Spaanse taalcursus – virtueel op Spaanse taalreis

"La vida española" - Het Spaanse leven..... ​ In deze online cursus Spaans waan jij je in het Spaanse leven. Je wordt meegenomen in online lessen in Spaanse sferen, persoonlijke lessen opgenomen vanuit Spanje zelf, en je krijgt het gevoel alsof je op reis bent in een Spaanstalig land.
 • 10 Hoofdstukken
 • 30 Lessen
 • 11u 15min
 • Incl. Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Jezelf leren voorstellen in het Spaans, over jezelf vertellen.
 • Een basisgesprek kunnen voeren.
 • Zinnen maken (werkwoorden vervoegen) in de tegenwoordige tijd. Woordenschat op a1 niveau.
 • Cultuur van Spanje en Zuid-Amerika

“La vida española” – Het Spaanse leven…..


In deze online cursus Spaans waan jij je in het Spaanse leven. Je volgt 10 lessen met optionele huiswerkbegeleiding voor slechts 13,95,-

Je wordt meegenomen in online lessen in Spaanse sferen, persoonlijke lessen opgenomen vanuit Spanje zelf, en je krijgt het gevoel alsof je op reis bent in een Spaanstalig land.

 

Wat maakt deze cursus bijzonder​?

Deze taalcursus verschilt van andere taalcursussen, omdat je leert op een creatieve manier. Je leert niet alleen over taal maar ook over cultuur en ieder hoofdstuk gaat over een andere les.

Je wordt als het ware meegenomen in een virtueel vliegtuig naar Spanje, Latijns-Amerika of welk ander land dan ook waar er Spaans gesproken wordt, maar ook gegeten, gedronken en genoten. Zoals Spanjaarden leven.

 

Wat kun je verwachten?

Deze cursus kun je volgen op je eigen tempo. Of je nu snel of wat langzamer een cursus wilt volgen.

Of je alleen online wilt leren of ook online gesprekken met een ervaren docente Spaans wilt, je bent hier bij het juiste adres.

De cursus begint op 0 niveau en je eindigt op A1 niveau. Je kunt je dan op een basisniveau redden in het Spaans en bij het voldaan van deze online cursus ontvang je ook een certificaat. Naast dat je de Spaanse taal hebt geleerd. Leer je ook nog eens over de Spaanse cultuur. Omdat ieder hoofdstuk een virtuele reis naar een ander land is.

Cursus Inhoud

Alles uitklappen

Over de instructeur

"Viva la vida" - "Leef het leven"​Mijn naam is Christa, ik ben 32 jaar. Na het behalen van mijn diploma docente Spaans heb ik met veel enthousiasme en passie Spaanse les op een mbo school gegeven. Nu woon ik voornamelijk in Spanje en geef ik vanuit Valencia Spaanse les. Ik heb meerdere keren eerder in Spanje gewoond op verschillende plekken en in Zuid-Amerika rondgereisd. Daarnaast ben ik ook yoga docente én is mijn allergrootste passie reizen. En dus vind je mij ook heel vaak in het buitenland.Spaans, yoga en reizen. Mijn drie-eenheid die ik nooit meer kwijt zou willen. Heel graag neem ik je mee in deze online cursus om al mijn enthousiasme over de Spaanse taal én de cultuur op jou over te brengen.​"Ga jij mee op reis?" - "¿Vienes de viaje?"​Christa - [email protected]

Beoordelingen en Recensies

4 Gemiddelde beoordeling

1 Ratings

 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0

13,95Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen gratis met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+31 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.