Online Cursus Veilig Bevallen

Patricia Dijkema · 16 december 2021
Alles wat je leert in deze online cursus bevallen is bruikbaar en helpt jullie om je kindje veilig op de wereld te zetten. Zeer uiteenlopende onderwerpen staan voor je klaar. Uitgaande van de natuurlijke werking van je lichaam en hoe je het beste lichaamseigen hormonen stimuleert die bij de bevalling nodig zijn. Je leert van Fertility Expert - Patricia Dijkema maar ook van deskundigen in het buitenland.
 • 5 Hoofdstukken
 • 24 Lessen
 • 9u 34min
 • Cursus Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Alles over een veilige bevalling.
 • Aan de hand van nuttige videolessen.

Deze cursus veilig bevallen is voor jou als je:

De bevalling dichterbij ziet komen, maar je hebt geen idee wat je te wachten staat! Het zal vast wel goed komen, denk je. Toch voel je ergens dat er veel meer uit jouw bevallingservaring te halen is.

Je zorgen maakt en je je afvraagt wat je moet doen, zodra de bevalling begint. Hoe begint het eigenlijk en wat moet je dan vervolgens doen?

 Graag goed voorbereid wil zijn en straks lekker wilt kunnen genieten van je nieuwe gezin.

 

Dan is de online cursus veilig bevallen zeker iets voor jou!

 

Wat houdt de online cursus bevallen in?

In deze online cursus bevallen krijg je veel bruikbare informatie en handige tips die jou helpen om jouw kindje veilig op de wereld te kunnen brengen. De cursus bestaat uit vijf modules, waarin je aan de hand van video’s alles leert wat je moet weten over bevallen. Ben jij benieuwd hoe deze cursus te werk gaat? Bekijk dan hieronder de promo of klik op een van de gratis lessen onderaan in het cursusoverzicht.

 

Over de instructrice Patricia:

Mijn passie is jullie een unieke bevalling ervaring te laten beleven, waaraan je straks met veel plezier en voldoening aan terugdenkt. Ik ga graag de uitdaging aan je te vertellen wat je te wachten staat, zodat jullie een veilige keuze kunnen maken die de kwaliteit van je gezinsleven nu en in de toekomst verbeteren.

 

Enkele ervaringen van cursisten:

“Het videomateriaal vond ik heel erg verhelderend. Het maakt dingen visueel en ik kon me van sommige dingen een betere voorstelling maken, zoals de waterbevalling.” – Moeder van twee kinderen

“Ik had veel aan de video, waarin het spiraalprincipe werd uitgelegd. Ik heb dit ook goed kunnen gebruiken voor het opvangen van weeën; door een ronde, spiraalvormige beweging te maken, steunend tegen een muur.” – Marga

Over de instructeur

Mijn passie is jullie een unieke bevalling ervaring te laten beleven waar je met veel plezier en voldoening aan terugdenkt. Ik ga de uitdaging aan te vertellen wat je te wachten staat zodat jullie een veilige keuze kunnen maken die de kwaliteit van je gezinsleven nu en in de toekomst verbeteren.

Reviews

2.5 Gemiddelde beoordeling

2 Beoordelingen

 • 5
  0
 • 4
  0
 • 3
  1
 • 2
  1
 • 1
  0
 1. De cursus is leerzaam. Ik vind het wel dat de amerikaanse stukken zouden vertaald moeten worden.Helaas is dit niet zo.Daardoor snap je niet alles.Dat zijn toch wel medische worden en dat maakt lastig om te verstaan.

 2. Ik vond deze cursus erg tegenvallen, en ben halverwege afgehaakt. Gebaseerd op haar mooi ontworpen website en de introductie had ik een pragmatische en nuchtere aanpak verwacht, met ervaringen van Nederlandse vrouwen en video materiaal uit de praktijk van een Nederlandse verloskundige (ik woon in de US dus vond dit extra belangrijk). Er zaten her en der wat nuttige secties bij, maar over het algemeen vond ik het een ontzettend langdradige en ongeïnspireerde bedoening. De meeste hoofdstukken hadden geen beeld en dan is een half uur luisteren naar iemand die ontspanningsoefeningen uitlegt heel erg lang. Het beeld dat geleverd werd kwam uit het buitenland: de bevallingen deden denken aan een Russische soft-porno film, en andere videos waren geplukt van babycenter.com. Een website die ik vervolgens uitgebreid heb verkend en die uitstekende, zeer informatieve filmpjes heeft! Ik schrijf niet graag een negatieve recensie maar dit materiaal moet echt op alle niveaus worden aangepakt om het geld waard te zijn.

67Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen gratis met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.