Cursus Waanzinnige Pinterest Strategie

Kun je je webverkeer snel laten groeien naar tot wel 75.000 kwalitatieve webbezoekers per maand? Jazeker, en met meer! Ik leer je hoe je met mijn ijzersterke Pinterest strategie tot wel 100.000 mensen aantrekt naar je blog, bedrijfswebsite of webshop!

 • 20 Lessen
 • 5u 37min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Ontdek van A tot Z het belangrijkste over Pinterest.
 • Leer een ijzersterkte Pinterest strategie.
 • Trek tot wel 100.000 webbezoekers per maand aan.
 • Leer Pinterest slim in te zetten voor jouw bedrijf.

Wat is Pinterest?

Pinterest is een wereldwijd online prikbord en bedoeld voor het vinden van ideeën en inspiratie over 1001 onderwerpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan recepten, woon- en tuininspiratie, tips en ideeën over gezondheid, mode, beauty en veel meer. Pinterest behoort inmiddels tot één van de grootste zoekmachines!

 

Waar liggen voor jou als blogger, ondernemer en/of online marketeer kansen?

Alleen al in Nederland zijn er ruim 3,5 miljoen Pinterest gebruikers en groeit het platform enorm snel. En het biedt grote kansen: ruim 88% van de mensen op Pinterest doet een aankoop naar aanleiding van pins die ze zagen! En het bijzondere is: zakelijk wordt er nog té weinig gebruik gemaakt van Pinterest, dus daar kun jij als blogger, zzp’er, ondernemer, webshophouder of online marketeer enorm van profiteren.

 

Als ik het kan, waarom zou jij het dan niet kunnen?

Met de bovenstaande feiten, in combinatie met mijn ijzersterke Pinterest strategie, kun je jouw webverkeer met duizelingwekkende aantallen laten groeien. En als ik het kan, waarom zou jij het dan niet kunnen?

 

Waarom is deze online Pinterest cursus interessant voor jou?

In deze uitgebreide online cursus leer je aan de hand van een doordachte en bewezen Pinterest strategie hoe je je webverkeer explosief kunt laten groeien!

Je leert van A tot Z hoe je mijn succesvolle Pinterest strategie kunt laten werken voor jouw blog, bedrijfswebsite en/of webshop. Je leert alle belangrijke ins and outs van Pinterest, je krijgt een handige en werkbare strategie aangereikt en je leert hoe jouw doelgroep op Pinterest gaat doen wat jij verwacht. De cursus is simpel te begrijpen (of je nu wel of geen Pinterest ervaring hebt), is lekker to the point en je realiseert gauw positieve resultaten.

 

Breng de grote stroom GRATIS webverkeer nú op gang!

Wil je dat er continu een grote stroom aan (gratis!) webverkeer op gang komt met kwalitatief goede webbezoekers die precies dié webpagina’s bezoeken die jij wilt? En die dan ook je blogberichten lezen, je product kopen, zich inschrijven voor je dienst en/of zich aanmelden voor je nieuwsbrief? Dan is deze Pinterest cursus 100% perfect voor jou!

 

In deze Pinterest cursus leer je:

Hoe je binnen enkele maanden een explosieve groei aan webbezoekers op gang brengt én houdt

 Hoe je zonder te adverteren een grote stroom gratis Pinterest bezoekers en organische webbezoekers trekt

 Hoe je goede en haalbare Pinterest doelstellingen voor jezelf creëert

 Hoe je je veel beter kunt inleven in je doelgroep, zodat je pins mega scoren

 Waar jij de perfecte hashtags en zoekwoorden kunt vinden voor op je pins

 Hoe je een onweerstaanbaar zakelijk Pinterest account aanmaakt en/of optimaliseert

 Hoe jouw Pinterest borden, pin-layouts, pin-teksten en pin-omschrijvingen volledig matchen met jouw doelgroep

 Waarom Tailwind tribes en Pinterest groepsborden extra webbezoekers aantrekken en hoe je dat slim doet

 Hoe je mijn bewezen Pinterest strategie makkelijk toepast voor jouw blog, website en/of webshop voor een groot Pinterest succes

 Wat het algoritme van Pinterest is en hoe jij daar goed op kunt inspelen

 Hoe je met diverse tools nauwkeurig kunt checken hoe je blog, website en/of website scoort en je op tijd kunt bijsturen.

 

Deze cursus bestaat in totaal uit:

 19 duidelijke video’s

 Uitgebreid werkboek van ruim 100 pagina’s boordevol Pinterest tips, oefeningen en ideeën.

 BONUSVIDEO: Leer alles over Canva

 BONUSVIDEO: Hoe Tailwind heel veel werk uit handen kan nemen!

 GRATIS: Pinterest planningsformulier

 GRATIS Pinterest kalender.

 

Deze online Pinterest cursus is uitermate geschikt voor:

 Beginnende en ervaren bloggers/influencers die veel meer webbezoekers willen genereren

 Webshophouders die door grotere aantallen webbezoekers hun omzet willen vergroten

 Ondernemers van kleine en middelgrote bedrijven die Pinterest als (nieuw) kanaal slim willen inzetten voor meer webverkeer en meer omzet

 ZZP’ers en eenmanszaken die willen ontdekken hoe zij zelf met een goede Pinterest succesformule hun webverkeer en daarmee hun omzet kunnen laten groeien

 Online marketeers die een doordachte, gestructureerde en bewezen Pinterest strategie willen implementeren in hun (online) marketingplannen

 Iedereen die geïnteresseerd is in Pinterest en dit hobbymatig of beroepsmatig meer wilt gaan inzetten.

 

Stop met peinzen over tegenvallende bezoekersaantallen. Start vandaag nog met deze Pinterest cursus en zie je webverkeer razendsnel stijgen!

Ben je het zat dat je met veel zwoegen maar weinig webbezoekers krijgt? Wil je Pinterest effectiever gaan inzetten om webbezoekers op belangrijke webpagina’s terecht te laten komen? Ben je ready voor het grote werk om je webverkeer met honderden, duizenden of zelfs tienduizenden maandelijkse webbezoekers te verhogen?

Start dan met deze zeer complete Pinterest cursus die ik met veel plezier voor je heb ontwikkeld. Je kunt starten wanneer je wilt. Heb je vragen? Stuur gerust een e-mail naar [email protected].

Veel succes met de cursus en hartelijke groeten, Muriel ten Haken

 

Meer over mij:

Mijn naam is Muriel en ik ben jouw trainer tijdens de cursus ‘Waanzinnige Pinterest strategie’. Als blogger, influencer en online marketeer heb ik ontdekt welke enorme positieve boost Pinterest aan je website kan geven. Met mijn blog Veertigplus mus heb ik in korte tijd – door Pinterest – de stroom aan gratis webbezoekers explosief zien stijgen naar ruim 100.000 bezoekers per maand. Dat was echt een eye-opener! En deze bezoekersaantallen stijgen iedere dag.

De basis van dit succes is mijn goed doordachte Pinterest strategie die ik gestructureerd toepas in mijn marketing. In de cursus ‘Waanzinnige Pinterest strategie’, die ik met plezier voor bloggers, ondernemers en online marketeers heb ontwikkeld, leer je van A tot Z álles over mijn ijzersterke Pinterest strategie, zodat ook jij kunt profiteren van de kracht van Pinterest. Start daarom vandaag nog en vergroot je webverkeer en omzet met Pinterest.

Over de instructeur

Mijn naam is Muriel en in het dagelijkse leven ben ik fulltime blogger bij Veertigplus mus en bij Blij Lactosevrij. Ik blog over alles wat ik leuk en interessant vind. Hiermee inspireer ik maandelijks ruim 50.000 mensen van jong tot oud. Daarnaast deel ik met plezier mijn kennis in de vorm van online cursussen. Dus erg leuk dat je interesse hebt! Ik wens je veel plezier en heel veel nieuwe wijsheid! Met blije groet, Muriel ten Haken.

Beoordelingen

4.8 Gemiddelde beoordeling

15 Beoordelingen

 • 5
  12
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Super informatieve leuke cursus om te volgen. Fijne uitleg/stem! Duidelijke filmpjes en het werkboek is top. Bedankt.

 2. Een geweldige cursus, met een goede uitleg en duidelijke taal.
  – inhoud van de cursus is goed.
  – kwaliteit van video en geluid zeer goed.
  Persoonlijk heb ik heel veel van geleerd, en je kan dat gelijk in de praktijk toepassen, kortom een aanrader voor iedereen die serieus met Pinterest wil beginnen.

 3. Muriel legt van A tot Z uit wat Pinterest inhoud. Deze cursus is door iedereen te volgen.

 4. Wat een onwijs fijne cursus om te gaan starten met pinterest. Heel veel geleerd en de views op mijn website zijn enorm toegenomen.

 5. De cursus bevat veel kennis en vaardigheden om te gaan werken met Pinterest voor mijn workshop website en webshop http://www.tussendeschapen.nl. Het is pittig en daar hou ik van. Goede diepgang, niet te algemeen en alles wordt zo praktisch uitgelegd dat je tegelijkertijd al zelf aan de slag kunt. Wat ik vooral tof cind, is dat Muriel ook uitlegt hoe je google analytics kunt gebruiken en hulpmiddelen zoals Canva en Tailwind. Ik heb ongeveer 2 weken over de cursus gedaan en mijn Pinterest impressies zijn verdubbeld (van 450 naar 1000 :)). Ik sta dus echt aan het begin. Wat ik weet is dat het nu volhouden wordt!. Muriel gunt het anderen dat ze net zoveel succes gaan hebben als zij. Daar hou ik van en vind ik erg sympathiek. Dank je wel Muriel voor je leerzame, interessante en inspirerende cursus!

 6. Het is een goed opgezette cursus en het word uitgelgd op een fijne manier waardoor iedereen het begrijpt! Ik heb zin om aan de slag te gaan 🙂

 7. Het was leuk en leerrijk om deze cursus te volgen! Muriel legt op een eenvoudige wijze van a tot z uit hoe Pinterest werkt en hoe je ermee aan de slag kan. Het is een doen cursus maar dat maakt het juist aangenaam. De stem van Muriel is aangenaam om naar te luisteren en ze spoort je ook echt aan om aan de slag te gaan. Nog een groot + punt is haar uitgebreid cursusboek dat je kan downloaden. Muriel ik kijk echt uit naar je volgende cursus!

 8. Ik heb met veel plezier de cursus gevolgd. Muriel heeft een hele prettige stem om naar te luisteren. Ze laat heel veel dingen zien en legt alles goed uit. Ze heeft veel aandacht besteedt aan het werkboek, met goede oefeningen.
  Ik heb er veel van geleerd en ga met enthousiasme aan de slag met mijn eigen Pinterest Account.
  Dank je wel!!

 9. Een hele fijne spreker, er vallen geen stiltes en alles wordt heel goed uitgelegd.
  Voor zowel mensen die nog nooit op Pinterest hebben gezeten als voor meer gevorderden. Er zitten hele goede tips tussen! En dingen waarvan je zegt: ”O ja!”.
  Ik vind het ook erg fijn dat er een werkboek bij zit.

 10. Super leuke en interessante cursus, veel geleerd!

  Dank je wel! Ga er nog veel aan hebben!

 11. Wat was het leuk om deze cursus te volgen! De lessen worden goed uitgelegd maar je moet ze wel een aantal keer bekijken en zelf toepassen wil je het goed kunnen begrijpen. Maar dat geeft niet. Daar is een cursus voor; steeds herhalen, dan leer je het steeds beter. Je raakt er aan verslaafd en de fijne stem van Muriel spoort je aan om het allemaal zelf toe te passen. Nou hopen dat haar strategie mij ook gaat helpen!

Oorspronkelijke prijs was: €57.Huidige prijs is: €27.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 173 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.