Maak een succesvolle landingspagina met sterke copywriting (+ templates)

Wil je zelf snel en makkelijk een converterende landingspagina maken maar wil je hier geen aparte software voor kopen? In deze cursus leer je, hoe je met jouw eigen website, 4 verschillende landingspagina's maakt met sterke copywriting als basis. Inclusief voorbeelden én handige templates.
 • Beginner
 • 29 Lessen
 • 2u 5min
 • Incl. Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Leer hoe je een algemene, converterende landingspagina maakt en welke elementen hierin onmisbaar zijn (+template)
 • Leer hoe je een PAS landingspagina maakt en hoe je hiermee je klant triggert om sneller in te gaan op je aanbod (+template)
 • Leer hoe je een Cialdini landingspagina maakt en waarom deze 7 elementen zo'n positief effect hebben op je conversie (+template)
 • Leer hoe je een AIDA landingspagina maakt en hiermee klanten verleidt om met jouw aanbod of product in zee te gaan (+template)

MAAK EEN SUCCESVOLLE LANDINGSPAGINA MET STERKE COPYWRITING

Je wilt zelf een landingspagina maken om je product of dienst beter te verkopen, maar je hebt geen idee waar te beginnen?

Vaak worden landingspagina’s gebruikt om naar te linken vanaf een betaalde campagne of social media content. Je steekt veel geld en tijd in je campagne en content dus je landingspagina moet wel goed converteren natuurlijk.

Maar…jij bent ondernemer en geen copywriter. Dus hoe pak je dat aan zonder een copywriter in te huren of speciale software te kopen?

LEER HOE JE ZELF 4 VERSCHILLENDE LANDINGSPAGINA’S MAAKT

…met een praktische en makkelijk te volgen cursus. Een cursus die jou exact vertelt wat de basis-ingredienten zijn van sterke landingspagina’s en met welke copywriting-technieken je bezoekers overhaalt om klant te worden. Met praktische voorbeelden, teksten uitgelegd en handige templates die je keer-op-keer kunt hergebruiken.

Het maakt in deze cursus niet uit hoe je je website maakt, of je nu een WordPress website hebt, een Wix-site of ieder ander systeem…met behulp van deze cursus maak je in mum van tijd zelf een ijzersterke landingspagina.

Ben je zelf geen copywriter? Dan leer je hoe jij je landingspagina ZO schrijft dat je publiek graag je klant zal willen worden.

Een waardevolle cursus voor iedereen die meer conversie wil bereiken!

OP HET EIND VAN DEZE LANDINGSPAGINA CURSUS

 • Snap jij wat de basiselementen zijn van 4 verschillende landingspagina’s
 • Weet jij hoe je 3 copywritings-formules succesvol kunt toepassen op jouw eigen aanbod
 • Heb jij veel voorbeelden gezien van teksten, en begrijp je hoe ook jij copywriting kunt gebruiken in je eigen content
 • Ben je in staat 4 verschillende landingspagina’s te maken die je in mum van tijd online kunt zetten en kunt gaan laten converteren (katchinggg!)
 • Kun je de templates die je krijgt in deze cursus keer-op-keer hergebruiken voor het maken van eindeloos-veel nieuwe landingspagina’s

DIT KRIJG JE IN DEZE LANDINGSPAGINA CURSUS

 • DIRECTE EN LEVENSLANGE TOEGANG tot alle kennis, technieken en tools die jouw pagina’s beter zullen laten converteren
 • EEN SCHATKIST AAN WAARDEVOLLE INFORMATIE Verdeeld over 29 lessen ga jij, stap voor stap, alles leren wat je nodig hebt om jouw landingspagina tot professionele en converterende kwaliteit om te toveren
 • 30-DAGEN GELD TERUG GARANTIE
 • TOEGANG TOT WAARDEVOLLE KENNIS inclusief voorbeelden die jij direct en heel eenvoudig kunt toepassen op je eigen content

+

BONUSMATERIAAL:

ALGEMENE LANDINGSPAGINA TEMPLATE die je handig kunt (her)gebruiken voor het maken van een standaard landingspagina. Je ziet welke elementen je kunt gebruiken in je landingspagina en je begrijpt waarom die elementen zo belangrijk zijn voor conversie.

+

PAS LANDINGSPAGINA TEMPLATE wat echt ideaal is als jouw klant een probleem heeft (wat jij kunt oplossen met jouw aanbod). Met dit template heb je in no-time een super converterende landingspagina in elkaar zitten en snap je waarom de PAS-formule zo goed werkt.

+

CIALDINI LANDINGSPAGINA TEMPLATE met daarin de 7 principes van Cialdini verwerkt. Je krijgt uitleg over de 7 principes en je bent in staat deze principes succesvol te gebruiken voor jouw eigen landingspagina.

+

AIDA LANDINGSPAGINA TEMPLATE wat perfect werkt als jouw klant geen probleem heeft maar een wens, zoals een weekendje weg oid. Met het AIDA template en de uitleg over AIDA begrijp je hoe deze prachtige copywritings-formule werkt en hoe je bezoekers kunt overhalen om jouw klant te worden.

+

VOORBEELD TEKSTEN UITGEWERKT Natuurlijk krijg je bij alle 4 de landingspagina’s veel voorbeelden. We doen het voor aan de hand van een aantal fictieve bedrijven en laten je zien hoe de copywritings-formules in actie komen binnen de teksten. Met behulp van de voorbeelden snap jij exact wat je kunt doen met jouw eigen aanbod en schrijf je in een handomdraai je eigen teksten.

+

CHEATSHEETS & CHECKLIST om je verder op weg te helpen en je landingspagina nog beter te laten converteren.

OPBOUW VAN DEZE LANDINGSPAGINA CURSUS

 • Module ‘Uitleg landingspagina’s’
 • Module ‘Maak een algemene landingspagina’
 • Module ‘Maak een PAS landingspagina’
 • Module ‘Maak een Cialdini landingspagina’
 • Module ‘Maak een AIDA landingspagina’

SCHRIJF JE NU IN EN START DIRECT!

Cursus inhoud

Vouw uit
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen

Over de instructeur

Hoi! Francine van Just Add Copy hier..

In mijn carrière als professioneel webredacteur en copywriter heb ik met veel plezier samengewerkt met veel verschillende ondernemers uit totaal verschillende branches. Op maandag schrijf ik over belastingen en administratie, de volgende dag schrijf ik enkele webpagina's voor een brandblus-bedrijf. Gevolgd door een dag schrijven over dakbedekking of apparatuur voor restaurants. En dat is hoe ik het leuk vind;) Geen dag is hetzelfde!

 

Ik heb inmiddels veel content geschreven en dat is een van de dingen die ik het leukst vind. Door hier op Soofos instructeur te zijn, kan ik mijn liefde voor schrijven, content marketing, bloggen en webredactie delen met jullie.

 

Als je vragen hebt over mijn cursus (sen), je ziet een fout (heel goed mogelijk) of wil meer van een bepaald onderwerp in mijn cursus (sen) zien ... laat het me weten en neem contact met me op via dit platform.

 

Ik hoop je hier te zien. Schrijf je in voor een cursus en deel de liefde voor schrijven, bloggen of content marketing.

Ratings and Reviews

5 Gemiddelde beoordeling

3 Beoordelingen

 • 5
  3
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Erg goede en duidelijk uitgelegde cursus!

 2. Goede cursus en heel goed en overzichtelijk uitgelegd.

 3. Hallo,

  Ik vond het weer eens een goeie cursus. Kan je eens een cursus maken hoe je een webcopy moet schrijven als je website is ontworpen dan heb ik het over de meest gebruikte pagina’s de homepage, over-ons/over mij pagina en de diensten of producten pagina
  Ook een handige samenvatting in eBook formaat zou erg handig zijn als naslagwerk

  Met vriendelijke groetjes
  Stephane

44,95Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen gratis met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 55 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →