Mini-cursus effectief adverteren op Facebook

Liam · 22 Juli 2023
Een stap voor stap video uitleg over hoe jij op een goede manier begint met adverteren op Facebook. Ik zorg ervoor dat je exact ziet welke advertenties voor verkopen of leads zorgen (en je niet alleen maar weet of een advertentie clicks, bereik, weergaven of likes oplevert).
 • 4 Lessen
 • 27min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • ​Zie exact hoeveel conversies elke advertentie, doelgroep of campagne oplevert en wat het verschil in kosten is.
 • Bekijk echt relevante data en niet alleen maar klikken, weergaven of likes.
 • Maak op data onderbouwde keuzes tijdens het adverteren.
 • Installeer de facebook pixel.

Weet jij niet exact wat een campagne oplevert?

Kan je nog niet zien hoeveel verkopen of leads er uit een advertentie komen?
Volg de vier video’s en leer hoe jij in 30 minuten zorgt dat je vergelijkbare data kan zien als in het screenshot hieronder. Op basis hiervan kan je beter adverteren, onderbouwde keuzes maken en tast je niet meer in het duister.

Pixel installeren

In de eerste video installeren we samen je Facebook pixel. Deze zorgt ervoor dat Facebook data kan ontvangen over wat de bezoekers van je website doen.

Conversies opzetten

In deze video stel je op de juiste manier in hoe Facebook het gedrag van je bezoekers moet interpreteren. Dus wanneer iets een aankoop, lead of iets anders is.

Advertentiebeheer bewerken

Als alles netjes gemeten kan worden moet je als laatst nog instellen dat je de juiste data in je advertentiebeheer ziet. Samen richten we dit op de juiste manier in.

Veelgestelde Vragen

 • Word de cursus geupdate? Ja! We zullen de cursus altijd up to date houden met de nieuwste ontwikkelingen binnen Facebook. Als we merken dat iets niet duidelijk is, er behoefte is naar meer diepgang of het cursisten kan helpen door iets nieuws toe te voegen dan zullen we dat doen. Iedereen die ooit de cursus heeft gekocht krijgt hier ook toegang toe, ook als de prijs toeneemt (doordat we meer informatie toevoegen).
 • ​​Wat als ik een beginner ben? De informatie is zo gestructureerd dat iedereen de stappen kan volgen, ook als je nog nooit met Facebook gewerkt hebt.
 • ​Wat als ik al ervaring heb? Mocht je echt het idee hebben dat je alles al weet dan is deze cursus niet voor jou. Maar we zien alsnog erg vaak dat ook mensen met veel ervaring nog veel fout doen. Daarnaast kan je na het kopen van de cursus al snel zien of er nieuwe onderwerpen tussen staan en op basis daarvan een terugbetaling aanvragen.

Over de instructeur

Liam

3 Cursussen

Wester en Liam zijn oprichters van een succesvol online marketing bureau (Strs.mn) met als specialisatie Facebook advertenties. Met ruim vijf jaar ervaring en meer dan 200.000 uitgegeven advertentie budget weten zij alle in’s en out’s van Facebook advertenties. Naast hun marketing bureau helpen zij meer dan 1100 ondernemers met hun marketing vragen in een Facebook groep. Vanuit deze groep kwam de vraag naar duidelijke en eerlijke informatie omtrent Facebook advertenties en alles wat daarbij komt kijken. Deze informatie hebben Wester en Liam in een aantal cursussen verwerkt. Heb jij ook behoefte aan goede informatie rondom Facebook advertenties? Dan zit je hier aan het juiste adres.

Beoordelingen

4.7 Gemiddelde beoordeling

15 Beoordelingen

 • 5
  11
 • 4
  3
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Ideaal qua duurtijd om snel iets bij te leren. De view ziet er bij mij anders uit, dus dan is het wat moeilijker te volgen.
  Er wordt heel veel geklikt maar je ziet niet altijd duidelijk waar het was.

 2. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden ben over deze cursus. Het is een echte aanrader.

 3. Met deze cursus kan ik voortaan als zzp´er mijn advertenties op facebook effectiever inzetten met als resultaat een groter bereik!

 4. Het heeft me inzicht gegeven hoe te adverteren op facebook

 5. Nadat ik deze curus gevold te hebben snap ik stuk beter van.

 6. Duidelijke uitleg, hier kan ik goed mee overweg!

5Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 87 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.