Ontdek Je Kracht

Dirk Renkema · 24 februari 2022
Wil jij meer focus in je loopbaan? Of wil je iets voor jezelf beginnen, maar weet je niet precies waar je moet starten? Dan is deze training voor jou. Of je nou ZZP'er bent of een baan in loondienst hebt, zelfkennis is belangrijk. Het doel van de training is om je te helpen met inzicht in je sterke punten en je ontwikkelpunten om van daaruit betere loopbaan- ondernemers- en levenskeuzes te maken.
 • 6 Hoofdstukken
 • 33 Lessen
 • 53min
 • Cursus Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Waardevol inzicht om betere loopbaankeuzes te maken.
 • Bewustzijn over ontwikkelpunten.
 • Vertrouwen in eigen kunnen.
 • Schrijf je Eigen Missie.

**Deze cursus is offline en kan niet meer worden gekocht. Ben je al ingeschreven? Dan kun je de cursus nog wel afmaken.**

Even voorstellen

Mijn naam is Dirk Renkema en als loopbaancoach heb ik de afgelopen jaren vele mensen geholpen nieuwe focus te vinden in hun werk. Zowel mensen die een nieuwe baan zochten, als (beginnend) zelfstandig ondernemers.

Waarom zelfkennis?

Zelfkennis is een belangrijke voorwaarde is om sneller tot betere acties en keuzes te komen. Deze training versnelt en versimpelt het proces tot meer zelfbewustzijn.

Welke modellen?

Ik maak gebruik van een synergetische mix van 3 krachtige modellen en oefeningen:

 • de elementen vierhoek.
 • de kernkwadrant.
 • jouw geluksverhaal.

Hoe gebruiken?

Om het maximale uit de training te halen is het goed de oefeningen om de zoveel tijd te herhalen. Je hebt 24/7 toegang tot de video training om dat te doen. Mocht je vragen hebben, dan hoor ik het graag. Ik probeer ze dezelfde dag nog te beantwoorden.

Voor wie is “Ontdek Je Kracht”?

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe droombaan, als ZZP er op zoek bent naar nieuwe klanten, of aspiraties hebt als (beginnend) ondernemer dan kan deze training voor jou zijn… Als jij je nog meer bewust wilt zijn van waar je warm voor loopt, om met die informatie betere keuzes te kunnen maken in loopbaan en leven, dan verwelkom ik je graag in de training “ontdek je kracht” 🙂

Dit zeggen studenten over mijn cursus:

Fleur – via LinkedIn

“Hoewel ik al het een en ander achter de rug heb qua loopbaan- en persoonlijke coaching heeft de training Ontdek Je Kracht van Dirk me op een aantal specifieke maar cruciale punten hele waardevolle inzichten gegeven. De combinatie van de elementenvierhoek en het geluksverhaal en de verbanden die Dirk je helpt leggen, hebben voor mij zelfs geresulteerd in de succesvolle sollicitatie naar nieuwe passende baan. Het was meteen raak. Dank je wel Dirk, voor je gedegen advies en plezierige training!”

Heleen – ⭐⭐⭐⭐⭐

“Ik vond het een super leuke cursus. In een paar uurtjes heb je een goed beeld van jezelf. Een SWOT-analyse en een overzicht met je kernkwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën. Door het geluksverhaal kun je belangrijke waardes achterhalen, en kijken of je die terug vindt in je huidige werk. In die paar uurtjes kom je dus goed tot de kern. Ik vond het leuk en leerzaam! Dirk legt het ook allemaal erg goed en duidelijk uit. Bedankt, Dirk!”

Over de instructeur

Dirk is gecertificeerd loopbaancoach en trainer. Zijn missie is om "droombaanzoekers", ZZP'ers en zelfstandig ondernemers te helpen meer voldoening te halen uit hun werk. "Richt je op wat je leuk vindt, waar je goed in bent en waar je anderen mee kunt helpen. Waar loop jij warm voor?".

Reviews

4.3 Gemiddelde beoordeling

4 Beoordelingen

 • 5
  2
 • 4
  1
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. In de cursus zitten waardevolle elementen in, zoals de Elementenmix was helemaal nieuw voor mij, maar daardoor kreeg ik wel erg veel inzicht. De cursus zelf vind ik soms een beetje rommelig. De video’s met informatie zijn heel duidelijk, maar zijn soms niet zo netje opgesteld. Zoals spelfouten en de documenten overeenstemmen niet met wat er in de video’s worden gezegd. Ook vind ik de video’s waar Dirk zelf in beeld erg rommelig, omdat dit voortdurend wisselt qua waar hij de video op heeft genomen, waardoor ik zelf heel erg wordt afgeleid. Voor de rest was dit wel een waardevolle cursus en is wel de moeite waard om te volgen.

 2. Het is een prima cursus met een test om je SWOT te ontdekken en zelfkennis te creëren.

 3. Leuke, duidelijke en vooral boeiende training die je in een korte tijd helpt (meer) zelfinzicht te krijgen. Deze training gaat mij verder helpen. Bedankt Dirk!

Deze cursus is tijdelijk gesloten
Of
Volg deze en alle andere cursussen gratis met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 11 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.