Management, ondernemerschap en leiderschap

Machiel · 21 maart 2023
Leer om zowel jezelf als je business succesvoller te maken door compleet begrip van hoe ieder bedrijf werkt. Managers en ondernemers noemen deze super gestructureerde cursus meer dan nuttig en direct toepasbaar in hun onderneming.
  • Beginner
  • 32 Lessen
  • 9 Toetsen
  • 14u 1min
  • Incl. Certificaat

Dit staat je te wachten:

  • Marktsucces van jouw bedrijf versterken en vernieuwen
  • Organisatie en management van jouw bedrijf verbeteren
  • Financiën en verbetertechnieken snappen
  • Verbeter buy-in, leiderschap en ondernemerschap

Leer alles van business in één dag

Deze cursus biedt een uitgebreid overzicht van management, ondernemerschap en leiderschap, inclusief de belangrijkste principes en best practices voor elk gebied. Je leert hoe je een effectieve manager kunt zijn, hoe je innovatieve ideeën kunt ontwikkelen en implementeren, en hoe je een succesvol bedrijf kunt opzetten en laten groeien. Andere onderwerpen die worden behandeld zijn onder meer strategisch denken, besluitvorming, communicatie, teambuilding en conflictbeheersing.

Goede resultaten behalen met je bedrijf

Bedrijven willen goede resultaten en mensen willen gedijen in het bedrijf waaraan ze verbonden zijn. Dus we willen onszelf en onze bedrijven succesvol maken. Toch ervaren we vaak dat het bedrijf niet zo geweldig loopt als we zouden willen, en/of dat onze eigen grip op alles beter kan. Met beter begrip help je zowel jezelf als de business.

Snel alles leren over het geheel van business

Deze cursus is voor managers en ondernemers met een niet-business achtergrond die snel alles willen leren over het geheel van business. Ook is het relevant voor managers en professionals die bewust bezig zijn met performance verbeteringen en die daarbij een systematische en uitgebreide set tijdloze inzichten handig vinden.

Krijg meer inzicht in bedrijfskunde

Een zeer compacte, unieke MBA (bedrijfskunde) cursus voor het management. Denk aan wat Ben Tiggelaar deed met ‘MBA in 1 dag’, maar dan inhoudelijk veel uitgebreider, met meer praktische tips. Je leert in sneltreinvaart de essentie van alle kerngebieden van ieder bedrijf: strategie, nieuwe business, organisatie, management, financiën, verbetering, mensen mobiliseren en leiderschap/ondernemerschap. Plus het logische verband hiertussen. Deze cursus biedt je compleet bedrijfsbegrip zonder poeha. Helder. Gestructureerd. Direct toepasbaar.

Snap de blauwdruk van iedere organisatie

🎯 Aan het eind van deze cursus snap je de blauwdruk van iedere business en kun je jouw business in tientallen opzichten verbeteren. Je bent een match voor ieder management! Deze cursus brengt je alles wat je nodig hebt om ieder bedrijf te begrijpen en verbeteren. Grappig “geheim”: zelfs de meeste managers en MBA’ers hebben al deze kennis niet paraat.

Dus, wil jij jouw bedrijf beter begrijpen en verbeteren? Schrijf je dan nu in voor deze cursus!

Cursus inhoud

Vouw uit
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen

Over de instructeur

Machiel

5 Cursussen

Na de studies bedrijfseconomie, bedrijfskunde en een PhD, werd het tijd om zelf de business in te duiken. Ik deed dat als werknemer en als freelancer, in allerlei business rollen, in alle takken van sport, klein en groot, commercieel en non-profit. Zo zag ik de ins & outs van o.a. financiële instellingen, overheden, industrie, MKB en ideële clubs. Daarnaast ben ik sinds 2007 ook zelf ondernemer, met zowel failures als (enig) succes als resultaat.

Vanwege mijn stevige content-achtergrond ben ik er ook altijd mee bezig geweest om content te doorgronden en beter toegankelijk te maken. Zo publiceerde ik 3 boeken en een kleine 150 artikelen. Ook heb ik me met mijn drang tot systematisering, integratie en versimpeling van content gericht op een paar notoir versplinterde content-domeinen, wat tot een paar cursussen heeft geleid waarin ik alles van dat domein tot een logische eenheid smeed. De reacties hierop zijn doorgaans erg fijn.

375Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen gratis met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 5 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →