Haal jouw doelen met de Mindset Booster methode

Een cursus van drie online modules waarin jij leert hoe jij jouw Mindset een flinke boost kan geven. De cursus is bedoeld voor iedereen die denkt dat er meer mogelijk is dan er nu uitkomt en voor wie bereid is om hiermee aan de slag te gaan. Door je mindset sterker te maken ga ook jij het maximale uit jezelf halen!
 • 10 Lessen
 • 1u 19min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Hoe je brein werkt en wat mindset precies is
 • Het verschil tussen bewust en on bewust gedrag en hoe je gedachten kan sturen
 • De verschillen tussen een negatieve en positieve mindset
 • Wat de juiste mindset is om al jouw doelen te behalen en het maximale uit jouw leven te halen

Je wilt echt kunnen knallen, zoveel mogelijk vanuit passie werken en je potentieel elke dag benutten.

Helaas lukt dit niet altijd en dat maakt je onrustig, je voelt je hierdoor soms onzeker en je verliest hierdoor energie. Je weet dat er meer in zit dan er nu uitkomt.

Ik weet hoe het voelt als dat niet lukt en ik kan je helpen! Ik weet zeker dat er veel meer in jou zit dan wat je nu laat zien (of durft te laten zien).

Graag help ik jou naar een leven met meer rust, meer balans, productiviteit en vooral geluk en zelfvertrouwen. Door je mindset sterker te maken ga ook jij het maximale uit jezelf halen!

Wat kun je verwachten?

Mindset Booster bestaat uit 3 modules.

De tijdsinvestering is ongeveer 15-30 minuten per module. Je krijgt een super waardevol werkboek vol opdrachten die gaan helpen om een vertaling te maken van theorie naar jouw praktijk. Hierdoor doe je niet alleen kennis op, maar ook echt zelf aan de slag gaat.

Na het volgen van deze cursus heb je flink gewerkt aan het creëren van een krachtige mindset die jou gaat helpen om jouw doelen te bereiken. De opdrachten die verweven zijn met de lessen gaan je helpen om dit in jouw praktijk te implementeren.

Over de instructeur

Mijn naam is Lizzy en ik ben de eigenaar van High Potential Factory. Door het ontwikkelen van een krachtige mindset heb ik al veel successen behaald en al veel van mijn doelen kunnen realiseren. Dit gun ik jou ook!

Wil jij een krachtige mindset ontwikkelen? Schrijf je dan nu in voor deze cursus ‘Leer hoe je jouw doelen kunt behalen door de mindset booster methode en begin vandaag nog!

Over de instructeur

Lizzy Prins is coach, trainer en ondernemer en oprichtster van High Potential Factory. Zij helpt jou grootst te dromen, flinke stappen te zetten een leven te creëren die voor jou werkt in plaats van andersom.

Het beste uit andere mensen halen en hen helpen om hun talenten (verder) te ontdekken, is waar zij al jaren voor haar bed uit komt. Jarenlang heeft ze posities bekleed op het snijvlak van mens en organisatie tot ze besloot dat haar missie groter was dan ze tot nu toe had gedaan. Ze besloot haar droom te volgen en het roer om te gooien. Sindsdien help ze ondernemers om groei te realiseren.

Maar wat voor ondernemers werkt kan ook voor anderen werken. Tegenwoordig moet je ook in het bedrijfsleven een soort van ondernemer zijn om succesvol te zijn.

Haar motto is als anderen het kunnen kan jij het ook. Haar website is: https://highpotentialfactory.nl/

Beoordelingen

3.5 Gemiddelde beoordeling

2 Beoordelingen

 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Korte cursus. Misschien mis ik wel een beetje diepte

 2. Deze cursus was leerzaam en leuk om te volgen.
  Het was een interessante curus alleen miste ik meer theorie stof, het had wat langer mogen zijn dit cursus.

47Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 30 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.