Leer alles over hoe je hoog converterende landingspagina’s maakt (van A t/m Z)

Liam · 22 Juli 2023
Leer hoe je het resultaat van een webpagina verdubbelt terwijl het aantal bezoekers gelijk blijft (zelfs als je nog nooit zelf een website of webpagina gemaakt hebt)
 • 19 Lessen
 • 4u 33min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • ​Leer onze bewezen strategie over hoe je bezoekers omzet tot klanten of leads.
 • Meer resultaat uit je advertenties dan de competitie met minder advertentiebudget door gebruik van landingspagina's
 • Leer alles wat wij de afgelopen 10 jaar hebben ontdekt over het maken van webpagina's die zorgen voor meer omzet.
 • Hoe je het resultaat van een webpagina kunt verdubbelen terwijl het aantal bezoekers gelijk blijft

Waarom deze cursus?

De #1 oorzaak dat een campagne niet het gewenste resultaat behaalt heeft te maken met de webpagina na je advertentie (dit noem je een landingspagina). Ontdek nu hoe je meer omzet haalt uit een landingspagina met deze bewezen landingspagina strategie.

 • ​Leer onze bewezen strategie over hoe je bezoekers omzet tot klanten of leads.
 • Meer resultaat uit je advertenties dan de competitie met minder advertentiebudget.
 • Leer alles wat wij de afgelopen 10 jaar hebben ontdekt over het maken van webpagina’s die zorgen voor meer omzet.
 • Leer hoe je het resultaat van een webpagina verdubbelt terwijl het aantal bezoekers gelijk blijft (zelfs als je nog nooit zelf een website of webpagina gemaakt hebt)

Leer de #1 reden dat iemand van je pagina weg gaat (heeft niks met je product te maken)

Er is een reden dat veel mensen weg gaan van je website zonder ook maar iets te doen. Dit heeft niks met je product of bedrijf te maken. Ontdek welke reden dit is en leer hoe je dit kan verhelpen.

Ontvang onze bewezen landingspagina strategie

Ontvang de strategie die wij voor al onze landingspagina’s toepassen (voor eCommerce, leadgeneratie, infoproducts, en meer). Hiermee heb je een vaste strategie die je kan toepassen om voor elk type product of dienst een goed converterende landingspagina te maken.

Krijg onze Landingspagina Conversie Checklist

Om te zorgen dat je niks vergeet hebben we een checklist gemaakt met alle onderdelen waaraan een goede landingspagina moet voldoen. Deze checklist gebruiken we zelf ook om te kijken of we alle onderdelen hebben.

Wat iemand weerhoudt van een aankoop of aanmelding

Na voor vele verschillende bedrijven uit verschillende markten/niches te hebben geadverteerd hebben we geleerd wat iemand weerhoudt van een aankoop of aanmelding. Zonder dit onderdeel loop je klanten, leads en omzet mis.

Hoe je een landingspagina maakt

Alleen weten waaraan een landingspagina moet voldoen is natuurlijk niet genoeg. We leggen stap voor stap uit welke verschillende manieren, tools of software types je kan gebruiken om een landingspagina te maken. Of je nou werkt met Wordpress, Shopify, Shoppagina, Prestashop, Wix, of zelfs helemaal nog geen website hebt, met deze module weet jij hoe je een landingspagina maakt.

Leer hoe je teksten schrijft die zorgen voor meer sales en klanten

Een belangrijk onderdeel van je communicatie is natuurlijk tekst. Met tekst kan je veel doen. Je kan veel goed doen, maar ook veel fout doen. Leer exact hoe je voor jouw product of dienst teksten schrijft die lezers aanzet tot actie.

Voor wie is deze cursus?

Deze module is nuttig voor iedereen met een webshop of met productpagina’s. Leer hoe je jouw webshop omtovert tot een plek waar men graag wilt kopen en verhoog direct je conversie percentages. Wat betekent het voor je bedrijf als uit hetzelfde aantal bezoekers tweemaal zoveel mensen iets zouden kopen?

Genereren van leads

Het genereren van leads is anders dan het krijgen van online verkopen. We leren je hoe je gemakkelijk veel leads kan genereren voor elke markt, maar iedereen die werkt met leads weet dat niet elke lead hetzelfde is. We leggen je dus stap voor stap uit hoe je kan zorgen dat je ook juist kwalitatieve leads genereert die daadwerkelijk interesse hebben in wat je doet.

A/B testen

A/B testen is een van de hoekstenen van online marketing. Leer hoe je gemakkelijk pagina’s A/B test zodat je leert wat wel en niet werkt voor het verkopen van je product/dienst. Hiermee kan je snel je pagina’s verbeteren totdat deze maximaal resultaat behalen.

En nog meer..

De gehele module bestaat uit 18 video’s. Naast de bovengenoemde onderwerpen bespreken we nog veel meer. We houden niks achter en delen alles wat wij weten over het maken van landingspagina’s die duizenden euro’s per dag kunnen opleveren en verlies draaiende advertentiecampagnes omzetten naar winstgevende campagnes.

Veelgestelde Vragen

 • Wat als ik nog geen ervaring heb met online marketing? We leggen alles gemakkelijk en begrijpelijk stap voor stap uit. We slaan niks over en laten je alles zien. Als wij met een bepaald type software werken dan leggen we uit hoe je dit moet gebruiken.
 • ​Wat als ik al veel ervaring heb met online marketing? Er gaat veel fout op het gebied van landingspagina’s. We zien ervaren marketeers en adverteerders pagina’s gebruiken waar (naar onze mening) heel duidelijk het een en ander aan verbeterd kan worden. Daarnaast zijn er weinig cursussen en trainingen die zich zo specifiek op landingspagina’s richten. Hierdoor is de kans groot dat je tot nieuwe inzichten komt.
 • ​Kost het geld om een landingspagina te maken? Ja, en nee. Je leert methodes die extra geld kosten om een landingspagina te maken maar ook die gratis zijn. Hierdoor zit er voor iedereen wat bij.
 • Wat als ik niet adverteer? Maakt dat uit? Als je een website hebt met bezoekers dan is de kans groot dat je wilt dat zij iets op je website doen. In dat geval is deze module voor jou. Het effectief omgaan met bezoekers wordt alleen belangrijker als je betaald voor je bezoekers. Omdat wij veel adverteren vinden we dit dus erg belangrijk.
 • Word de cursus geupdate? Ja! We zullen de cursus altijd up to date houden met de nieuwste ontwikkelingen binnen Facebook. Als we merken dat iets niet duidelijk is, er behoefte is naar meer diepgang of het cursisten kan helpen door iets nieuws toe te voegen dan zullen we dat doen. Iedereen die ooit de cursus heeft gekocht krijgt hier ook toegang toe, ook als de prijs toeneemt (doordat we meer informatie toevoegen).
 • Hoe lang houd ik toegang? Voor altijd! Iedereen die zich inschrijft houdt levenslang toegang!
 • ​​​Is de prijs inclusief BTW? Nee de prijs (€97,-) is exclusief BTW. Op de bestelpagina wordt de BTW erbij gerekend. Deze kun je als ondernemer uiteraard later weer terug vragen. We zorgen dat er een factuur wordt bijgeleverd na de betaling.

Over de instructeur

Liam

3 Cursussen

Wester en Liam zijn oprichters van een succesvol online marketing bureau (Strs.mn) met als specialisatie Facebook advertenties. Met ruim vijf jaar ervaring en meer dan 200.000 uitgegeven advertentie budget weten zij alle in’s en out’s van Facebook advertenties. Naast hun marketing bureau helpen zij meer dan 1100 ondernemers met hun marketing vragen in een Facebook groep. Vanuit deze groep kwam de vraag naar duidelijke en eerlijke informatie omtrent Facebook advertenties en alles wat daarbij komt kijken. Deze informatie hebben Wester en Liam in een aantal cursussen verwerkt. Heb jij ook behoefte aan goede informatie rondom Facebook advertenties? Dan zit je hier aan het juiste adres.

Beoordelingen

4.3 Gemiddelde beoordeling

4 Beoordelingen

 • 5
  2
 • 4
  1
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Ik ben heel tevreden over de cursus. Jammer de vragen die ik paar dagen heb gesteld nog niet zijn naar gekeken.

 2. Alle belangrijke onderwerpen komen aan bod. Ik zie dat de opleiders over goede kennis beschikken en ze weten dit ook goed over te brengen. Ik vind wel dat de cursus wat langdradig is, in bepaalde onderdelen konden ze meer to the point zijn. Ze gingen ook vrij snel te diepte in. Het is mijn persoonlijke voorkeur om eerst meer te leren over de achtergrond en daarna pas de diepte in de gaan door het over de software enz. te hebben. Ook had ik het fijner gevonden als er met bestaande voorbeelden werd gewerkt i.p.v. “neppe” pagina’s die nog in het Latijn geschreven zijn zonder echte inhoud. Overall wel goed info en nuttige tips.

 3. k vond de cursus goed uitgelegd. Heb daarbij heel veel nieuwe dingen bij geleerd.
  Ik ga nu een landingspagina in WP. Een aanrader.

 4. Beste,

  Ik vond de cursus helder, eenduidig en goed uitgelegd. Ik heb daarbij heel veel nieuwe dingen bij geleerd.
  Ik ga nu starten met mijn landingspagina maar volledig zelfgecodeert met pinegrow web editor.

  Met vriendelijke groetjes

49Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 59 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.