Online cursus: Praktische storytelling voor je bedrijf

Overtuig jouw doelgroep om voor JOU te kiezen in plaats van jouw concurrent. Leer welke geheimen er zitten achter storytelling die maken dat je publiek dolgraag jouw klant wil worden. Start nu en word een PRO-storyteller in slechts 3 uur. (+ ontvang als bonus het 31-Dagen storytelling voor social media pakket)

 • 6 Hoofdstukken
 • 16 Lessen
 • 3u 6min
 • Cursus Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Ontdek alle 11 storytelling trucs en technieken die ervaren storytellers dagelijks gebruiken (en jij nu voortaan ook)
 • Leer waarom storytelling zo onweerstaanbaar is en hoe je dit succesvol kunt inzetten voor je bedrijf
 • Ontdek hoe je met storytelling meer likes en comments zult krijgen op je social media kanalen
 • Leer wat visual storytelling is en zie hoe andere bedrijven dit effectief gebruiken op social media

Online cursus storytelling

Leer alle trucs en geheimen achter storytelling toepassen in jouw content

 

LEER NU STORYTELLING ALS EEN ECHTE PRO

….met een praktische en makkelijk te volgen cursus. Een cursus die jou exact vertelt HOE je storytelling effectief kunt inzetten voor je verhaal. Met onderwerpen, alle geheimen en trucs van ervaren storytellers ontleed en uitgelegd.

En met duidelijke en begrijpelijke stappen die maken dat jij storytelling ZO inzet dat jouw publiek graag je klant zal willen worden.

 

Ilonka van G
Leer storytelling via deze duidelijk ontwikkelde cursus!
Francine legt rustig en duidelijk alle facetten uit over het onderwerp storytelling. Door middel van teksten, video’s en downloads heb jij na deze cursus een stevige fundering voor handen. Ik raad deze cursus zeker aan!

 

 

OP HET EIND VAN DEZE STORYTELLING CURSUS:

 

 1. Snap jij waarom storytelling veel beter werkt dan andere marketing-content, en ga je dit slim inzetten in jouw content-strategie
 2. Weet jij waar je allemaal over kunt vertellen, dus wat voor onderwerpen. Zo zit jij nooit meer te piekeren waar je nu weer over moet posten
 3. Heb jij veel voorbeelden gezien van storytelling met daarbij ontleed wat er nu precies storytelling aan is (hier gaan kwartjes vallen en lampjes branden). Zo wordt het maken van jouw eigen content veel sneller en simpeler
 4. Ben je in staat een goed verhaal te vertellen wat niet klinkt als marketing, en dus beter binnenkomt bij jouw publiek
 5. Weet jij exact welke elementen en technieken je kunt gebruiken in jouw (bedrijfs)verhaal
 6. Ga jij je verhaal vertellen op diverse kanalen en kun je je verhaal aanpassen aan de eisen die dat kanaal stelt
 7. Kun jij succesvol visual storytelling gaan gebruiken op je social media kanalen. Zo maak je jouw kanalen veel leuker voor je publiek, en dit zul je gaan terugzien in het aantal volgers, likes en comments!

 

Wesley K
Prettige en leerzame cursus
Ik ben heel erg enthousiast over de cursus Praktische Storytelling. Francine heeft een hele prettige manier van uitleggen en de voorbeelden helpen je echt om een goed beeld te krijgen. Alle downloadbare content bij deze cursus zorgen er echt voor dat het cirkeltje rond is.
Heel erg bedankt!

 

 

DIT KRIJG JE IN DEZE CURSUS STORYTELLING

 

DIRECTE EN LEVENSLANGE TOEGANG tot alle kennis, technieken en tools die jou tot een betere storyteller zullen maken

EEN 3 UUR DURENDE SCHATKIST AAN WAARDEVOLLE INFORMATIE. Verdeeld over 16 lessen ga jij, stap voor stap, alles leren wat je nodig hebt om jouw verhaal tot een professionele kwaliteit om te toveren

30-DAGEN GELD TERUG GARANTIE

TOEGANG TOT WAARDEVOLLE KENNIS inclusief voorbeelden die jij kunt gebruiken en waar jouw verhalen en overige content het internet mee zullen veroveren.

+

BONUSMATERIAAL:

 

CHEATSHEET STORYLISTENING waarmee je een superconnectie maakt op je social kanalen en de interactie aangaat met je bezoekers. Is er meer leven op je kanalen, dan heeft dit positieve invloed op je vertonings-aantallen op Instagram, Facebook en Linkedin.

+

STORYTELLING STAPPENPLAN waarmee je in 10 eenvoudige stappen de basis legt voor een goed opgebouwd verhaal. Met het storytelling stappenplan ben je snel klaar met het maken van jouw volgende verhalen en je kunt dit stappenplan keer-op-keer hergebruiken!

+

CHEATSHEET MET 12 STORYTELLING TECHNIEKEN die je kunt gebruiken als handig, herbruikbaar, hulpmiddel bij het schrijven van je storytelling posts en blogs.

+

INSPIRATIESHEET MET 40 STORYTELLING ONDERWERPEN Nooit meer verlegen zitten om een onderwerp voor je blogs en social media posts? Download dit inspiratiesheet en hang hem op bij je werkplek. Voortaan weet jij altijd waar je over kunt schrijven!

+

CHECKLIST 11 ELEMENTEN VAN STORYTELLING Met deze 11 elementen snap jij precies wat ervaren storytellers nu gebruiken om hun verhalen zo boeiend te maken! Je hebt hier geen vertel-talent bij nodig, maar voeg meerdere van deze 11 elementen in en maak je verhaal boeiend en interessant voor je lezers

 

 

Emily N
Praktische en volledige cursus
Zeer volledige, goed gestructureerde cursus (ook visueel). Aangenaam verteltempo. Veel praktische, concrete info waar je aan de slag mee kan, naast de nodige theorie. Grote nadruk ook op sociale media (marketing), waar ik op zoek naar was.

 

 

DE OPBOUW VAN DEZE STORYTELLING-CURSUS:

 

Intromodule

Leer waarom storytelling zoveel beter werkt dan alle ‘gewone’ content die je maakt voor je (bedrijfs)website.

 

Module ‘DE TRUCS EN TECHNIEKEN ACHTER STORYTELLING

Ontdek waarom jouw ‘gewone’ content niet opvalt bij jouw publiek en daardoor geen likes en reacties krijgt.

Leer alles over het ingebouwde ‘ruisfilter van jouw publiek en hoe jij dit ruisfilter soepeltjes voorbij kunt glippen met jouw storytelling-content

Ontdek alle 11 elementen van storytelling en hoe jij deze op de juiste manier toepast in jouw content.

Ontdek welke trucs en technieken ervaren storytellers dagelijks toepassen in hun verhalen (met diverse verhalen ontleed en uitgeplozen!)

 

Module ‘STORYTELLING TOEPASSEN

Leer hoe jij je verhaal maakt met een handig 10-stappenplan

Ontdek hoe storylistening werkt en hoe jij hier handig gebruik van kunt maken en een betere relatie met je doelgroep opbouwt

 

Module ‘KANALEN VOOR JE VERHALEN’

Leer welke kanalen jij kunt inzetten voor jouw storytelling en hoe je je verhaal per kanaal het beste aanpast naar dat kanaal

 

Module ‘VISUAL STORYTELLING

Leer alles over visual storytelling (met voorbeelden) en ontdek hoe jij dit ook eenvoudig kunt toepassen bij jouw social media posts.

 

Bonusmateriaal: downloads, cheatsheets en stappenplan, voorbeelden storytelling uitgewerkt (ter waarde van €89,-)

 

WAT CURSISTEN ZEGGEN OVER DEZE STORYTELLING-CURSUS

 

Stefaan:

Helder uitgelegd en aangename stem. Ze kent echt haar vak en is heel deskundig.
Super interessant dat er de technieken worden uitgelegd en geïntegreerd in voorbeelden.
Ik ben super tevreden van de cursus
Echte aanrader

Sabine:

Veel geleerd van deze cursus. Goede opbouw en prettig uitgelegd door Francien. Heb echt zin gekregen storytelling toe te passen en de eerste tekst staat al online! Veel dank Francien!

 

 

Schrijf je nu in en start direct!

Over de instructeur

Hoi! Francine van Just Add Copy hier..

In mijn carrière als professioneel webredacteur en copywriter heb ik met veel plezier samengewerkt met veel verschillende ondernemers uit totaal verschillende branches. Op maandag schrijf ik over belastingen en administratie, de volgende dag schrijf ik enkele webpagina's voor een brandblus-bedrijf. Gevolgd door een dag schrijven over dakbedekking of apparatuur voor restaurants. En dat is hoe ik het leuk vind;) Geen dag is hetzelfde!

 

Ik heb inmiddels veel content geschreven en dat is een van de dingen die ik het leukst vind. Door hier op Soofos instructeur te zijn, kan ik mijn liefde voor schrijven, content marketing, bloggen en webredactie delen met jullie.

 

Als je vragen hebt over mijn cursus (sen), je ziet een fout (heel goed mogelijk) of wil meer van een bepaald onderwerp in mijn cursus (sen) zien ... laat het me weten en neem contact met me op via dit platform.

 

Ik hoop je hier te zien. Schrijf je in voor een cursus en deel de liefde voor schrijven, bloggen of content marketing.

Ratings and Reviews

4.7 Gemiddelde beoordeling

15 Beoordelingen

 • 5
  12
 • 4
  2
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Hallo,

  Super leerzame cursus maar er mogen zeker nog meer voorbeelden staan van storytelling en van visual storytelling.
  Eventueel een samenvatting van alle lessen in een eBook zou echt welkom
  Anders super top gedaan.
  Ik kijk uit naar een volgende cursus van je

 2. Ik had al heel veel gehoord van storytelling maar ik wist niet hoe ik er moest aan beginnen. In deze cursus legt Francine het op een eenvoudige manier uit en geeft je ook de nodige bijlagen dat je achteraf steeds een handleiding bij de hand hebt. Het enige min puntje is dat sommige video’s zeer lang zijn maar ze weet wel je aandacht te behouden

 3. Heldere en duidelijke uitleg over hoe je storytelling kunt aanpakken met goede voorbeelden. Zeker de moeite waard!

 4. Zeer volledige, goed gestructureerde cursus (ook visueel). Aangenaam verteltempo. Veel praktische, concrete info waar je aan de slag mee kan, naast de nodige theorie. Grote nadruk ook op sociale media (marketing), waar ik op zoek naar was.

 5. Francine legt rustig en duidelijk alle facetten uit over het onderwerp storytelling. Door middel van teksten, video’s en downloads heb jij na deze cursus een stevige fundering voor handen. Ik raad deze cursus zeker aan!

 6. Best veel opgestoken van deze cursus. Wel een hele zit omdat de items lang zijn. Liever meer items van 6 minuten dan items van 17 minuten. Van mij mag Francine af en toe in beeld om iets te vertellen. Wordt de cursus nog beter van. Het is nu te veel een combi van een PPT en een podcast. Tempo mag ook omhoog.

 7. Ik ben heel erg enthousiast over de cursus Praktische Storytelling. Francine heeft een hele prettige manier van uitleggen en de voorbeelden helpen je echt om een goed beeld te krijgen. Alle downloadbare content bij deze cursus zorgen er echt voor dat het cirkeltje rond is.
  Heel erg bedankt!

 8. Veel geleerd van deze cursus. Goede opbouw en prettig uitgelegd door Francien. Heb echt zin gekregen storytelling toe te passen en de eerste tekst staat al online! Veel dank Francien!

 9. Goed en duidelijk uitgelegd waardoor je er direct zelf mee aan de slag kunt gaan.

 10. Interessante en leerzame cursus. Ik heb veel notities gemaakt, dus dat is een goed teken.
  Francine spreekt duidelijk en heeft een aangename stem. Wel een kleine tip voor Francine: Doe rammelende armbandjes af tijdens het opnemen van je cursus. 😉

 11. Een leuke en interactieve cursus. Francine legt je alles stap voor stap uit. Je krijg er vast (meer) inspiratie door voor je verhaal.

 12. Ontzettend leerzame cursus, duidelijk uitgelegd. Ik ga meteen aan de slag!

54,95Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen gratis met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 115 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.