Dit ga je leren:

Alles over de beste sales technieken.
De geheimen van het verkopen kennen.
Leer de basis kennen en gebruiken.
Aan de hand van video's en opdrachten.

Leer de beste sales technieken kennen!

Het verkopen van diensten of producten komt vaak vanzelf op je af wanneer je ergens werkt of zelfstandig bent. Waar heb je geleerd hoe je goed kunt verkopen? Verkopen is een vak en dat kun je leren! Succesvolle verkoop hangt af van jouw vaardigheden op het gebied van luister- en vraagtechnieken. Ben je in staat om de behoefte van jouw klanten te achterhalen? Dan kan je ze helpen met een aankoop.

 

Wat ga je leren in deze sales cursus?

Het kernwoord binnen sales is ‘resultaat’. Resultaten bereik je echter niet zomaar. Deze zijn namelijk alleen te bereiken door jouw kennis te verbreden op het gebied van verkoop. Met deze sales training gaan we je daarbij helpen. In korte tijd optimaliseer je hiermee jouw kennis over dit marketingaspect.

De cursus bestaat uit twee onderdelen. In het eerste deel maak je kennis met sales aan de hand van zeven stappen. Je wordt hier begeleid door Thalita Smit, een zeer ervaren sales trainer. Na deze stoomcursus (sales in zeven stappen), gaan we een aantal afzonderlijke onderdelen van het sales process nader toelichten (lessen top in verkopen), zodat je nog beter wordt!

 

Dit (en meer) gaan we behandelen in deze online cursus:

De juiste klanten vinden.

Hoe voer je een goed verkoopgesprek?

Hoe creëer je waarde?

Wat doe je na het sluiten van een deal?

 

Ga aan de slag met deze verkooptechnieken!

Leer onbeperkt met Soofos Plus

Deze cursus is gratis te volgen door abonnees van Soofos Plus.

Probeer 30 dagen gratis  
 • Onbeperkte toegang tot 200+ Nederlandse cursussen
 • De eerste 30 dagen gratis daarna €24 per maand
 • Opzeggen kan altijd
Meer informatie over Soofos Plus

Over de Instructeur

Profielfoto

Stefan Rooyackers

Stefan is een van de eerste internet marketing pioneers van Nederland. Op basis van zijn ervaring als online marketeer heeft Stefan meerdere online cursussen en trainingen ontwikkeld die jou en jouw website verder helpen. Stefan is er in gedreven er voor te zorgen dat deze kennis zo toegankelijk mogelijk zijn, door zijn cursussen altijd scherp te prijzen. Stefan heeft onderhand 10 boeken geschreven en zijn eigen online cursussen bedrijf opgericht, "De Internet Marketing Academy". De meest populaire cursussen van zijn academie zijn hier op Soofos te volgen.

Bekijk meer cursussen van Stefan Rooyackers →

Cursusoverzicht

SALES IN 7 STAPPEN 00:30:00
1. Top in verkopen
1.1 – IntroductiePROEFLES 00:04:00
1.2 – Prospects 00:05:00
1.3 – Verkoopgesprek 00:12:00
1.4 – Rollenspel en waarde creeren 00:13:00
1.5 – Het sluiten van de deal en wat daarna komt 00:06:00
1.6 – Feiten, samenvatting en afsluiting 00:09:00

Reviews

2.3

2.3
3 beoordelingen
 • 5 Sterren0
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren1
 • 2 Sterren2
 • 1 Sterren0
 1. 50/50

  2

  het eerste deel was heel goed en het 2e deel was heel slecht

 2. Matig

  2

  Eerste deel van de cursus, wat overigens moeilijk te vinden is, uitgelegd door een vrouwelijk spreker is top! Heel chronologisch en begrijpelijk uitgelegd en zeer leerzaam. Het tweede deel, gedaan door een mannelijk spreker, is zeer warrig en onlogisch verteld. Geen touw aan vast te knopen. Ook veel fouten in de sheets en wat de spreker zegt icm wat er staat.

 3. 3

  Korte, maar krachtige cursus. Komt af en toe rommelig over door de wisselende spraakvolumes binnen een video en het snel doorlopen van opsommingen. Wel als beginner veel nieuwe informatie tegengekomen.

© 2019 - Soofos B.V.