Online Cursus Photoshop Elements 2018

Ontdek hoe leuk en eenvoudig het bewerken van foto’s kan zijn in deze online cursus Photoshop Element 2018. In deze cursus maken we je aan de hand van video’s en opdrachten snel wegwijs door het hele programma. Je gaat niet alleen leren hoe je foto’s verbetert maar je leert ook alle aspecten van het programma kennen.
 • 14 Hoofdstukken
 • 114 Lessen
 • 14u 45min
 • Incl. Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Alles over Photoshop Elements 2018.
 • De geheimen van fotobewerking kennen.
 • Leer het programma kennen en gebruiken.
 • Aan de hand van videolessen en opdrachten.

Leer alles over Photoshop Elements 2018

Word jij overrompeld door het programma Photoshop Elements 2018? Dat kunnen wij ons goed voorstellen! Uiteraard biedt dit veelzijdige en gebruiksvriendelijke programma enorm veel mogelijkheden. Het geeft je namelijk alles om het beste uit jouw foto’s te halen. Ook zijn veel functies hetzelfde als in het professionele programma Photoshop. Daarnaast geeft Elements je nog meer, want veel bijzondere bewerkingen zijn makkelijk uit te voeren.

Tenminste, als je weet hoe…

In de cursus Photoshop Elements 2018 leer je aan de hand van hele duidelijke, Nederlandstalige instructiefilms. Hierdoor leer je hoe je het beste uit je foto’s naar boven haalt. We geven geen saaie theorie, want vanaf de eerste instructievideo zie je resultaat en heb je meteen veel plezier van het programma (en je foto’s).

 

Dit krijg je in deze cursus Photoshop Elements 2018:

 100 duidelijke videolessen, waarin je stap voor stap ziet hoe het programma werkt.

 De Nederlandse versie van Photoshop Elements wordt gebruikt, zodat je makkelijk zelf mee kan doen.

 Geschikt voor gebruikers van zowel Windows als Mac.

 Vanaf dag één heb je direct toegang tot de gehele cursus, inclusief de video’s en oefenbestanden.

Heb je nog geen Creative Cloud abonnement of Adobe Photoshop? Bekijk dan hier de website van Adobe!

 

Herken jij jezelf hierin?

Ben jij een hobbyfotograaf of wil je graag aan de gang met het bewerken van foto’s? Dan is Photoshop Elements 2018 voor jou de beste keuze. Veel functies uit het professionele programma Photoshop zijn namelijk ook in Photoshop Elements aanwezig. Een aantal hiervan zijn in Photoshop Elements geautomatiseerd. Dat geeft je iets minder controle, maar het geeft je wel enorm veel gebruikersgemak en bespaart je veel tijd om deze functies te leren beheersen.

 

Wat ga je leren tijdens de online cursus:

Selecties maken;

De werkomgeving van Photoshop Elements;

Onderdelen vrijstaand maken;

Snel een foto bewerken in Elements 2018;

Werken met verschillende soorten lagen in je fotoprojecten;

Kleuren toepassen in je foto’s.

 

Disclaimer: Deze pagina bevat een affiliate link, dat wil zeggen dat als jij je aanmeldt via deze link, Soofos hier een kleine bijdrage voor ontvangt.

Ga vandaag nog aan de slag met een cursus over fotobewerking!

Cursus Inhoud

Alles uitklappen

Over de instructeur

Flori Smink

5 Cursussen

Aan de basis van photoshopplezier staan twee vrouwen met een passie voor fotografie en het bewerken van foto's. Na zelf veel praktijk ervaring op te hebben gedaan zijn de twee dames met veel passie en enthousiasme cursussen gaan geven in Photoshop CC en Photoshop Elements.

Beoordelingen en Recensies

4.4 Gemiddelde beoordeling

14 Ratings

 • 5
  6
 • 4
  8
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Deze cursus is perfect voor een beginner. Als je iets gevorderd bent is de cursus minder geschikt.

 2. Ik vond dit een hele mooie en duidelijk uitgelegde cursus van Elements 2018!
  Het fijne vond ik dat je dit geheel in eigen tijd kon doen, dus wanneer het jouw uitkomt.
  De video’s en bijbehorende instructies maken dat iedereen met Elements 2018 kan gaan werken.

 3. Goede cursus waar veel punten aan bod komen. Ik denk dat het niet te doen is om het programma zelf uit te vogelen. Nu is een hoop duidelijk geworden en kan bewerkingen sneller vinden. Ook is het makkelijk om af en toe terug te kijken als je het niet meer zo goed weet.

 4. Mijn zoon van 11 wilde heel graag Photoshop leren. Door middel van deze cursus maakt hij nu hele mooie thumbnails voor zijn YouTube video’s!

 5. De cursus is echt een aanrader en geeft een toevoeging aan het plezier van fotograferen. Ik stam nog uit de tijd van het urenlang experimenteren in de Doka om tot goede en leuke resultaten te komen, maar na het volgen van deze cursus is die “goeie ouwe tijd” echt tot een museumstuk geworden.
  Het volgen van de cursus is vrij eenvoudig en eigenlijk voor iedere fotograaf te doen. Alles word deskundig en rustig uitgelegd en ondanks mijn ervaring op het gebied van digitale fotografie en de bewerking daarvan, heb ik toch nog wat fijne kneepjes bij kunnen leren.
  Dank aan de instructeur Flori.

 6. Heldere en duidelijke uitleg van de functies en mogelijkheden van PSE 2018. Als je de lessen opvolgend doorneemt en zelf ook oefent, krijg je meteen de belangrijke vaardigheden, zoals selecteren en werken met lagen, onder de knie. Kortom, ook een hele praktische cursus. De makers doen hun naam eer aan: het is een plezier om op deze manier PSE te bestuderen en er mee te werken. Ook vragen worden vlot en accuraat beantwoord.
  Geen vijf sterren omdat sommige lessen (nog) niet geupdatet zijn naar de laatste versie van PSE, maar dat is verder geen belemmering om het programma eigen te maken.
  Top gedaan, absoluut een aanrader.

 7. Hele goede cursus Photoshop waarin alles helder wordt uitgelegd en daarna elke handeling makkelijker toepasbaar is.

 8. Fotografie is echt mijn hobby, al een tijdje probeer ik wat meer met mijn foto’s te doen. Ik heb photoshop vaak geprobeerd maar telkens afgehaakt. Op advies van collega’s maar is op zoek gegaan naar een cursus. Zo bij deze uitgekomen. Ik ben er erg enthousiast over. Eigenlijk echt een super makkelijk programma, en wat kun je er veel mee! Ben erg blijf dat ik de cursus gedaan heb. Dankjewel dames!

 9. Duidelijke stap voor stap cursus. Video’s zijn van goede kwaliteit en er wordt echt heel veel behandeld in de cursus. Ik vond het leuk om te doen en kan nu op eigen houtje foto’s bewerken. Aanrader als je op een leuke manier meer wil leren over elements.

 10. Echt een super cursus! Heb hem met veel plezier doorlopen. De lessen zijn heel duidelijk en je kunt ze ook makkelijk terug kijken. Het leukste vond ik dat je zelf mee kon doen doordat je ook de foto’s uit de cursus erbij krijgt. Veel van geleerd en zeker een aanrader als je met je fotos aan de slag wil maar nog niet zoveel ervaring hebt.

67Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen gratis met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+111 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.