Online Cursus Passief Inkomen Opbouwen

Ferdy Korpershoek · 25 maart 2022
Leer om van jouw passie een passief inkomen te maken! Ik laat je stap voor stap hoe ik van 'idee' voor een online cursus naar het eindproduct werk.
 • 10 Hoofdstukken
 • 46 Lessen
 • 453u 34min
 • Cursus Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Alles over het maken van een passief inkomen.
 • De geheimen van een online inkomen kennen.
 • Leer jouw passie kennen en gebruiken.
 • Aan de hand van videolessen en opdrachten.

Leer van je passie een passief inkomen te maken

Zou jij een inkomen op willen bouwen uit online verdiensten? We leven in een tijd waarin dit mogelijk is! Met het internet en alle software die er beschikbaar is kan je waardevolle kennis waar jij passie voor hebt delen met iemand! Je geeft dus anderen advies en krijgt daar nog voor betaald ook! En wat nog mooier is, is dat wij al het zware werk uit handen nemen, zodat jij je kan richten op het maken van een cursus! Zo heb je binnen de kortste keren een passief inkomen opgebouwd.

Wat ga je leren in deze online cursus?

In deze cursus leer je om een passie om te zetten in een online product. We gaan het hebben over markt onderzoek. Is er vraag naar jouw product? Wat kan je er voor vragen? Wat heb je nodig om een goede online cursus te maken? Hoe neem je video’s op? Welke microfoon moet je gebruiken? We gaan onze zelf gemaakte cursus bewerken en online zetten. Dat doen we bij Soofos! Soofos zorgt voor de Marketing en verkopen en deelt de winst met ons! WIN WIN!

Deze cursus is geschikt voor jou, als je:

Ideeën hebt voor een cursus, maar niet weet hoe je dit in de praktijk kunt brengen;

Een (online) passief inkomen wilt opbouwen met een eigen cursus;

Cursussen of een cursus hebt en meer bezoekers, kopers en cursisten wilt;

Niet goed bent in marketing en hier hulp bij kunt gebruiken;

Niet goed bent in het verkopen van iets;

Meerdere cursussen wilt creëren, verkopen en geven;

Passief geld wilt verdienen via het internet en dus je op kan zeggen (zoals ik ook kon doen).

Geen vage theorieën, maar een echte voorbeelden van passief inkomen

In deze cursus ga ik je niet belasten met vage termen en droge theorie. Nee, ik ga je laten zien hoe ik met een redelijke Photoshop kennis mezelf om school tot Photoshop Pro en daar een cursus over maak! Tot nu toe heb ik er in 3 weken nadat ik er mee begon een paar honderd euro mee verdient. En ik (Ferdy Korpershoek) laat je ELKE stap zien die ik genomen heb om tot zo ver te komen!

Mijn Verhaal

Mijn naam is Ferdy. Ik ben sinds 2011 bezig met ‘geld verdienen via het internet’. Ik heb de eerste jaren wat leuke momenten gehad, maar vooral veel geld verkwist. Totdat ik ging doen wat ik echt leuk vind en niet mijn focus had op rijk worden. We zijn alweer een paar jaar verder en nu leef ik van mijn online inkomsten en kan ik leuk sparen. Ik claim niet dat je in no-time miljonair kan worden. Ik geef je eerlijk en betrouwbaar onderwijs en laat je zien hoe ik het doe en hoe jij hetzelfde kunt doen. Weet dat online geld verdienen niet iets is wat even aan komt waaien. Zeker niet als je het eerlijk doet.

Cursus inhoud

Vouw uit
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Steps

Over de instructeur

Ferdy heeft er altijd al van gedroomd om kennis over te dragen op andere mensen. Hij is zo leergierig dat wanneer hij iemand iets ziet doen wat hij niet kan, hij dit direct ook wil leren. Het heeft er voor gezorgd dat Ferdy nu o.a. giaar en piano speelt, 3D animaties kan maken, websites kan bouwen en verschillende Design programma's onder de knie heeft. Nu is het zijn grootste passie om alle deze kennis op jou over te dragen. Benieuwd wat je van Ferdy kan leren? Bekijk dan een van zijn cursussen op Soofos.

Reviews

4.6 Gemiddelde beoordeling

9 Beoordelingen

 • 5
  7
 • 4
  0
 • 3
  2
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Als Ferdy zegt stap voor stap, dan is dit 100% waar.

  De cursus is zo volledig dat ik zelf het overzicht kwijt raak. Het was fijn geweest als er overzichtdia`s of samenvattingen aan het begin of einde van de video`s zitten. Deze mis ik nu wel oprecht. Mooi om te zien dat we een van A-z process hebben mogen zien inclusief problemen waar Ferdy zelf ook tegen aan loopt.

  Voor mezelf was iets meer samenvatting ipv complete doorloop van het het gehele proces net wat behapbaarder geweest.

 2. Goede manieren van passief inkomen. Helder en duidelijk.

 3. Heldere uitleg, alle stappen vanaf de start tot het publiceren en marketen van je eigen online cursus. Echt een aanrader voor wie dat ook wil.

 4. Duidelijke video’s soms langdradig en sommige onderwerpen sluiten niet echt op elkaar aan.

 5. Ferdy legt het zeer goed uit in de cursus van passie naar passief heb ook al de wordpress cursus gedaan van Ferdy .
  Zeker een aanrader.
  met vriendelijke groet ,
  Elvin Muller

 6. Ferdy legt hier op een fantastische, heldere en begrijpende mannier hoe je een passief inkomen kan opbouwen.

 7. Als ZZP zocht ik een manier om meer met mijn kennis te gaan. Om me meer te verdiepen in de mogelijkheden heb ik deze cursus gevolgd. Ik ben er erg tevreden over! Je krijgt een goed en realistisch beeld wat je kunt verwachten en hoe je het aan kan pakken. Zeker een aanrader als je meer met je kennis wil gaan doen!”

 8. Leuke cursus, een top voorbeeld van wat je zelf ook wil neerzetten. De video’s zijn duidelijk en Ferdy is erg fijn om naar te luisteren. De cursus bevat veel informatie waardoor je heel wat valkuilen kunt ontlopen. Heel prettig hoe stapsgewijs het vinden van cursisten is uitgelegd en hoe goed gebruik kan maken van een platform als soofos. Dank voor de wijze lessen.

 9. Super cursus! Ik heb zelf al een aantal online cursussen gevolgd en begon er steeds meer over na te denken om een online cursus te maken. Ik wist niet zo goed waar ik moest beginnen. Deze cursus op Soofos tegenkom en maar is aan de slag gegaan. Boordevol goede en nuttige tips. Ik heb de lessen met veel plezier gevolgd en ben ondertussen al een aardig eindje met mijn eigen cursus! Dank je Ferdy!

#Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen gratis met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 146 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.