De cursus in het kort:

Leer alle trucs en geheimen achter storytelling
'Wauw' je volgers met je bedrijf op social media
Maak een superconnectie met je klanten
Krijg toegang tot exclusief bonusmateriaal

Overtuig jouw doelgroep om WEL voor jou te kiezen. Word een ervaren storyteller en leer alle trucs en geheimen achter storytelling!

 

 

LEER NU STORYTELLING ALS EEN ECHTE PRO met een praktische en makkelijk te volgen cursus. Een cursus die jou exact vertelt HOE je storytelling effectief kunt inzetten voor je verhaal. Met onderwerpen, alle geheimen en trucs van ervaren storytellers ontleed en uitgelegd.

En met duidelijke en begrijpelijke stappen die maken dat jij storytelling ZO inzet dat jouw publiek graag je klant zal willen worden.

 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

DIT KRIJG JE IN DEZE CURSUS STORYTELLING

 

DIRECTE EN LEVENSLANGE TOEGANG tot alle kennis, technieken en tools die jou tot een betere storyteller zullen maken

EEN 3 UUR DURENDE SCHATKIST AAN WAARDEVOLLE INFORMATIE. Verdeeld over 16 lessen ga jij, stap voor stap, alles leren wat je nodig hebt om jouw verhaal tot een professionele kwaliteit om te toveren

TIPS, STAPPENPLANNEN EN TECHNIEKEN DIE JE KEER OP KEER KUNT HERGEBRUIKEN. Tijdloze methodes waarmee je jarenlang je storytelling-content mee kunt schrijven.

30-DAGEN GELD TERUG GARANTIE

TOEGANG TOT WAARDEVOLLE KENNIS, bronnen, pdf’s die je kunt downloaden, en voorbeelden die jij kunt gebruiken en waar jouw verhalen en overige content het internet mee zullen veroveren.

 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

OP HET EIND VAN DEZE CURSUS

 

 • Snap jij waarom storytelling veel beter werkt dan andere marketing-content
 • Weet jij waar je allemaal over kunt vertellen, wat voor onderwerpen
 • Heb jij veel voorbeelden gezien van storytelling met daarbij ontleed wat er nu precies storytelling aan is (hier gaan kwartjes vallen en lampjes branden)
 • Ben je in staat een goed verhaal te vertellen wat niet klinkt als marketing, en dus beter binnenkomt bij jouw publiek
 • Weet jij exact welke elementen en technieken je kunt gebruiken in jouw (bedrijfs)verhaal
 • Ga jij je verhaal vertellen op diverse kanalen en kun je je verhaal aanpassen aan de eisen die dat kanaal stelt
 • Kun jij succesvol visual storytelling gaan gebruiken op je social media kanalen

 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Gebruik jij nog geen storytelling voor je bedrijf?

 

Misschien heb je al wel wat gehoord of gelezen over storytelling. En heb je langzamerhand wel in de gaten dat een verhaal op de juiste manier vertellen DE weg is om jouw publiek over te halen om voor JOU te kiezen. Want met storytelling steek je met kop en schouders uit boven de rest van alle content die je publiek al dagelijks over zich heen krijgt.

 

Er is alleen 1 probleem met al die theorie over storytelling:

 

NIEMAND VERTELT JE HOE JE STORYTELLING PRAKTISCH DOET! (vertel me gewoon wat ik moet doen)

 

Want theorie blijft droge theorie zolang je niet precies begrijpt WAT je nu moet doen om je verhaal om te toveren tot storytelling.

Wil jij al die lange, theoretische artikelen over storytelling voor kennisgeving aannemen en nu echt de stap naar de praktijk – jouw bedrijf dus – maken?

Wil jij leren hoe jij zelf storytelling praktisch in kunt zetten voor je bedrijf? Jouw bedrijfsboodschap ZO vertellen dat mensen het niet meer zien als een marketingpraatje en stoppen met scrollen op social media? 

Dus, met duidelijke uitleg, en voorbeelden waar je echt ontleed ziet hoe het werkt?

Wil jij leren hoe visual storytelling werkt en hoe jij dit ook voortaan op jouw social media kanalen kunt gebruiken?

 

HERKEN JE DIT?

 

Je huidige content wordt niet goed gelezen. Mensen scrollen vrolijk jouw social media posts voorbij, klikken niet door naar je website en de pagina’s die je met bloed-zweet-en-tranen hebt geschreven krijgen niet de aandacht die ze verdienen. Je begrijpt het gewoon niet. Waarom lezen mensen je content niet?

 

Je ziet interessante berichten, op bijvoorbeeld Linkedin, die WEL jouw aandacht grijpen. Je stopt met wat je aan het doen bent en leest het hele verhaal van de schrijver. Je snapt dat ze daar storytelling gebruiken maar je begrijpt zelf niet goed HOE ze dit dan doen?

 

Je wilt wel gaan storytellen maar je weet niet WAAROVER je dan zou kunnen vertellen.

 

Je weet dat je met storytelling zou moeten beginnen, maar ja….je vindt van jezelf dat je nu eenmaal niet zo’n verteller bent.

 

Of….je bent niet zo’n schrijver dus je wilt leren hoe visual storytelling er uit ziet en hoe jij dit kunt gebruiken voor je social media kanalen.

 

Als dit jou bekend voorkomt…lees dan vooral verder!

 

storytelling

STEL JE EENS VOOR…

 

Stel je eens voor dat je een cursus krijgt die jou nu eens haarfijn onthult en ontleed hoe het precies zit met storytelling.

Een cursus die:

Een schat aan informatie en tips geeft waarmee ook jij een natuurtalent storyteller wordt

Jou vertelt waarom je huidige content niet (goed) gelezen wordt door je publiek en hoe je dit kunt oplossen

Veel waardevolle tips, downloads en technieken bevat die je keer op keer kunt gebruiken voor al je verhalen. Zo hoef je niet ieder verhaal het wiel opnieuw uit te vinden

Jou het zelfvertrouwen geeft om je verhaal te vertellen. Omdat jij weet dat jij met jouw verhaal de aandacht zult krijgen van jouw lezers en klanten

Jou  motiveert en inspireert om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met storytelling. De handige tips, lijsten met elementen en herbruikbare stappenplannen maken jouw leven als storyteller een stuk simpeler

Het jou veel makkelijker maakt om een verhaal te bedenken. Met een steengoed gekozen onderwerp waar mensen graag op zullen klikken. Met de tools die je leert in deze cursus zul je nooit verlegen zitten om een onderwerp en de inspiratie om je verhaal te vertellen.

Jou uitlegt hoe het zit met visual storytelling op social media en hoe jij dit ook kunt doen op jouw social kanalen

 

Als jij wilt leren storytellen, en een betere connectie wilt krijgen met je lezers en klanten…schrijf je dan zeker in voor deze praktische storytelling-cursus. Je zult hier geen spijt van krijgen.

 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

In deze 3 uur durende cursus krijg je alle technieken en achtergrondinformatie die je nodig hebt om een beter en/of professionele verhalen-verteller te worden.

 

In begrijpelijke taal, en rustig uitgelegd, met een beetje humor tussendoor natuurlijk. Zodat je de stof goed zult begrijpen…ook al ben je zelf geen content marketeer.

 

Wat je moet doen is alle video’s rustig doorlopen. Neem alle informatie goed in je op en natuurlijk de vele tips die je tussendoor krijgt en bouw zo, stap voor stap, je verhaal op. Maak kennis met de tools en technieken die je hier leert en maak handig gebruik van alle bonusmateriaal die je extra krijgt bij deze cursus.

 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

Kun jij storytellen dan heb je een waardevolle marketing-truc onder de knie

 

Kun jij een goed verhaal vertellen dan heb je een belangrijke vorm van content-maken al onder de knie. Zo zul je jouw verhaal overbrengen aan je lezers, hen iets leren of vermaken. Hen informeren of overhalen om je klant te worden. Met verhalen toon je wie jij bent, dat jij net zoals je lezers bent,  en je zult mensen gaan inspireren met je verhalen.

 

EN DAT IS EXACT WAT JE GAAT LEREN IN DEZE CURSUS

 

Misschien ben jij super-enthousiast over je bedrijf. Je bent dit begonnen omdat je een passie hebt voor je vak, je vindt het fijn om mensen te helpen of je hebt een product of service waar je anderen mee kunt helpen.

Maar als je je verhaal niet goed weet over te brengen, niet weet uit te leggen waarom mensen voor JOU zouden moeten kiezen, dan zal je bedrijf weinig groei zien. En dat is jammer van alle energie, tijd en geld die je er in steekt.

Ik ga je door alle mogelijke stappen heen loodsen die horen bij een goed verhaal. Ik vertel je hoe ervaren storytellers dit precies aanpakken en hoe jij dit voortaan ook kan doen.

 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

WAT IS DEZE CURSUS NIET?

 

 • Het is geen droge theorie (alsjeblieft niet zeg)
 • Het is geen cursus die jou even een trucje leert waarmee je ijs kunt verkopen aan eskimo’s
 • Het is geen instant-soepje waarbij je leert hoe je even wat ingrediënten bij elkaar gooit waarmee je direct en altijd succes zult hebben

 

Deze cursus geeft je wel alle benodigde handvatten, als een soort boodschappentas gevuld met ingrediënten. Maar je zult zelf het werk erin moeten steken om er een lekker gerecht mee te maken. Storytelling en een band opbouwen met je publiek heeft tijd nodig.

De cursus geeft je, op een begrijpelijk tempo, alles wat je wil weten over storytelling, waar je dan precies over kunt vertellen en hoe je je verhaal ZO opbouwt dat het een pakkend verhaal gaat worden. Het legt jou uit, vaak met voorbeelden, hoe jij storytelling voor jouw bedrijf kunt inzetten.

Ik ben er van overtuigd dat jij dit kunt. Jij kunt leren vertellen. Betere verhalen vertellen. Een betere band opbouwen met jouw publiek zodat ze jou vertrouwen en graag jouw klant zullen worden, en blijven. 

Of als je niets zo’n verteller bent dan kun jij voortaan visual storytelling succesvol inzetten op al je social media kanalen.

Want met jouw verhaal vertel je je bedrijfsboodschap op een heel andere manier dan die andere 923477509 online boodschappen die mensen al op zich afkrijgen per dag. En je lezers zullen terugkomen voor meer.

Ik ben er zeker van dat deze cursus jou de kennis zal geven waar jij je voordeel mee gaat doen. Sterker nog: ik geef jou een 100% geld-terug garantie binnen 30 dagen. Ben je niet tevreden dan krijg je je geld terug zonder gedoe. Je hebt dus niets te verliezen, toch?

Dus…ben je er klaar voor? Vingers opgewarmd? Klaar om je publiek te ‘wauwen’ met jouw verhalen? Pak een stoel, trek je computer wat dichterbij en begin met jouw storytelling-avontuur..

Ik zie je daar! Laten we aan de slag gaan samen.

 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

 

OP HET EIND VAN DEZE CURSUS

 

 • Snap jij waarom storytelling veel beter werkt dan andere marketing-content
 • Weet jij waar je allemaal over kunt vertellen, wat voor onderwerpen
 • Heb jij veel voorbeelden gezien van storytelling met daarbij ontleed wat er nu precies storytelling aan is (hier gaan kwartjes vallen en lampjes branden)
 • Ben je in staat een goed verhaal te vertellen wat niet klinkt als marketing, en dus beter binnenkomt bij jouw publiek
 • Weet jij exact welke elementen en technieken je kunt gebruiken in jouw (bedrijfs)verhaal
 • Ga jij je verhaal vertellen op diverse kanalen en kun je je verhaal aanpassen aan de eisen die dat kanaal stelt
 • Kun jij succesvol visual storytelling gaan gebruiken op je social media kanalen

 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

Disclaimer

In deze cursus krijg je alle tools, kennis en bonusmateriaal op een presenteerblaadje aangereikt. Maar daarmee is jouw verhaal niet automatisch een doorslaand succes. Jij zult het werk erin moeten stoppen. NIKS WERKT ALS JIJ NIET WERKT.

Stel jezelf tot doel om uit je comfortzone te komen en je verhaal te gaan vertellen.. Te oefenen. En iedere dag een beetje beter te worden dan gisteren. Jij hebt maar 1 concurrent: jezelf! Niet al die andere 15 miljoen content-makers op jouw gedroomde onderwerp. Let niet op het gras van je buren maar werk aan je eigen gras.

 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

DIT KRIJG JE IN DEZE STORYTELLING-CURSUS

 

DIRECTE EN LEVENSLANGE TOEGANG tot alle kennis, technieken en tools die jou tot een betere storyteller zullen maken

EEN 3 UUR DURENDE SCHATKIST AAN WAARDEVOLLE INFORMATIE. Verdeeld over 16 lessen ga jij, stap voor stap, alles leren wat je nodig hebt om jouw verhaal tot een professionele kwaliteit om te toveren

TIPS, STAPPENPLANNEN EN TECHNIEKEN DIE JE KEER OP KEER KUNT HERGEBRUIKEN. Tijdloze methodes waarmee je jarenlang je storytelling-content mee kunt schrijven.

30-DAGEN GELD TERUG GARANTIE

TOEGANG TOT WAARDEVOLLE KENNIS, bronnen, pdf’s die je kunt downloaden, en voorbeelden die jij kunt gebruiken en waar jouw verhalen en overige content het internet mee zullen veroveren.

 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

HOE ZUL JE DEZE CURSUS ERVAREN?

 

Deze cursus is helder. Begrijpelijk voor iedereen, van beginnende content-maker tot de meer-ervaren verteller. Er zit voor iedereen nuttige informatie en handige tools in.

De cursus nodigt je uit om je verhaal te vertellen en inspireert jou om je verhalen te verbeteren. Met de kennis die je opdoet in deze cursus zul je zeker direct actief aan de slag kunnen met jouw verhaal.

De cursus is makkelijk te volgen. In een rustig tempo wordt kennis, tips en tussendoor een grapje, gedeeld zodat jij gemotiveerd aan het werk zult gaan. Als je begrijpt wat je moet doen, dan krijg je meer zelfvertrouwen om je verhalen zelf te gaan maken.

Deze cursus is compleet. Je leert niet alleen hoe je een verhaal schrijft, de echte kern dus, maar je krijgt er ook alle kennis over storylistening en hoe je een betere connectie kunt maken met je publiek.

 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

cursus storytelling

IS DEZE CURSUS GESCHIKT VOOR MIJ?

 

Ja. De manier zoals de cursus is opgebouwd en zoals de lessen worden gegeven, is toegankelijk voor iedereen. In begrijpelijke taal leer ik je hoe je zelf een verhaal maakt en hierbij een bepaald stappenplan volgt. Iedereen, dus zeker jij, zal deze cursus qua niveau heel goed aankunnen.

Neem je tijd als je dat nodig hebt. Doe er zo lang of kort over als je wilt. Kijk een les 1 keer, of 20 keer, en oefen met wat je hebt geleerd. Breng de opgedane kennis in de praktijk en blijf oefenen.

Van beginner tot meer ervaren verhalen-verteller…iedereen kan (leren) een goed verhaal te vertellen en een band te krijgen met zijn publiek..

 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

WAAROM JE VANDAAG NOG MOET BEGINNEN

 

Storytelling is hip and happening geworden en is iets wat iedereen zou moeten kunnen die een passie heeft voor zijn/haar bedrijf en deze wil laten groeien. Zoals jijzelf ook graag leest op andere websites en social media, zo zul jij ook jouw doelgroep blij maken met jouw verhaal.

Met storytelling skip jij het ruisfilter bij je publiek. Ze scrollen jouw content niet meer voorbij want jij vertelt een verhaal. En voor verhalen stoppen we graag even om te luisteren. 

Met storytelling bouw je een betere band op met je publiek en je krijgt de aandacht die je verdient. Je maakt je publiek beter duidelijk waarom je voor jou moeten kiezen en niet voor een ander.

Maak je content voor je bedrijf, dan is verhalen vertellen 1 van de meest favoriete types content waar lezers van smullen. EN EEN VERHAAL KUN JE EENVOUDIG RECYCLEN TOT ANDERE POPULAIRE VORMEN VAN CONTENT, zoals podcasts en video. Storytelling is een belangrijk onderdeel van het totale content-plaatje van jouw bedrijf. Dus doe je nog niks aan storytelling…dan is het supergoed dat je hier zo snel mogelijk mee begint.

Het WWW staat vol met woorden, Ads, afbeeldingen en video’s. Mensen krijgen dagelijks een ware overload aan content over zich heen. Met storytelling wijk jij af van alle andere content. Hoe dat precies werkt ga je exact leren in deze cursus.

Deze cursus geeft jou de kennis, tools en handigheidjes om een verhaal te vertellen waar mensen voor zullen stoppen.  Start daarom vandaag nog en til jouw passie of professionaliteit naar een hoger niveau. ‘Wauw’ je lezers en trek meer klanten met jouw content.

 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

LATEN WE AAN DE SLAG GAAN

 

Start vandaag nog met jouw praktische cursus storytelling voor je bedrijf en begin je weg om een echte professionele storyteller te worden. Til je content naar een hoger niveau. Maak jouw lezers blij met je verhaal. Ze zullen terugkomen voor meer.

Ik kijk er naar uit om je te zien in deze cursus. Geniet onderweg van het proces en ontwikkel jezelf vandaag nog. Ik heb er zin in….ben je er klaar voor?

-Francine | Just Add Copy

Leer onbeperkt met Soofos Plus

Deze cursus is gratis te volgen door abonnees van Soofos Plus.
 • Toegang tot deze én alle andere online cursussen
 • Blijf jezelf ontwikkelen en leer nieuwe vaardigheden
 • Leer onbeperkt vanaf €8,25 p/m
Direct aanmelden
soofos plus cursussen op laptop

Over de Instructeur

Profielfoto

Francine | Just Add Copy

Hoi! Francine van Just Add Copy hier..In mijn carrière als professioneel webredacteur en copywriter heb ik met veel plezier samengewerkt met veel verschillende ondernemers uit totaal verschillende branches. Op maandag schrijf ik over belastingen en administratie, de volgende dag schrijf ik enkele webpagina's voor een brandblus bedrijf. Gevolgd door een dag schrijven over dakbedekking of apparatuur voor restaurants. En dat is hoe ik het leuk vind;) Geen dag is hetzelfde. Laat maar komen..Ik heb inmiddels ook heel veel content geschreven en dat is een van de dingen die ik het leukst vind. Door hier op Soofos instructeur te zijn, kan ik mijn liefde voor schrijven, content marketing, bloggen en webredactie delen met jullie.Als je vragen hebt over mijn cursus (sen), je ziet een fout (heel goed mogelijk) of wil meer van een bepaald onderwerp in mijn cursus (sen) zien ... laat het me weten en neem contact met me op via dit platform.Ik hoop je hier te zien. Schrijf je in voor een cursus en deel de liefde voor schrijven, bloggen of content marketing.

Bekijk meer cursussen van Francine | Just Add Copy →

Cursusoverzicht

Introductie-module
Van marketing in the good old days naar storytellingPROEFLES 00:16:00
Wat ga je leren in deze cursus?PROEFLES 00:11:00
De trucs en technieken achter storytelling
Waarom valt mijn content niet op? 00:08:00
Skip het ruisfilter van je publiek 00:05:00
De 11 elementen van een goed verhaal (deel 1) 00:16:00
De 11 elementen van een goed verhaal (deel 2) 00:14:00
Je verhaal voorbereiden 00:11:00
Storytelling technieken 00:23:00
Storytelling toegepast & voorbeelden ontleed 00:06:00
Storytelling toepassen
Je verhaal maken 00:17:00
Van storytelling naar storylistening 00:08:00
Kanalen voor je verhalen
Hoe kies je het juiste kanaal voor je verhaal? 00:08:00
Storytelling aanpassen aan je kanaal 00:16:00
Visual storytelling
Visual storytelling 00:05:00
Visual storytelling technieken 00:18:00
Afsluitende module
Dankjewel en vervolgstappen 00:04:00

Reviews

4.8

4.8
8 beoordelingen
 • 5 Sterren6
 • 4 Sterren2
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Heel leerzaam en goede opbouw van de lessen

  5

  Veel geleerd van deze cursus. Goede opbouw en prettig uitgelegd door Francien. Heb echt zin gekregen storytelling toe te passen en de eerste tekst staat al online! Veel dank Francien!

 2. Waardevolle en leerzaam

  5

  Goed en duidelijk uitgelegd waardoor je er direct zelf mee aan de slag kunt gaan.

 3. Interessant

  4

  Interessante en leerzame cursus. Ik heb veel notities gemaakt, dus dat is een goed teken.
  Francine spreekt duidelijk en heeft een aangename stem. Wel een kleine tip voor Francine: Doe rammelende armbandjes af tijdens het opnemen van je cursus. 😉

 4. Cursus die voor inspiratie zorgt

  5

  Een leuke en interactieve cursus. Francine legt je alles stap voor stap uit. Je krijg er vast (meer) inspiratie door voor je verhaal.

 5. Ontzettend leerzame cursus

  5

  Ontzettend leerzame cursus, duidelijk uitgelegd. Ik ga meteen aan de slag!

 6. Interessante cursus

  4

  Interessante cursus. Goede onderwerpen en duidelijk uitgelegd. Soms een beetje te langdradig verteld.

 7. Heldere cursus met mooie stappenplannen

  5

  Blij verrast door de inzichten en ervaringen van Francine. Goede cursus met mooie stappenplannen en voorbeeldverhalen. Een paar video’s haperen helaas; ik kan zo niet zien wat er wordt bedoeld. Overall goede kwaliteit en zeer bruikbaar in mijn praktijk.

 8. Wat een waardevolle cursus en was datgene dat ik nodig had verhalen

  5

  Hallo,

  Helder uitgelegd en aangename stem. Ze kent echt haar vak en is heel deskundig.
  Super interessant dat er de technieken worden uitgelegd en geïntegreerd in voorbeelden.
  Ik ben super tevreden van de cursus
  Echte aanrader

Gemaakt met in NL © 2021 - Soofos B.V.