Gratis Sollicitatietraining

Wimme · 10 mei 2022
In deze gratis sollicitatietraining leer je in vier video lessen een aantal nuttige tips die je helpen in de zoektocht naar de perfecte baan voor jou.
 • 1 Hoofdstuk
 • 5 Lessen
 • 15min
 • Cursus Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Gratis meer over beter solliciteren.
 • Kennismaken met het solliciteren.
 • Leer het sollicitatiegesprek kennen.
 • Begin gratis met deze cursus.

Wat leer je in deze gratis cursus solliciteren?

In de gratis sollicitatietraining leer je aan de hand van video’s een aantal praktische tips die je helpen tijdens jouw banenzoektocht. Deze toolkit is gebaseerd op de volledige online sollicitatietraining van Career Kickstart. Ben je enthousiast geworden of wil je graag meteen met de volledige cursus beginnen? Kijk dan even op de pagina van Career Kickstart – Sollicitatie Training.

Ga aan de slag met nuttige sollicitatievaardigheden

In deze gratis cursus ga je aan de slag met nuttige vaardigheden die van pas komen in je sollicitatietraject. Deze vaardigheden zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt voor mensen die net afgestudeerd zijn en opzoek zijn naar hun eerste uitdaging. Je leert in deze gratis sollicitatietraining onder andere hoe je vacatures vind die niet op het internet staan en hoe je hier een motiverende sollicitatiebrief voor schrijft. Mocht het je niet lukken om je baan meteen te bemachtigen? Dan leer je onder andere ook hoe je met deze afwijzing om moet gaan, maar daar gaan we natuurlijk niet van uit!

Voor wie is deze gratis sollicitatietraining bedoeld?

Deze toolkit is voor iedereen die gaat beginnen met solliciteren of al bezig is met solliciteren, maar ook graag meer structuur in zijn banenzoektocht wil krijgen. Met een paar simpele tips kun je jouw kans van slagen namelijk aanzienlijk vergroten. Ben je benieuwd wat Career Kickstart voor je kan betekenen? Dan is deze toolkit perfect om een vrijblijvend kijkje te nemen.

Je kunt na het klikken op “Volg deze cursus” en het invullen van je gegevens meteen starten met de toolkit. Ook zijn alle materialen levenslang 24/7 beschikbaar. Je kunt de cursus dus volgen waar en wanneer het jouw uitkomt! Geen excuus meer om niet aan de slag te gaan met deze gratis sollicitatietraining!

Ga gratis aan de slag met deze cursus!

Meer leren over solliciteren?

Volg de volledige Online sollicitatietraining.

Over de instructeur

Wimme

2 Cursussen

Wimme is een ondernemer die ertoe gedreven is mensen te helpen met leren. Hij heeft verschillende universiteiten (Utrecht, Amsterdam, Nijmegen) geholpen met het ontwikkelen van online lesmateriaal over solliciteren. Op basis van alle lessen hiervan heeft hij een online sollicitatie training ontwikkeld die jou helpt de baan te krijgen die het beste bij jou past.

Reviews

3.5 Gemiddelde beoordeling

51 Beoordelingen

 • 5
  9
 • 4
  21
 • 3
  14
 • 2
  3
 • 1
  4
 1. alles wat ik zie is een video met wat reclame voor de versie die je moet kopen, niet echt nuttige tips (tenzij je misschien voor het allereerst op jonge leeftijd gaat solliciteren, dan heb je iets om over na te denken, hoewel ook niet substiantieel)

 2. Wanneer je niet genoeg kennis heb van solliciteren is dit een basistraining, maar dan ook echt alleen de basis.

 3. en dat je de afspeelsnelheid op 2x kan zetten, en dus maar 8 minuten van je tijd vergooid hebt. Niks geleerd.

 4. Het is een prima cursus om kort te kijken naar jezelf. Verder worden er ook goede tips gegeven. Echter baal ik ervan dat het maar zo kort was en dat les 5 eigenlijk helemaal niet mee telt omdat je dan de volledige cursus aan moet schaffen voor een betaald bedrag.

 5. Korte, heldere cursus met enkele bruikbare suggesties ten aanzien van sollicitatieprocedure

 6. Nuttig! De piramide was nieuw voor mij, en de tips voor den pakkende motivatie brief vond ik prettig. Thanks!

 7. Interessante cursus met handige en bruikbare tips bij het solliciteren. Goede opdrachten waar makkelijk mee aan de slag kan worden gegaan, jammer dat de oefening over de motivatiebrief niet volledig beschikbaar was.

Gratis Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen gratis met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 484 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.