Waar begin ik?

Dagelijks stroomt mijn mailbox over met mails van mensen die, waarschijnlijk net als jij, maar één ding willen weten. “Waar moet ik beginnen?” en “Hoe kan ik geld verdienen met traden?”

Zo’n ruim zeven jaar geleden stond ik voor hetzelfde dilemma. Ik kwam eigenlijk per toeval met bitcoin in aanraking en heb nu zeven jaar later van mijn hobby mijn werk mogen maken. JA, mij kan je midden in de nacht wakker maken voor een mooie grafiek. Mijn hobby en passie deel ik graag met anderen. Omdat ik als geen ander weet, hoe lastig het kan zijn als je niet weet waar je moet beginnen, help ik jou daarom graag op weg.


Wat leer je in deze cursus?

In deze cursus maak je uitgebreid kennis met de handel in Bitcoin en crypto’s. Ik geef je alle handvatten die je nodig hebt om een goede trader te kunnen worden. Daarnaast krijg je onder andere antwoord op de volgende vragen:

Hoe moet ik starten?

Hoe werken grafieken?

Hoe lees ik grafieken en candlesticks?

Hoe speel ik in op koersbewegingen?

Hoe gebruik ik indicatoren?

Hoe gebruik ik oscillatoren?

Hoe werken patronen?

Wat is voor mij de beste toolset?

Wat is de beste volgorde van belangrijkheid?

 

Al met al bevat deze cursus alle handvatten die jij nodig hebt om met behulp van Technische Analyse – op het juiste moment – op bepaalde koersbewegingen te kunnen inspelen. De cursus bevat ook een Excel sheet, waarin de data set van bitcoin en de formules van de besproken indicatoren worden weergegeven. De eerste twee weken geldt er een introductie korting ter waarde van €20,-.

 

Bekend van onder andere:

 


Heb je vragen of opmerkingen?

Stuur deze dan naar contact@misssbitcoin.com.

Over de Instructeur

Profielfoto

Madelon Vos

Mijn naam is Madelon Vos, je kan mij kennen van, mijn video's op YouTube, de Cryptocast op BNR, de crypto-update van de Telegraaf of een van mijn columns op Investing.com of BusinessInsider. Ik heb van mijn hobby mijn werk mogen maken. Ik creëer online content over crypto's. Zowel video's, podcasts als het schrijven van columns om mijn passie over te brengen op anderen is hetgeen waar ik het meeste van geniet. Daarnaast ben ik volop actief als cryptohandelaar. Wil jij leren hoe je een goede cryptohandelaar kan worden? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Bekijk meer cursussen van Madelon Vos →

Cursusoverzicht

Introductie
Inleiding 00:10:50
Agenda 00:03:00
De basis voor een goede start 00:09:52
Grafiek
Soorten grafieken (lijn, bar, JC, HA) 00:11:04
Het lezen van (verschillende soorten) candlesticks 00:09:18
De Exchange 00:10:56
Koersbewegingen
Trends 00:03:33
Steun- en weerstandslijnen 00:07:16
Long vs. short 00:05:34
Tools
Volume 00:06:42
Fibbonacci 00:08:44
Patronen 00:47:08
Indicatoren 00:07:19
RSI 00:08:59
Moving Average 00:18:14
Moving Average Convergence Divergence (MACD) 00:07:02
Stochastics 00:09:54
Bolinger Bands 00:06:43
On Balance Volume 00:05:22
De toolset van Misss Bitcoin
Toolset op volgorde van belangrijkheid 00:26:46
Slotwoord 00:01:18

Reviews

5

5
10 beoordelingen
 • 5 Sterren10
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Mooie set informatie en diepgang!

  5

  Hai Madelon, Dank voor deze uitgebreide cursus. Ik heb veel bevestiging gekregen van hetgeen waar ikzelf al mee bezig was, en daar was ik ook naar opzoek toe ik deze cursus aanschafte. Natuurlijk ook weer veel nieuwe dingen geleerd, vooral net even dat scherpere beeld krijgen mbv Heikin Ashi en het uitzoomen naar het grotere plaatje. Ik ben korte time frame daytrades gewend dus dit is een mooie aanvulling voor de wat rustigere trades. Dank daarvoor! Wat is TA toch magisch hè! Bedankt voor de moeite en je enthousiasme! Groetjes en veel succes met al je mooie projecten.

 2. Kort en Bondig

  5

  Zeer duidelijk en niet te lang. Lekker to the point..

 3. ์Need-to-know trading cursus

  5

  Need-to-share & Need-to-know trading cursus van Madelon Vos is geen luxe. Iedereen die hier in geïnteresseerd is moet deze cursus volgen om gewoon weg simpel te begrijpen wat er gebeurd. Ik ben overtuigd dat het geen toevalligheden in de patronen zijn maar dat er inderdaad een markt psychologie achter zit. Waar je dus op kan inspelen.

  Ik sta al te wachten voor een vervolg op hoger nivo en strategieën.

 4. Top gedaan Madelon

  5

  Ik ben heel blij en te vrede dat ik een aantal altcoins verkocht heb om deze cursus te kunnen aanschaffen.(ik had vrouw beloofd geen geld meer in crypto te stoppen)
  Cursus doorlopen om mijn skills te fine tune .Dankjewel Madelon

 5. Één van de betere TA cursussen

  5

  Ik heb al een aantal cursussen gevolgd, zowel in person als online maar kan concluderen dat dit één van de betere cursussen is die ik heb gevolgd. Goed te volgen, duidelijk uitgelegd en volledig. Bedankt weer Madelon! Keep up the good work.

 6. Zeer duidelijke en uitgebreide uitleg

  5

  Ik heb de gratis cursus gisteren bekeken waarna ik direct de betaalde cursus heb aangeschaft.
  Ik ben nu bij de eerste 3 onderdelen en kan nu al bevestigen dat deze cursus zo veel extra insights en stof geeft tov de gratis cursus!

 7. Zeer waardevol

  5

  Eerst de gratis versie bekeken. Daarna besloten ook deze cursus aan te schaffen.
  Wat een waardevolle content. Met alleen de tip uit video 7 kan ik al dikke winst behaalen! Wat een werk is hier in gestopt. En maar liefst 21 video’s.. ik vind het een uitmuntende cursus en beveel hem van harte aan!

 8. Blij met de cursus

  5

  Ontzettend blij met de cursus, nu al. Heb net de eerste vier onderdelen gezien en ik gun je nu al deze review. Voor mij heel leerzaam.

 9. Eindelijk!

  5

  Dank voor de cursus. Ik heb hier lang naar uit gekeken.

© 2019 - Soofos B.V.