Persoonlijke ontwikkeling – Verhoog jouw effectiviteit

Machiel · 7 Augustus 2023
Vergroot je controle over alle facetten van jezelf en je leven. Krijg zicht op alle mogelijkheden, en zet gerichte stappen voor verbetering van wat je maar wilt.
 • Alle niveaus
 • 44 Lessen
 • 8 Toetsen
 • 14u 0min
 • Incl. Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Snap wat zelfontwikkeling is en hoe alles samenhangt
 • Doorgrond alle opties rond het Wie, Wat, Waaron en Hoe
 • Werk actief aan Geluk en Succes, o.a. financiele vrijheid
 • Implementeer het via diverse "aan de slag"-opties

Cursus inhoud

Vouw uit

Wil je nóg meer leren? Bekijk dan de complete opleiding Persoonlijke ontwikkeling – Verhoog jouw effectiviteit →

Allround cursus zelfontwikkeling

Als je dit leest is de kans groot dat je dingen wilt leren om jezelf, je perspectieven en je omstandigheden te verbeteren (zelfs als het best goed gaat). Deze cursus biedt een enorm breed spectrum rond zelfontwikkeling, persoonlijke effectiviteit, weerbaarheid (o.a. tegen stress, en vergroting van je zelfvertrouwen), productiviteit en nog veel meer.

Als je meer van het leven of jezelf wilt, moet je iets in gang zetten, right?

Meer vat krijgen op jezelf en je leven

Dit is dé allround-cursus rond zelfontwikkeling (ook wel persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke groei, zelfhulp). Hiermee leer je meer vat op jezelf en je leven te krijgen, opdat je dingen meer naar eigen wens kan invullen. Denk bijvoorbeeld aan beter bepalen wat je wilt, geluk of succes vergroten, meer daadkracht en motivatie krijgen, rijker worden, neerslachtigheid verminderen, omgaan met onwenselijkheden, sociaal gedijen, en veel meer.

Dit helpt je als je meer uit jezelf en je leven wilt halen, of gewoon sterker wilt komen te staan.

Leer alles, maar dan ook echt alles, van persoonlijke ontwikkeling

Dat dit alomvattend lijkt is niet raar, omdat deze cursus juist gaat over ALLES over zelfontwikkeling. En dit op een unieke manier, in een uniek raamwerk. Je krijgt de inhoud mee van Confucius tot aan Tony Robbins en Brene Brown, zonder dat die auteurs genoemd worden. Alle inzichten zijn op één hoop gegooid en vanaf daar opnieuw gestructureerd naar één groot logisch geheel. Daarmee heb jij volledig zicht op de inhoud (rijk én mindful willen worden kan gewoon). Zo komt alle content aan jouw zijde te staan, zonder dat je fragmentarisch of dogmatisch zou moeten kiezen voor één specifieke auteur of richting.

Volg deze cursus en geef een boost aan je focus, productiviteit, beslisvermogen, je concrete acties t.b.v. geluk, je verdienvermogen, en nog veel meer!

Over de instructeur

Machiel

5 Cursussen

Na de studies bedrijfseconomie, bedrijfskunde en een PhD, werd het tijd om zelf de business in te duiken. Ik deed dat als werknemer en als freelancer, in allerlei business rollen, in alle takken van sport, klein en groot, commercieel en non-profit. Zo zag ik de ins & outs van o.a. financiële instellingen, overheden, industrie, MKB en ideële clubs. Daarnaast ben ik sinds 2007 ook zelf ondernemer, met zowel failures als (enig) succes als resultaat.

Vanwege mijn stevige content-achtergrond ben ik er ook altijd mee bezig geweest om content te doorgronden en beter toegankelijk te maken. Zo publiceerde ik 3 boeken en een kleine 150 artikelen. Ook heb ik me met mijn drang tot systematisering, integratie en versimpeling van content gericht op een paar notoir versplinterde content-domeinen, wat tot een paar cursussen heeft geleid waarin ik alles van dat domein tot een logische eenheid smeed. De reacties hierop zijn doorgaans erg fijn.

Ratings and Reviews

5 Gemiddelde beoordeling

1 Beoordelingen

 • 5
  1
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0

395Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 8 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →