
Dit staat je te wachten:
- Je hebt kennis van jouw doelgroep en speelt met jouw training in op hun verlangens & struggles.
- Je verdeelt jouw kennis in logische stappen over verschillende modules en lessen.
- Je kunt een goede les maken aan de hand van een goede opbouw.
- Je weet hoe jouw deelnemers het beste leren en past dit toe in jouw lessen.
Deelnemers die mega resultaten behalen. Dát willen we als lesgever toch allemaal?
Herken jij één of meerdere van deze punten?
Ik heb enorm veel passie en kennis over een bepaald onderwerp en wil mijn kennis in een online training/cursus gaan delen.
Ik weet niet goed waar ik moet beginnen. Hoe zorg ik dat mijn training/cursus inhoudelijk klopt en een goede opbouw heeft.
Hoe structureer ik al mijn kennis?
Ik weet niet hoe ik goede lessen maak
Ik ken mijn doelgroep en hun probleem/struggle nog niet helemaal.
Kortom: Hoe ga ik al mijn kennis in een training gieten?
Stel je eens voor:
Je weet exact wat je doelgroep is en welk probleem ze hebben dat jij kunt oplossen. Je weet welke verwachtingen en verlangens ze hebben en kunt daarop aansluiten.
Je kunt een goede leerroute voor jouw deelnemers uitstippelen.
Je heb kennis van een goede opbouw van een les
Je richt je programma zo in, dat jouw deelnemers ook echt de kans krijgen om hetgeen wat ze leren daadwerkelijk toe te passen. Ze behalen het einddoel en maken mega stappen.
Inclusief begeleiding via een community!
Klinkt goed toch? Ik kan je helpen!
Ik heb al mijn kennis en praktijkervaring gebundeld in één cursus: Starten met jouw training. Dit is wat je leert:
Het opzetten van een goede leerroute (modules en lessen) voor jouw deelnemers. Je verdeelt jouw kennis in kleine stukjes, waardoor jouw deelnemers niet overspoeld raken.
Je doet onderzoek naar jouw doelgroep en hun problemen/struggles en leert hoe je daarop kunt aansluiten met jouw kennis.
Een stukje didactiek. Hoe leer je iemand iets? Hoe bereid je een goede les voor?
De vaste onderdelen waaruit een les hoort te bestaan.
Je krijgt tips voor het uitwerken van jouw lessen, waardoor jij precies weet hoe je jouw deelnemers een zo groot mogelijk resultaat laat behalen.
Wat krijg je?
___________________________
Direct toegang tot de online leeromgeving (Soofos) met de modules, interactieve videoworkshops, het printbare werkboek.
Toegang tot de community (op Facebook), zodat je met andere deelnemers aan de cursus kunt werken, opdrachten kunt delen, feedback kunt ontvangen van mij en de andere deelnemers en samen kunt brainstormen.
Ik kijk en denk met jou mee via de community. Daar kun je je vragen stellen.
Welke ondersteuning kan ik verwachten?
___________________________
Het grootste gedeelte is zelfstudie. Maar je kunt altijd vragen stellen aan mij en in de community feedback vragen aan de andere deelnemers. Er zit dus geen 1-op-1 coaching bij.
Jouw vragen, mijn antwoorden 😉
___________________________
Wat is de tijdsinvestering?
Dit is een training waarbij je direct zelf aan de slag gaat met jouw eigen training. Daardoor is de tijdsduur iets langer. Gemiddeld kost het je ongeveer twee tot drie maanden om een goede training te maken. Met deze training ben je ongeveer een maand bezig. Maar dit is echt afhankelijk van jouw motivatie en de tijd die jij er in kunt stoppen.
Kan ik deze training steeds opnieuw gebruiken?
Ja, dat kan! Voor elke toekomstige training kun je steeds weer dezelfde stappen doorlopen. Denk er wel aan dat het in dat geval handig is dat je levenslange toegang verkrijgt. Dit kan alleen als je de cursus los aangeschaft. Maak je gebruik van Soofos Plus? Ook helemaal prima, maar dan verlies je je toegang op het moment dat je je abonnement opzegt.
Wanneer start de training?
Direct! Na aanschaf krijg je toegang en kun je aan de slag!
Kan ik de BTW terugvragen?
Zeker! De betalingen lopen via Soofos. Daar ben ik dus niet verantwoordelijk voor. Maar je krijgt netjes een factuur met de BTW. Dus heb je een geldig BTW nummer kun je de BTW terugvragen.
Cursus inhoud
Over de instructeur
Ik ben Lisanne! Toen ik net begon als lesgever op de Pabo wist ik vaak niet waar ik moest beginnen. Ik wist niet hoe ik een les moest maken, laat staan een complete cursus/training. Want hoe krijg je daar nu een logische volgorde in? Hoe trek je de aandacht? Hoe houd je je deelnemers gemotiveerd? Hoe breng je je kennis over?
Ik trapte zo ongeveer in elke valkuil, maar leerde stapje voor stapje hoe het wél moest.
Want een goede training/cursus neerzetten doe je niet zomaar. Je hebt niets aan ontevreden deelnemers die niet goed weten wat ze hebben geleerd.
In de afgelopen jaren (5+) heb ik praktijkervaring op gedaan bij verschillende doelgroepen: van jong (groep 1/2) tot workshops en trainingen voor volwassenen. Ook gaf ik examentraining en leerde ik uitdagende lesprogramma's (trainingen & cursussen) ontwikkelen.
En nu wil ik graag mijn kennis met jou delen, zodat jij kunt gaan shinen met jouw unieke kennis en anderen kunt gaan helpen!
Handige cursus en perfect getimed want ik ben op dit moment bezig met het maken van een cursus.