Leer alles over handelen met Bitcoin en Altcoins

Voor wie is deze cursus geschikt?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die de volgende dingen over handelen met Bitcoin en Altcoins wilt leren:

  1. Wat een Bitcoin, Altcoin of Crypto is en hoe de Blockchain nou eigenlijk écht werkt.
  2. Hoe en waar je Bitcoins en Altcoins kunt kopen en verkopen om ermee te handelen.
  3. Je wilt een complete cursus hebben die nagenoeg alle facetten van het handelen bespreekt.
  4. Hoe werkt een exchange precies en waar je kansen liggen.
  5. Weten wanneer je crypto moet kopen en moet verkopen, zodat je er dus geld mee kunt verdienen (oftewel leren (day)traden).

 

Over Altcoinbase

Toen wij (Altcoinbase) zelf begonnen met crypto moesten we alle bovenstaande vragen zelf gaan uitzoeken. Dit heeft ons enorm veel geld en tijd gekost. Het kostte ons enorm veel moeite om de juiste informatie te verzamelen en hiervan te leren.

Inmiddels hebben wij met Altcoinbase een top team met zeer deskundige mensen, die veel tijd en energie steken in crypto. Op dagelijkse basis verspreiden wij de juiste informatie voor onze leden. De cursus is geschikt voor iemand die helemaal nieuw is met crypto of degene die echt net is gestart. Deze cursus leert je van A tot Z wat crypto is en hoe je er ook winst mee kunt maken.

 

Wat biedt de cursus handelen in crypto jou?

Door middel van het volgen van deze cursus weet je aan het einde wat crypto exact inhoudt, hoe je Bitcoin of Altcoins kunt kopen op een exchange, wat bijvoorbeeld ICO’s zijn en is een wallet je helemaal duidelijk.

Je krijgt niet alleen toegang tot de cursus, maar ook updates van de modules mocht dit nodig zijn en een besloten Facebookgroep speciaal voor deze cursus!

 

Ga vandaag nog aan de slag met een financiële cursus!

Over de Instructeur

Profielfoto

Evelien de Groot

Ik ben Evelien, noem me maar gewoon Eef, en ben moderator in de Cryptocurrency Groep. In het dagelijks leven ben ik samenwonend met mijn partner en hebben we een heerlijk gezin met drie kinderen en niet te vergeten onze berner Jack. Ik werk sinds 2 jaar op parttime basis bij ValentineZ, een re-integratiebureau, als officemanager. Daarvoor heb ik 13 jaar lang voor grote Franse onroerend Goed bedrijven gewerkt als zelfstandig ondernemer, bij een Call Center als Supervisor en bij een projectontwikkelingskantoor in Barendrecht. Mijn interesse voor Cryptocurrencies is in juli 2017 begonnen door nieuwsberichten en een paar vrienden die mij wat meer konden vertellen. In november 2017 ben ik na goed inlezen daar zeer actief in geworden. Vooral op het vlak van informatie vergaren en het onderscheiden van FUD en reality, onderscheid maken in kwaliteit van verschillende currencies, leren lezen en begrijpen van TA’s, etc breid ik mijn kennis nog dagelijks uit. In februari ben ik Moderator geworden in de Cryptocurrency Groep van Stef. Ik maak met enorm veel plezier deel uit van het team van Stef – we runnen met elkaar de steeds groter wordende groep en we proberen iedereen van alle gewenste informatie te voorzien. Inmiddels heb ik ook een aantal personal-trainingen gegeven en dat vind ik helemaal geweldig. Mijn kennis delen, mensen verder helpen in deze toch nog nieuwe wereld. Ik kijk enorm uit naar wat er allemaal nog komen gaat. Naast de Facebook pagina’s, de Website, het Telegramkanaal, de interviews en de cursussen! Kennis delen = samen sterk!

Bekijk meer cursussen van Evelien de Groot →

Cursusoverzicht

Module 1
Wat is Bitcoin en de Blockchain 00:15:00
Module 2
Hoe koop ik Bitcoin en Altcoins bij een exchange en hoe werkt nu zo’n exchange. 00:15:00
Module 3
Een exchange helemaal uitgelegd 00:20:00
Module 4
Profiteren van koersschommelingen in crypto 00:08:00
Module 5
Crypto termen uitgelegd 00:07:00
Module 6
Uitleg van verschillende crypto wallets 00:07:00
Module 7
Nieuws in cryptoland en hoe jij hier je voordeel mee kunt doen 00:07:00
Module 8
Initital Coin Offerings 00:07:00
Module 9
Support en Resistance 00:09:00
Module 10
Crypto en de belastingdienst 00:08:00
Module 11
Intro daytrade cursus 00:06:00
Module 12
Intro swingtrade cursus 00:08:00
Module 13
Afsluiting 00:03:00

Reviews

0

0
beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2020 - Soofos B.V.