Minicursus doorbreek de bloosangst cirkel

Rachel · 28 September 2023

In deze mini cursus grip op bloosangst, ontdek je wat bloosangst is en hoe je uit de vicieuze bloosangst cirkel stapt. Deze mini cursus bestaat uit een aantal lessen van de de eerste 2 modules van de volledige cursus Overwin je bloosangst.

 • Beginner
 • 10 Lessen
 • 55min
 • Incl. Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Een eerste stap zetten naar meer grip op bloosangst
 • Hoe je uit de vicieuze bloosangst cirkel stapt
 • Herkennen van de oorzaken en patronen van bloosangst
 • Leer alles over (het nut van) blozen

Ben je vaak bang dat je rood wordt?

Bloosangst kan je behoorlijk belemmeren om ontspannen jezelf te zijn in sociale situaties. Hierdoor zeg je bijvoorbeeld liever niets tijdens verjaardagen of meetings omdat je bang bent dat je straks rood wordt. Bloosangst kan zelfs zo vervelend zijn dat je vaker situaties of personen gaat vermijden uit angst dat je rood wordt.

Deze cursus is de oplossing voor bloosangst!

Deze mini cursus helpt je om de eerste stap te zetten om uit de vicieuze bloosangst cirkel te komen. Door je inzicht te geven in de oorzaken en patronen van bloosangst en wat je kunt doen om vandaag nog een eerste stap te zetten om je angst te doorbreken.

Dit staat je te wachten:

 • Een eerste stap zetten naar meer grip krijgen op bloosangst
 • Je leert hoe je direct uit de bloosangst cirkel stapt
 • Je herkent je eigen patronen en oorzaken van je bloosangst 

Dit is dé mini cursus over bloosangst, waarin ik exact laat zien hoe je de eerste stap kunt zetten om uit de bloosangst cirkel te stappen. Je kunt dus over mijn schouder meekijken terwijl ik alles stap-voor-stap uitleg.

Herken jij dit?

 • In plaats van continue bezig te zijn met rood worden wil jij rust ervaren en ontspannen jezelf zijn.
 • In plaats van situaties vermijden wil jij situaties aangaan.
 • In plaats van je mening voor je te houden wil jij je uit kunnen spreken en jezelf zijn. 

Zo ja, dan heb ik iets heel tofs voor je…

Een unieke, stap-voor-stap- mini cursus voor zowel beginners als gevorderden, waarin ik de eerste modules van de volledige cursus deel om je bloosangst te overwinnen.

Geschikt voor volwassenen van alle leeftijden, zowel voor privé als werksituaties in te zetten.

Dit is wat je krijgt:

Module 1
In deze module leer je wat bloosangst wel en niet is, in welke situaties blozen vaak voorkomt en wat het nut is van blozen. Tijdens deze module neem ik je bij de hand en laat je alles zien, van hoe je een leuk, realistisch en haalbaar doel stelt en ook met zelfvertrouwen haalt.

Module 2
In deze module ga je aan de slag met het herkennen van de oorzaken en patronen van bloosangst. Je leert hoe bloosangst precies werkt en krijgt handvatten waarmee je stap voor stap de vicieuze bloosangst cirkel doorbreekt.

Deze mini cursus bestaat uit de eerste 2 modules van de volledige cursus Overwin je bloosangst – ontspannen jezelf durven zijn in sociale situaties.

Wat maakt deze cursus uniek?

Ik ben de enige bloosangst coach in Nederland! De cursus bestaat uit geen langdradige video’s met veel theorie maar korte en krachtige videos waar je direct praktisch mee aan de slag kunt. Je bespaart een hoop tijd en energie doordat ik al vele cursussen, trainingen en opleidingen heb gevolgd en zelf heb ontdekt welke technieken het meeste resultaat opleveren. Je bespaart jezelf hierdoor een hoop tijd, geld en energie.

Levenslange updates

Daarnaast ontvang je levenslange updates. Dus als ik iets wijzig of toevoeg in de toekomst, dan profiteer je daar ook van.

En uiteraard sta je ook op mijn Mailing List, waardoor je af en toe leuke updates ontvangt in je mailbox. Denk hierbij aan blogs, ervaringen van klanten die hun bloosangst hebben overwonnen, webinars, opleidingen, trainingen, retraites en cursussen etc.

Je mag nu kiezen:

In je eentje door blijven gaan, waardoor je kansen aan je voorbij laat gaan en je minder kunt genieten van jezelf zijn in sociale situaties of:

Je aanmelden voor de Overwin je bloosangst cursus, zodat je mee kunt kijken met iemand die zelf ervaren heeft welke stappen resultaat opleveren om je angst te overwinnen en jou stap voor stap uitlegt wat je moet doen.

Dus meld je aan voor de mini cursus doorbreek je bloosangst – en begin vandaag. Zet de eerste stap!

Over de instructeur

Rachel

2 Cursussen

Hey! mijn naam is Rachel, ik ben fulltime bloosangst coach en angsttrainer en help mensen bij het overwinnen van hun angst zodat ze ontspannen zichzelf durven zijn in sociale situaties. Ik geloof dat het leven veel te leuk is om niet relaxed jezelf te zijn. Daarnaast ben ik gek op humor, een diepgaand gesprek en het maken van verre reizen. En nu maak ik ook videocursussen waarin ik exact laat zien hoe je grip krijgt op bloosangst en wat mijn strategieën zijn om jezelf te zijn in sociale situaties. Je kunt dus met mij meekijken hoe ik alles stap voor stap uitleg.

Ratings and Reviews

5 Gemiddelde beoordeling

2 Beoordelingen

 • 5
  2
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Het is een fijne korte cursus die heel geschikt is als je de eerste stappen wilt zetten om je bloosangst te verminderen. Je wordt je bewust waar de angst vandaan komt en welke patronen je hebt ontwikkeld. Maar nog belangrijker: door te oefenen leer je ook de vicieuze cirkel van je angst te doorbreken. Zeker een aanrader!

49Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 7 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →