Meer klanten aantrekken door online marketing met ChatGPT

Annelon · 4 Juli 2024

Dit is de meest complete Nederlandstalige videocursus over hoe je ChatGPT gebruikt voor je online marketing. Het is fantastisch hoeveel tijd je hierdoor bespaart aan je marketingtaken. Zo blijft er tijd over voor andere dingen die je graag wilt doen!

 • Beginner
 • 34 Lessen
 • 2u 51min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Creëer binnen enkele minuten krachtige marketingcontent met behulp van ChatGPT
 • Vergroot je online zichtbaarheid en trek meer klanten aan met moeiteloze content door ChatGPT
 • Krijg de beste marketing content uit ChatGPT door de juiste vragen te stellen
 • Pak de aandacht van je doelgroep door pakkende titels, social media berichten en blogs

Cursus inhoud

Vouw uit
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen

Meer klanten aantrekken door online marketing met ChatGPT

🚀 Voordat je verder leest: Volg de eerste twee modules van de cursus nu GRATIS! Hiermee zie je direct hoe ChatGPT werkt en hoe je ChatGPT instructies geeft.

 • Ben je het zat om urenlang te worstelen met het bedenken van creatieve marketingcontent?
 • Gaat er teveel tijd op aan je marketing?
 • Vind je het moeilijk om een consistente stroom van klanten en omzet te genereren?
 • Wil je meer tijd overhouden voor de belangrijkere taken in je onderneming?

Dan heb ik goed nieuws voor je! Er bestaat een tool die jou kan helpen met je marketing. ChatGPT is als je persoonlijke assistent die je allerlei opdrachten geeft. Vervolgens geeft het razendsnel de teksten die je nodig hebt.

Het is echt zo simpel als een chatgesprek voeren. Iedereen kan dit gebruiken. Je moet alleen wel de juiste opdrachten geven om de beste resultaten te krijgen.

Het risico bestaat namelijk dat je heel algemene antwoorden krijgt, waardoor je marketing teksten hebt die uiteindelijk niemand aanspreekt.

Het is dus zaak dat je de juiste vragen stelt en heel gerichte opdrachten geeft. Zo spreken je teksten je potentiële klanten aan. Dat leer je precies in deze cursus.

Het is niet moeilijk om te doen. Je krijgt een lijst met opdrachten (prompts) die je kopieert en plakt in je ChatGPT gesprek. Je hoeft alleen kleine aanpassingen te maken. Je leert het stap voor stap in alle video’s bij deze cursus. Ik heb uitgebreid onderzoek gedaan en de beste prompts geschreven, zodat jij hier meteen mee aan de slag kunt in je marketing!

Kijk jij er naar uit om…

Meer klanten aan te trekken?

Een consistente inkomstenstroom binnen je bedrijf te hebben?

Gemakkelijk online zichtbaar te zijn?

Meer tijd over te hebben?

Meer vrijheid in je onderneming te hebben?

Leer dan hoe je ChatGPT inzet om je marketing mee te doen.

In deze cursus leer je onder andere hoe je ChatGPT gebruikt voor de volgende onderdelen:

 • Online marketingstrategie: Weet welke kanalen je voor jouw doelgroep gaat gebruiken en welke content je wilt maken.
 • Doelgroeponderzoek: Leer de problemen, verlangens en gewenste resultaten van jouw doelgroep kennen.
 • Contentplanning: Plan voor meerdere weken supersnel jouw content voor je blog en social mediakanalen in.
 • Verkooppagina’s: Schrijf goed converterende verkooppagina’s en opt-in pagina’s.
 • E-mails en nieuwsbrieven: Leer hoe je welkomst e-mails, verkoop e-mails en nieuwsbrieven in een handomdraai schrijft.
 • Advertentieteksten: Schrijf pakkende titels en teksten voor je Facebook en Google advertenties.
 • Social media posts: Ontdek hoe je met weinig moeite onderwerpen vindt en teksten schrijft voor je social media posts.
 • Blogs: Leer SEO toepassen en schrijf pakkende titels en blogs waar je beter mee gevonden wordt in Google.

Bonus

Je krijgt een super waardevol werkboek met ruim 130 prompts die je direct voor je online marketing kunt gebruiken. Zo maak je gemakkelijk en snel de content voor jouw bedrijf. En houd je tijd over om andere dingen te doen!

Inclusief support

Uiteraard ontvang je mijn support als je ergens niet uitkomt. Je kunt je cursusgerelateerde vragen onderaan de lessen stellen. Zo leren wij van elkaar.

Tijdelijk aanbod

Je kunt nu tijdelijk de eerste twee modules GRATIS volgen. Hiermee zie je direct hoe ChatGPT werkt en hoe je ChatGPT instructies geeft.

Als je nu al enthousiast bent geworden van de mogelijkheden van ChatGPT, dan staat je zeker nog veel moois te wachten!

Over de instructeur

Annelon

1 Cursus

Ik ben Annelon, de maker van de cursus "Meer klanten aantrekken door online marketing met ChatGPT". Als ervaren marketingprofessional deel ik graag mijn kennis over het gebruik van ChatGPT om online zichtbaarheid te vergroten en meer klanten aan te trekken. Met mijn stap-voor-stap video's en uitgebreide lijst met ChatGPT-prompts maak ik online marketing gemakkelijk en snel voor zelfstandig ondernemers, zodat zij meer tijd overhouden voor andere taken in hun onderneming.

Beoordelingen

4.4 Gemiddelde beoordeling

10 Beoordelingen

 • 5
  6
 • 4
  2
 • 3
  2
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Inhoud van de cursus is zeker goed als je meer wilt leren over ChatGPT, alleen het wordt niet op een sprankelende manier gepresenteerd.

 2. Echt een heel leerzame cursus dit! Super blij ben ik met alle uitkomsten die ik heb gekregen van ChatGPT. Ik heb alles verzameld wat eruit is gekomen in een Word bestand. 85 pagina’s en 52k woorden. 🙂 Ook heb ik al wat teksten gebruikt om posts mee te maken en gepland!

 3. Hele tastbare content en ideeën om snel te beginnen met chatgpt en tijd te besparen.

 4. De online training ‘Meer klanten aantrekken door online marketing met ChatGPT’ van Annelon heeft me echt geweldig geholpen met mijn online marketing.
  Voorheen deed ik eigenlijk maar wat: van alles wat je hoort en ziet pik je wat mee: keywords, blogs, posts… Maar er zat geen samenhang in. Laat staan resultaat.

  Maar met de training van Annelon heb ik binnen een halve dag een hele strategie opgebouwd.

  Ik heb nu een contentplanning, SEO keywords om op te focussen, 52 blogpost-ideeen om het komende jaar mee te vullen en het gevoel dat ik nu eindelijk op de juiste weg ben met mijn marketing.

  Nu ik weet wat ik moet doen voor mijn marketing ben ik niet meer besluiteloos en ik hoef niet meer eindeloos tegen uitstelgedrag te vechten: wat ik moet doen is super helder en de content die ChatGPT voor mij genereert is veel meer dan alleen een opzetje. Het geeft me richting en ideeën welke ik alleen maar hoef bij te schaven.

  Annelon neemt de tijd om de onderwerpen grondig uit te leggen, zodat ik alle informatie goed overkomt. Haar duidelijke uitleg zorgt dat de informatie goed overkomt en het heeft me zeker geholpen om mijn online marketingkennis te vergroten.

  Wat ik ook enorm waardevol vond, was het werkboek dat werd verstrekt bij de training. Het werkboek bevat veel en uitgebreide prompts die alle aspecten van mijn online marketingstrategie behandelden, zoals: SEO, blogposts, social media posts, advertenties en e-mails.

  Ik heb deze prompts gebruikt om mijn strategie op te zetten en daarmee heb ik niet eens de helft van alle prompts in het werkboek hoeven gebruiken.
  Ik kan dus nog veel meer doen als ik over een jaar klaar ben met het uitvoeren van mijn eerste strategie.

  Kortom, ik kan de training ‘Meer klanten aantrekken door online marketing met ChatGPT’ van Annelon ten zeerste aanbevelen aan iedereen die zijn of haar online marketingvaardigheden wil verbeteren.

  Heb je geen idee wat je moet doen met je website, social media of advertenties; volg deze training en je hebt binnen no-time een plan, structuur en zelfs de inhoud voor al je marketing-uitingen.

 5. Dit is echt een heerlijke cursus. Voor mij gaat Chat GPT nu van “iets waar ik wat mee zou moeten” naar “he dit is echt superhandig”. We hebben allemaal met google leren werken. Met deze cursus leer je de prompts (opdrachten) die je Chat GPT kan geven om er handige informatie/ content uit te krijgen.

  Daarnaast vind ik het fijn dat Annelon, als ervaren marketeer, rustig de stappen met je doorloopt die zij uitvoert om content te creëren die aanslaat bij de klant. Van het onderzoeken van de doelgroep tot het creëren van de content zelf.

  Gaat het je te rustig, dan kan je ook de snelheid van de video verhogen 😉.

 6. Hele goede heldere cursus, lekker hands on met het bijgeleverde werkboek – heel veel aan gehad en veel zin het voor mijn eigen bedrijf in te gaan zetten! O.a. website die gemaakt moet wordt nu stukken eenvoudiger en sneller, blij mee!

 7. Hele interessante cursus! Ik heb veel geleerd wat ik kan inzetten voor mijn bedrijf. Ik ga meer automatiseren wat mij hopelijk meer tijd gaat geven!

Oorspronkelijke prijs was: €97.Huidige prijs is: €47.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 103 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.