Ontcijfer je eigen stijl van kleding tot woonkamer!

Zeg gedag tegen eindeloze garderobetwijfels terwijl je leert hoe je moeiteloos je dagelijkse outfit kiest. Na deze leuke cursus kent stijl geen geheimen meer voor jou! Leer slimmer shoppen, je persoonlijke stijl vinden, van kledingkast tot woonkamer.
 • Alle niveaus
 • 19 Lessen
 • 6u 3min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Je ontdekt de geheimen van je verborgen stijl, al verstopt in je kast
 • Hoe je je stijl piekfijn combineert, van kleding tot woonkamer
 • Je leert kiezen zonder stress en je perfectioneert je stijl 
 • Je krijgt inzicht in de psychologie achter je kledingstijl en hoe dit je gevoel beïnvloedt

Cursus inhoud

Vouw uit

Ontcijfer je eigen stijl van kleding tot woonkamer

Leer de taal van je eigen look verstaan!

Ken je dat? Dat shirtje dat je in de winkel geweldig vond en nu je kast niet uitkomt? Geloof het of niet, het is een universeel ‘vrouwending’. Zoveel van ons worden verliefd in de winkel en krijgen later spijt.

Heel wat dames zitten in hetzelfde schuitje. Ze hebben een goede kijk op hun stijl, maar bij nieuwe aankopen lijkt het alsof ze door een onzichtbare mist lopen. Telkens opnieuw stappen ze in die ene geniepige valkuil.

Denk je regelmatig: “past dit wel echt bij mij?” Ben je snel te overtuigen door je shopvrienden? Betrap je jezelf vaak op het nadoen van andermans stijl omdat “het haar ook zo fantastisch staat”?

Maar na een tijdje dringt het tot je door: “Dit past eigenlijk helemaal niet bij mij” en je denkt: “waarom kocht ik dat ooit?” Herkenbaar?

Mode-Mysteries oplossen!

In de cursus leer je onder andere hoe je:

 • Combineert op een manier die enkel bij jou past
 • In de winkel zonder twijfel de juiste stukken uitkiest
 • Het onderscheid maakt tussen “even mooi” en “echt gelukkig”

Elke vrouw heeft een unieke stijl, en die stijl zit al verstopt in je kledingkast

We moeten het gewoon tevoorschijn toveren. Je persoonlijkheid, je karakter, je voorkeuren, het zit er allemaal in verscholen. Dat is jouw blauwdruk.

En weet je wat zo leuk is aan mijn methode? Je zal eerst ontdekken aan welke criteria jouw stijl moet voldoen zodat je je er écht goed in voelt. Daarna leer je hoe je die unieke stijl kan doortrekken naar je interieur. Het is één op één hetzelfde.

In deze cursus gaat het niet om wat goed bij jouw figuur past, je leert simpelweg hoe je jouw stijl in woorden kan vatten

Dat is de stijl waarin jij je zelfverzekerd en fantastisch voelt. Je zal als het ware de psychologie achter je kledingstijl ontdekken en die vertalen naar je interieur.

De kleding die je nu niet draagt krijgt een herkansing. De stapel ‘wegdoen’ zal voor je ogen slinken. Je zult er versteld van staan hoeveel van die ’afgeschreven’ kledingstukken ineens je favorieten worden.  Sta je niet meer elke dag opnieuw voor je kast te twijfelen: Help … wat moet ik aan?

Kies jij ook (te) vaak voor ‘lekker veilig’? Heb je last van keuzestress? Of loop je vast bij het mixen en matchen?

Niks om je over te schamen. Het verschil tussen wat je bewondert in de etalage en wat daadwerkelijk bij je past, is vaak zo subtiel dat je het simpelweg niet herkend. 

Hi, ik ben Petra de Wit en ik ben er om vrouwen te helpen hun eigen stijl te vinden. Niet alleen voor kleding, maar ook voor hun interieur

In deze cursus ga ik je begeleiden om je eigen stijl nog beter te leren kennen. En raad eens? Dit is een unieke methode die in Nederland nog niet bestaat.

Stap voor stap gaan we op zoek naar jouw unieke persoonlijke stijl, met praktische handvaten, tal van instructievideo’s en een schatkist aan waardevolle tips en ideeën

En weet je wat het mooie is? Deze methode is allesbehalve ingewikkeld. Je leert gewoon om op een nieuwe manier naar je eigen stijl te kijken. Totaal anders dan je gewend bent. Je hoeft er niet creatief voor te zijn.

De video’s kan je overal bekijken of luisteren, op elk moment dat het jou uitkomt. De opdrachten zijn leuk en inspirerend. Je zal de methode direct in je dagelijks leven toepassen. Zo kan je eindelijk die kast creëren waarin je je echt gelukkig voelt.

En waarom is het zo cruciaal om je eigen stijl goed te kennen? Kleding dragen die écht bij jou past, is als een toverdrank die je mooier, krachtiger en zelfverzekerder doet voelen.

Terwijl kleding die niet overeenstemt met jouw unieke stijl, exact het tegenovergestelde effect heeft: “je laat niet zien wie jij bent, je maakt jezelf kleiner. Dat uit zich in hoe je je gedraagt, in hoe je over jezelf denkt en ook in hoe je je voelt.

Herontdek je stijl op een nieuwe manier, begin vandaag en vorm een garderobe die jouw unieke jij weergeeft.

*******************************************************

Over de instructeur

Hallo ik ben Petra de Wit, voor vrienden ‘Peet’.

"Bevrijd je van Interieur- en Kledingkastfrustraties en Herontdek Plezier in je Huis en Garderobe!"

Ik help je zowel je interieur- als kledingkastfrustraties te laten verdwijnen en weer van je huis en kledingkast te genieten."

Laat Jouw Huis een Spiegel Zijn van Jouw Unieke Stijl met Mijn 'Kledingkast Methode

Ik ben niet alleen interieurexpert, maar ook een stijlexpert. Ik ben een kei in het helpen van vrouwen om hun eigen kledingstijl en interieurstijl te bepalen. Daarvoor gebruik ik mijn Unieke 'Kledingkastmethode'.

Laat mij je helpen je stijl-en interieurfrustraties te laten verdwijnen en weer volop van je huis en kledingkast te genieten."

Stap In de 'Mixinstijl Academy' en Ontdek een Wereld van Stijl en Zelfontdekking!

Sinds 2008 heb ik al meer dan 800 mensen blij gemaakt met persoonlijk interieuradvies. Ze hebben nu een droomhuis dat écht bij ze past! Geen gewoon interieuradvies, maar een ervaring die jouw huis en persoonlijke stijl naar een hoger niveau tilt "

Ontdek hoe je jouw huis volledig kunt afstemmen op jouw persoonlijkheid en voorkeuren met behulp van mijn Unieke 'Kledingkast Methode.

Leer hoe je op dezelfde manier combineert in jouw huis zoals je dat doet met je favoriete kledingstukken.

Want mijn methode gaat veel verder dan alleen de inrichting van je huis; je krijgt diepgaand inzicht in je eigen stijl, zowel in je kledingkast als in je interieur.

Het is een reis waarin je veel over jezelf gaat ontdekken. In de 'Mixinstijl Academy' wacht niet alleen een levendig, gezellig en volkomen uniek huis op je, maar ook de kans om je eigen stijl te ontrafelen, zowel in kleding als in je interieur.

Ben je klaar om jouw huis nog sfeervoller te maken en tegelijkertijd je eigen stijl te versterken? Laten we samen beginnen!

Ik nodig je uit om te ontdekken, te voelen en te ervaren. In mijn videoreeksen deel ik massa’s stijl- en wooninspiratie, praktische tips en creatieve ideeën. Ik deel ze maar wat graag met jou. Je kunt de meeste tips direct uitproberen. Zie je meteen het verschil.

En lieve dames, kriebelen jullie handen al om je huis aan te pakken en je eigen stijl te omarmen?

 

 

 

Beoordelingen

5 Gemiddelde beoordeling

1 Beoordelingen

 • 5
  1
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0

24,50Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 7 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.