Dit ga je leren:

Mijn winstgevende trading strategie
De mindset van een succesvolle trader
Risk Management (sleutel tot succes)
Meekijken over mijn schouder

Dit is dé complete videocursus over traden en beleggen, waarin ik exact laat zien hoe ik dagelijks trade en wat mijn beleggingsstrategie is. Je kunt dus over mijn schouder meekijken terwijl ik alles stap-voor-stap uitleg.

 

Herken jij dit?

 Je wilt meer (financiële) vrijheid of je bent zat van je baan.

Het idee dat je overal ter wereld kunt werken spreekt je aan.

Je hebt over online traden en beleggen gehoord, maar je weet niet waar je moet beginnen.

Je ziet door de bomen het bos niet meer en weet niet wie je moet geloven.

Je bent begonnen met traden en beleggen, maar je blijft verliezen.

Je maakt winst, maar je hebt het gevoel dat je geld laat liggen.

Je bent op zoek naar een winstgevende beleggingsstrategie.

 

Zo ja, dan heb ik iets heel tofs voor je…

Een complete, stap-voor-stap-videocursus voor zowel beginners als gevorderden, waarin ik mijn exacte formule laat zien voor een winstgevend trading systeem.

Geschikt voor alle soorten traders en voor alle soorten markten zoals Forex, crypto, aandelen, grondstoffen, etc.

 

De Trading Formule

Ik neem je bij de hand en laat je alles zien, van begin tot einde. Je kunt zelf meekijken hoe ik live aan het traden ben op mijn scherm, zodat jij exact weet wat je moet doen.

 

Dit is wat je krijgt:

 Trading Tools: Toegang tot de tools die ik elke dag gebruik om te traden. Denk hierbij aan software, rekenhulp, spreadsheets etc.

Mindset: Psychologie is misschien wel het allerbelangrijkste in trade en beleggen. In deze module leer ik je hoe je moet denken als een professionele trader.

Traden voor beginners: Hoe zit het met geld, brokers en welke manieren zijn er om de markt te analyseren? Je ontdekt het allemaal in deze module. Ook als je al wat ervaring hebt, mag je deze zeker niet overslaan.

Price Action: Price action analyse is kijken naar wat de prijs nu doet om te voorspellen wat hij daarna gaat doen. Hier leer alles over het gedrag en de beweging van prijs. Als traders willen we de toekomst voorspellen en dat begint hier.

Candles leren lezen: In dit onderdeel leer je stap voor stap hoe je het gedrag van prijs kunt analyseren door middel van Japanse candle sticks. Deze candles geven een prachtig beeld van de price action uit het heden en verleden en zijn een essentieel onderdeel van min strategie.

Support en resistance: Ontdek hoe je support en resistance levels op je grafiek markeert. Als je dit eenmaal kunt, ben je een soort Neo in The Matrix. Het tekenen van deze levels en weten hoe je er maximaal van kunt profiteren is een van de krachtigste tools in trading.

Strategie: In deze module komt alles samen. Hier laat ik je stap voor stap zien waar je in moet stappen, waar je winst moet nemen en waar je verlies moet accepteren als je het fout hebt. Ik geef je dus mijn exacte trading formule.

Risk Management: Het beschermen van je kapitaal en het beperken van je verlies is allerbelangrijkste in trading. Een winstgevende strategie is niks waard zonder goed riskmanagement.

Tipje van de sluier: 4 van de 10 trades winnen is genoeg om consistent geld te verdienen met traden. En de module Risk Management ontdek je hoe je dat doet.

 

En last but not least… Live Trades!

Kijk mee op mijn scherm terwijl ik aan het traden ben. Hier zie je de strategie in actie en kun je mijn stappen precies volgen. Dit onderdeel zal uiteraard continu worden aangevuld met nieuwe trades.

 

Levenslange updates

Daarnaast ontvang je levenslange updates. Dus als ik iets wijzig of toevoeg in de toekomst, dan profiteer je daar ook van.

En uiteraard sta je ook op mijn ELITE Mailing List, waardoor je af en toe leuke dingen in je mailbox krijgt. Denk hierbij aan webinars, live sessies, etc.

 

Je mag nu kiezen:

In je eentje door blijven prutsen, waardoor je kostbare tijd en je zuurverdiende centjes in rook op ziet gaan of:

Je aanmelden voor de Trading Formule, zodat je mee kunt kijken met iemand die een winstgevend systeem heeft en jou stap voor stap uitlegt wat je moet doen.

Ik ben op zoek naar enthousiaste mensen met een positieve energie, die verder willen komen en zichzelf willen verbeteren.

Dus meld je aan voor de Trading Formule en begin vandaag. Doe het nu!

Leer onbeperkt met Soofos Plus

Deze cursus is gratis te volgen door abonnees van Soofos Plus.

Probeer 30 dagen gratis  
 • Onbeperkte toegang tot 200+ Nederlandse cursussen
 • De eerste 30 dagen gratis daarna €24 per maand
 • Opzeggen kan altijd
Meer informatie over Soofos Plus

Over de Instructeur

Profielfoto

Mark de Vries

Hey mijn naam is Mark en ik ben een fulltime trader en wereldreiziger. Ik handel op de beurs, terwijl ik een beetje rond zwerf over de wereld. Daarnaast houd ik een blog bij over online traden en beleggen op tradewinst.nl. En nu maak ik dus ook videocursussen, waarin ik exact laat zien hoe ik dagelijks trade en wat mijn beleggingsstrategie is. Je kunt dus over mijn schouder meekijken terwijl ik alles stap-voor-stap uitleg.

Bekijk meer cursussen van Mark de Vries →

Cursusoverzicht

Introductie
Tips en cursusoverzicht 00:05:00
Module 1: Trading Tools
Accounts maken 00:12:00
Rondleiding en tutorial TradingView 00:26:00
Module 2: Mindset
Leer hoe succesvolle traders denken 00:57:00
Module 3:
De basis voor zowel groentjes als gevorderden 00:39:00
Module 4: Price Action
Voorspel de toekomst met het verhaal van prijs 00:08:00
Module 5: Candles lezen
Alles over prijsbeweging en waar je moet toeslaan 00:23:00
Module 6: Support en Resistance
Herkennen en markeren van zones en levels 00:50:00
Module 7: Strategie
Complete winstgevende trading strategie 00:29:00
Module 8: Risk Management
Ontdek het geheim van consistent winst maken 00:20:00
Live Trades
Live trade #1 00:13:00
Live trade #2 00:14:00
Analyses
Ingestuurde trade #1 00:12:00

Reviews

4.6

4.6
9 beoordelingen
 • 5 Sterren8
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren1
 1. Alleen minimale basis kennis

  1

  De cursus is niet voor mensen met enige kennis hebben over retail traden en bevat alleen de minimale basis. In mijn ogen veel te weinig diepgang om zelf winstgevend te kunnen traden. Deze cursus heeft me niks nieuws geleerd en geen verbetering gegeven in mijn huidige werkwijze. Er worden een aantal cruciale onderdelen niet aangekaart waardoor ik erg teleurgesteld ben in de cursus.
  Wel een goede start-up als je echt helemaal niks weet van traden, dan is het een goed begin om je vervolgens te verdiepen.
  Erg jammer dat er wordt geadverteerd dat de cursus ook geschikt is voor gevorderde traders.

 2. helder en duidelijke uitleg top.

  5

  Mark legt het helder en duidelijk uit ,prettige stem geluid ik hoop dat je nog meer vervolg gaat doen op de cursus en eventueel ook meer uit legt over de software die je gebruikt tradingview en libertex.
  Top bedankt mark.

  Groet ,
  Elvin

 3. Zeer duidelijk

  5

  Van begin tot eind zeer duidelijk! ik verwacht een goede basis te hebben om het traden te starten.

 4. Stap voor stap de wereld van traden!

  5

  Je komt ze vrijwel niet tegen: een succesvolle trader die een ander duidelijk kan uitleggen hoe het vak werkt.
  Mark is een uitzondering, Hij verenigt het talent in zich van een succesvol trader en de gave van een goede coach.
  alle aspecten van traden neemt Mark stap voor stap goed door. ook de “mindset” neemt hij goed onder de loop, iets wat veel cursussen niet hebben maar wel een van de meest belangrijke dingen in traden zijn!
  dit is ´value for money´ Een echte aanrader!´

 5. Duidelijke opbouw

  5

  Prima presentatie en leerzaam. Heb de cursus al 3 keer bekeken.

 6. Tradingcursus

  5

  Uitstekende cursus die laat zien hoe het technisch werkt.

 7. Echt een aanrader!

  5

  Mark, mijn complimenten! Dit is precies waar ik lange tijd naar op zoek ben geweest. Duidelijk, helder, simpel, straight to te point. Didactisch erg sterk! Echt een betrouwbare bron van informatie waarmee je direct aan de slag kunt! Super stukje risk mgmt. Hiermee creëer je rust en overzicht. Belangrijk pluspunt voor mij als beginner.

 8. heerlijke cursus

  5

  Oh oh oh wat heb genoten van deze cursus. Een heerlijke stem die je precies vertelt over het wat en het hoe van traden. To the point, in duidelijk te begrijpen taal met scherm voorbeelden word je uitgelegd hoe je een succesvol trader kunt worden. Mark man, many thanks voor deze cursus! Ik ga hem later nog een keer bekijken, nu eerst even laten bezinken.

 9. Goede cursus zonder fluff

  5

  Heldere uitleg straight to the point en zonder gezever . Mark stript alle informatie overload en richt zich tot de zaken die er wel toe doen . Ik ben inmiddels de tel kwijt hoeveel boeken ik gelezen heb waar je na afloop nog steeds niet weet wat te doen . Dit is een complete cursus met een strategie waarvan alle details eromheen goed uitgelegd zijn zodat je gewoon aan de gang kunt

© 2019 - Soofos B.V.