INLOGGEN

Registreer

FACEBOOKGOOGLE Creër een Account

 

In 10 stappen: Een gezond en ideaal figuur. Het figuur van je dromen eenvoudig realiseren met deze online training van Tamara Straatman – NLP Quality of Life Coach

 

Wil jij zonder te diëten eenvoudig op gewicht komen én blijven?

Heb jij genoeg van jouw extra kilo’s? En wil jij op een gezonde manier afvallen?

Wil jij leren van jouw eerdere valkuilen? De vicieuze cirkel van ‘blijvend’ overgewicht doorbreken?

Nooit meer de kwelling van een ongewenst figuur voelen? Stralen van geluk, omdat jij lekkerder in je vel zit. 

Jezelf letterlijk bevrijd voelen van onnodige ballast. Vele malen lichter en energieker in het leven staan?

Jonger als ooit, slanker en gelukkiger met jezelf? Door simpelweg je state of mind effectief te veranderen?

 

Volg dan direct mijn online training voor slechts € 199,- en start vandaag nog met het realiseren van jouw ultieme droomfiguur!

Jouw NIEUWE leven, begint VANDAAG.

 

 

Je krijgt in deze online training:

 

In 10 stappen inzicht in jezelf, jouw onbewuste drijfveren en hoe dit in relatie staat met geluk, gezondheid én succes.

Maar ook hoe je dit effectief in jezelf kunt veranderen, zodat jij het gewenste resultaat realiseert. 

 Tekst en uitleg met video’s. Inspiratie Moodboard. Steungroep/ forum voor feedback.

 Diverse NLP oefeningen zodat jij effectief verschil gaat ervaren in jouw onderbewustzijn en dito resultaten in het leven. 

 E-book: Meer geluk, gezondheid of financieel succes in jouw leven?

 

 

Methode van de online training:

De trainingsmethode van Tamara Straatman is gebaseerd op het wetenschappelijke Quantum Fysica en de pseudowetenschap Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). De nieuwe wetenschap Quantum Fysica is in 1907 door Albert Einstein ontdekt en staat tegenwoordig beter bekend als Epi genetica. Het leert ons hoe het fysieke lichaam reageert op het onderbewustzijn oftewel het reptielenbrein. Onze dagelijkse ervaringen zijn bepalend voor onze mind-set. Het onderbewustzijn wordt daarom ook wel de blauwdruk genoemd van ons gehele bestaan.

Door je mind-set effectief te veranderen krijg je andere gewenste en blijvende resultaten in je leven. Zowel in je levensgeluk, als je gezondheid en je succes in het leven. Je mind-set is simpel te resetten met een tool als NLP, het leert je bewust te worden van je onderbewuste. Maar ook je structuren en patronen te her-coderen, zodat er een transformatie op kernniveau ontstaat. Met NLP doorbreek je elke neurologische koppeling. Elke vorm van negatieve emoties, gedachtes en gedrag zijn voorgoed verleden tijd wanneer je NLP dagelijks toepast in jouw leven.

 

Wie is Tamara Straatman?

Tamara Straatman – NLP Quality of Life coach woog ooit 97 kilo, was ernstig depressief en had last van allerlei chronische lichamelijke ziektes. Ook had ze een enorm laag zelfbeeld, slechte relaties zowel in de liefde als vriendschappelijk en weinig zakelijke successen. Door al haar onzekerheden, schuldgevoelens, frustraties, angsten, schaamte en verdriet aan te pakken met NLP Quality of Life coaching verdwenen alle ‘klachten’ spontaan uit haar leven. Puur door het opruimen van haar traumatische gebeurtenissen in het verleden, kon ze deze emoties makkelijk loslaten. Nu is ze intens gelukkig, kerngezond en kent ze vele zakelijke successen.

 

Tamara is middels deze methode maar liefst bijna 25 kilo afgevallen.

 

z
foto (4)FullSizeRender

z

Wil jij ook investeren in blijvend succes?? Niet goed = geld terug garantie!

Deze garantie geldt enkel voor personen die volledig toegewijd zijn om hun leven ingrijpend en positief te veranderen in elk gewenst resultaat en daar alle verantwoordelijkheid voor durven te nemen. Succes verzekerd! Want waar een wil is, is een weg…
  z

100% inzet = 100% resultaat!!

 

Kennismakingsactie!!! Maak nu kennis met deze online training voor slechts € 199,- i.p.v. € 299,-

Voor slechts € 199 ontvang jij deze online training: Een gezond en ideaal figuur. Het figuur van je dromen! Dus meld je direct aan voor deze fantastische aanbieding! En start vandaag nog met doen. Onderneem nu actie! Doe het NU. Want je leeft in het heden en de keuzes die jij NU maakt bepalen jouw toekomst. Als je altijd doet wat je altijd deed, zul je altijd krijgen wat je altijd kreeg…

 

Verdien geld met het aanbevelen van deze online training!

Wil jij een verkooppunt worden van de online trainingen van Tamara? Haar trainingen aanbevelen in jouw eigen netwerk? Via een unieke url ontvang jij direct € 50 als bonus voor jouw lead. Meer informatie hierover? Bekijk hier meer informatie.

 

Inhoud van de Cursus

Introductie
Welkom & E-book: ‘Meer geluk, gezond of financieel succes in jouw leven?’ 00:04:00
Gezond & Ideaal figuur in 10 stappen
Stap 1 – Think SMART!!!! 00:03:00
Stap 2 – Heerlijk Dromen 00:02:00
Stap 3 – Dagelijkse evaluatie 00:12:00
Stap 4 – Een nieuwe inrichting 00:13:00
Stap 5 – Het wonder van affirmaties 00:03:00
Stap 6 – In gesprek met jezelf 00:13:00
Stap 7 – Herkaderen is te leren 00:13:00
Stap 8 – Onderzoek in jezelf 00:13:00
Stap 9 – Liefde laten spreken 00:16:00
Stap 10 – De wedergeboorte 00:20:00

Cursus Beoordeling

5

2 beoordelingen
 • 1 sterren0
 • 2 sterren0
 • 3 sterren0
 • 4 sterren0
 • 5 sterren2
 1. Profielfoto van Tamara Straatman

  Succes gegarandeerd!

  Ikzelf ben door mijn mind-set te veranderen maar liefst 25 kilo spontaan afgevallen, zonder te diëten of mezelf uit te hongeren. Ook verdwenen hierdoor allerlei chronische klachten, want ik was niet alleen veel te zwaar maar ook doodongelukkig met mezelf. Ik was destijds depressief, had chronische ontstoken darmen, eczeem aanvallen, burn-out klachten, rugklachten, spierspanningen, vegetatieve klachten, was altijd moe en futloos. Nu ben ik kerngezond, heb een normaal en gezond figuur, Dit allemaal dankzij de kennis van het onderbewustzijn en NLP, die jij ook leert zodra je mijn online training gaat volgen. Succes gegarandeerd!

 2. Profielfoto van Yvonne

  Inspirerend

  Het is inspirerend om te zien hoe Tamara door haar eigen methode zoveel is afgevallen en ook zoveel meer zelfvertrouwen heeft gekregen.

VOLG DEZE CURSUS
 • 299,00 199,00 (incl. BTW)
 • Onbeperkte toegang
 • 11 lessen
 • 1 uur, 52 minuten
 • Nederlands gesproken
 • Geschikt voor tablet & mobiel
 • 14 dagen geld terug garantie
5 cursisten volgen nu deze cursus
 • Profielfoto van Tamara Straatman
 • Profielfoto van Emilia Simion
 • Profielfoto van Anton
 • Profielfoto van Joris van den Berg

Zoek een Cursus

Over deze Instructeur

Tamara is bekend van Flair, Vriendin, Viva, Paraview, GezondNU, RTL nieuws, Telegraaf VROUW, Omroep Brabant, Margriet, Mijn Geheim, Pioneersmagazine, BNR nieuwsradio, RTV Noord-Holland, Goodhabitz, Santé, AD, Metro, Koffietijd, Editie NL, Grazia, Libelle Balance, Trouw, Parool, Zij Spreekt, NICE congres. En nu deelt ze haar expertise met jou! Meer geluk, gezondheid of financieel succes in jouw leven? Bekijk direct haar online cursussen voor een gelukkiger, gezond én succesvol leven.

Bekijk meer cursussen van Tamara Straatman