Over deze gratis cursus mediteren

Je kunt de cursus eerst helemaal volgen en dan het weekprogramma per dag volgen. Na het volgen van dit zeven weken durende programma, ken jij alle codes van geluk en de ins en outs van meditatie. Mocht je er tijd en aandacht voor hebben (of vrij maken), dan schrijf je vervolgens het verhaal van je levensgeluk. Hieruit komt naar voren wie je bent, wat je wilt en wat je levensdoel is. Al met al heb je na het volgen van deze gratis cursus mediteren een flinke boost gekregen in je eigen persoonlijke ontwikkeling en in je groei.

 

Voordelen van deze meditatiecursus

In deze cursus ga je aan de slag met jezelf en leer je de echte “Happy Way of Life” kennen! Doordat de gelukkige manier van leven voor iedereen anders is (of kan zijn), is deze cursus gefocust op jou en de dingen die belangrijk zijn voor je. Zo ga je dus aan de slag met jouw eigen lifestyle en leer je hier het meeste uit te halen. Ook is dit een leuke manier om gratis kennis te maken met meditatie. In de cursus ga je bijvoorbeeld ook een geleide meditatie doen. Veel leerplezier!

 

Bekijk de volledige cursus →

Over de Instructeur

Profielfoto
Patty Harpenau
Patty Harpenau is coach, life teacher, meditatieleraar en oprichtster van The Life Foundation, een centrum voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ze is auteur van ruim veertig boeken op het gebied van levensgroei waaronder het boek The Life Codes, dat internationaal een bestseller werd. Haar website is www.pattyharpenau.com

Bekijk meer cursussen van Patty Harpenau →

Cursusoverzicht

1. Inleiding - Lifestyle voor je leven
Hallo fijn dat je er bent PROEFLES 00:04:00
Over Patty Harpenau PROEFLES 00:00:00
2. Mediteren
1.1 Wat kan meditatie voor je doen? PROEFLES 00:10:00
1.2 Hoe werk je aan je geluk? PROEFLES 00:10:00

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

  © 2019 Soofos B.V.