Online cursus: Boost je conversie! met 25 slimme copywriting hacks

Leer hoe je stap-voor-stap jouw content laat converteren! Ontdek hoe je schrijft voor je klant, voor mobiele lezers én voor Google. Leer hoe je klanten maakt van je bezoekers met makkelijk toe te passen conversietips en -trics. En laat klanten terug komen voor meer. Ook krijg je een bonus kickstart-training Storytelling!
 • Beginner
 • 32 Lessen
 • 3u 55min
 • Incl. Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Leer 25 slimme copywriting hacks toepassen op je content en hoe je hiermee meer conversie zult krijgen
 • Ontdek waarom je huidige content niet goed genoeg converteert en hoe je dit met kleine aanpassingen direct kunt verbeteren
 • Leer hoe je je content SEO vriendelijker maakt en hoe een betere vindbaarheid in Google meteen invloed heeft op je conversie
 • Verbeter je content op diverse vlakken met simpele aanpassingen die je meteen kunt uitvoeren

Boost je conversie! met 25 slimme copywriting hacks 

&

 maak klanten van je bezoekers!

 

 

LEER HOE JE ZELF JE WEBTEKSTEN BETER LAAT CONVERTEREN

met een praktische en makkelijk te volgen cursus. Een cursus die jou exact vertelt wat de basis-ingrediënten zijn van sterke teksten en met welke 25 copywriting-hacks je je bezoekers overhaalt om klant te worden. Met praktische voorbeelden, teksten uitgelegd en handige stappenplannen die je keer-op-keer kunt hergebruiken.

Ben je zelf geen copywriter? Dan leer je hoe jij je webcontent ZO schrijft dat jouw publiek graag je klant zal willen worden.

 

Ilonka van G.
Erg waardevolle cursus voor de beginnende en gevorderde schrijvers!
Na het volgen van deze cursus begrijp je de basis van copywriting en kun je dit makkelijk zelf toepassen. Verder krijg je een inkijkje in de andere cursus van Francine, ‘Praktische storytelling voor je bedrijf’. Allebei de cursussen zijn echte aanraders!

 

 

OP HET EIND VAN DEZE COPYWRITINGCURSUS:

 1. Snap jij wat de basis is van sterke webcopy
 2. Weet jij hoe je je huidige ‘muurbloempje’-content veel leuker en leesbaarder maakt zodat mensen je content ook echt gaan lezen
 3. Heb jij veel voorbeelden gezien van teksten, de trucs achter conversie-elementen die erin verwerkt zijn en weet je exact wat jij gaat doen om jouw teksten aan te passen
 4. Ben je in staat 3 verschillende copywritings-formules te gebruiken die ZO makkelijk zijn dat je alleen nog maar je eigen aanbod er aan toe hoeft te voegen (en voilá)
 5. Weet jij exact welke elementen in content zorgen voor meer conversie EN dus omzet
 6. Ben je in staat teksten te schrijven die iedereen snapt en die lekker binnenkomen bij je lezers
 7. Kun jij succesvol de beste conversie-truc toepassen op jouw eigen aanbod die ervoor zorgt dat je twijfelende klanten overtuigt om voor JOU te kiezen

 

Etienne Van D
25 slimme copywriting hacks
Deze cursus is zeker een aanrader voor iedere ondernemer of wie zich met schrijven van teksten bezig houd. In haar haar 25 slimme copywriting hacks legt ze nauwkeurig uit hoe, wat en waneer je het best aanpakt. Ook zijn er handige downloads en bonustips die je zomaar gratis krijgt. Bovendien geeft ze op het laatste nog gratis een kleine mini cursus over storytelling. Bedankt Francine van den Brink ik ben blij dat ik deze cursus heb gevolgd.

 

 

DIT KRIJG JE IN DEZE COPYWRITING CURSUS

DIRECTE EN LEVENSLANGE TOEGANG tot alle kennis, technieken en tools die jou tot een betere content-maker zullen maken

EEN 4 UUR DURENDE SCHATKIST AAN WAARDEVOLLE INFORMATIE. Verdeeld over 32 lessen ga jij, stap voor stap, alles leren wat je nodig hebt om jouw content tot professionele en converterende kwaliteit om te toveren

30-DAGEN GELD TERUG GARANTIE

TOEGANG TOT WAARDEVOLLE KENNIS inclusief voorbeelden die jij direct en heel eenvoudig kunt toepassen op je eigen content

+

BONUSMATERIAAL:

 

DOELGROEP-ONDERZOEK TEMPLATE die je handig kunt gebruiken tijdens jouw doelgroep-onderzoek. Aan de hand van je onderzoek weet je voortaan exact wat voor content je gaat maken en op welke kanalen je dat gaat promoten.

+

CHEATSHEET AIDA & CONTENT-AANBOD waarmee je in 1 oogopslag ziet wat voor content je kunt maken zodat je voor ieder type klant wat wils aan gaat bieden. Zo bespaar je veel tijd met bedenken wat je nu weer gaat plaatsen op je website en wordt je aanbod gevarieerd en interessant voor al je bezoekers.

+

CHECKLIST MOBIEL-SCHRIJVEN waarmee je niet vergeet HOE je je teksten zo schrijft dat je mobiele lezers je content makkelijk kunnen consumeren. Ook Google waardeert ‘mobile-first’-content met een betere ranking dus schrijf je teksten mobiel-vriendelijk met deze handige checklist.

+

CHECKLIST SEO-SCHRIJVEN die jou een handig geheugensteuntje geeft tijdens het SEO-vriendelijk schrijven van je teksten. Ook kun je deze checklist gebruiken voor het aanpassen van ‘oude’ teksten en optimaliseer je hiermee je content op het juiste zoekwoord.

+

7-STAPPENPLAN COPYWRITING-FORMULE die jou in een handomdraai een optimaal en converterend tekstformat geeft. Je hoeft alleen het template aan te passen op jouw eigen aanbod en klaar ben je. Schrijf een converterende tekst met behulp van dit stappenplan en over 10 minuten staat je eerste tekst online.

+

E-BOOK ‘JAAG JE KLANTEN EFFECTIEF WEG’. In de cursus leer je exact wat je WEL moet doen om teksten te laten converteren en interesseren. Maar wat moet je vooral NIET doen op je website? Je leert er alles over in dit gratis E-book.

+

EXCLUSIEVE TOEGANG KICKSTART-TRAINING STORYTELLING. Wil je, naast converterende teksten, ook content schrijven die gegarandeerd in de smaak valt bij je lezers? Start dan met het toepassen van storytelling op al je content-kanalen. De Kickstart-training Storytelling geeft jou een goede start met het schrijven van storytelling-content waarmee je je lezers boeit, bindt aan je bedrijf en klant laat worden. Deze training krijg je gratis bij de cursus ‘Boost je conversie met 25 slimme copywriting hacks’!

+

DIVERSE STAPPENPLANNEN, CHECKLISTS EN HANDIGE TIPS Als extra ontvang je tijdens de cursus nog vele voorbeelden, stappenplannen en handige tips die jouw copywriting-skills verder zullen verdiepen. De tips kun je direct toepassen op je eigen content en maken het schrijven van de juiste content makkelijker en sneller.

 

Thomas J
Goede cursus met een sterk curriculum en duidelijke actiepunten!
De cursus is duidelijk gestructureerd rondom concrete leerdoelen. Na het volgen van de cursus van Francine was ik in staat om verbeterpunten in mijn eigen content op te sporen en te verbeteren. Het implementeren van deze punten heeft geleidt tot beter converterende teksten die goed scoren in zoekmachines en makkelijk te lezen zijn. Mijn teksten converteren beter dan ooit! De geluidskwaliteit is goed en de de video’s zijn leuk om naar te kijken.

Bedankt Francine!

 

 

DE OPBOUW VAN DEZE COPYWRITING CURSUS:

 

Intromodule

Ontdek de 7 geheimen van goede webcopy (de basis-ingrediënten) en wat je zult gaan leren in de cursus.

 

Module ‘SCHRIJVEN VAN WEBCOPY’

Ontdek wie jouw klant is en welke content het beste past bij die klant

Leer alles over de ideale structuur van je teksten, hoe je goede koppen schrijft en hoe je teksten lekker leesbaar worden

Ontdek wat de beste stijl is voor je tekst en op welk niveau je je tekst moet schrijven

Ontdek HET geheim achter teksten die direct binnenkomen in het brein van je lezer (en dus zorgen dat ze het ook echt gaan lezen)

 

Module ‘SCHRIJVEN VOOR MOBIEL

Leer hoe jij je teksten optimaliseert voor de mobiele lezers (en dat zijn er steeds meer!)

 

Module ‘SCHRIJVEN VOOR GOOGLE’

Leer hoe je een goed zoekwoord verwerkt op de meest-strategische plekken en hoe je dus ook Google blij maakt met je teksten

 

Module ‘SCHRIJVEN VOOR CONVERSIE

Leer de 7 principes van Cialdini en hoe jij deze zelf eenvoudig verwerkt in je teksten

Ontdek de 3 makkelijkste copywritings-formules en zie hoe je deze zelf in een handomdraai aanpast naar jouw eigen aanbod

Leer hoe je twijfelaars overhaalt om voor jouw aanbod te kiezen, ook al lijkt jouw aanbod sterk op dat van vele concurrenten

Ontdek hoe je jezelf uniek maakt tov anderen en hoe je jouw klanten redenen geeft om voor jou te kiezen

Leer wat de beste CTA is en aan welke eisen deze moet voldoen

 

Module ‘COPYWRITING NÁ DE CONVERSIE’

Ontdek welke content jouw klant gelukkig maakt als hij een conversie heeft gedaan bij je. Hoe je een glimlach op het gezicht van je klant tovert als hij zijn bestelling in huis heeft en hoe je hem terug laat komen voor meer.

 

BONUSMODULE

Leer wat je NIET moet doen om conversie te krijgen op je website.

Ontdek een steengoede truc om jouw aanbod onweerstaanbaar te maken en waarmee je gegarandeerd meer conversie zult hebben dan voorheen (en het is niet een lagere prijs vragen dan je concurrenten)

Krijg toegang tot de exclusieve Kickstart-training Storytelling en ontdek hoe jouw content NOG interessanter wordt (en je jezelf uniek maakt tov anderen)

 

Bonusmateriaal: downloads, cheatsheets en stappenplan, voorbeeldteksten met copywritings-formules uitgewerkt

 

 

Schrijf je nu in en start direct!

Cursus inhoud

Vouw uit

Over de instructeur

Hoi! Francine van Just Add Copy hier..

In mijn carrière als professioneel webredacteur en copywriter heb ik met veel plezier samengewerkt met veel verschillende ondernemers uit totaal verschillende branches. Op maandag schrijf ik over belastingen en administratie, de volgende dag schrijf ik enkele webpagina's voor een brandblus-bedrijf. Gevolgd door een dag schrijven over dakbedekking of apparatuur voor restaurants. En dat is hoe ik het leuk vind;) Geen dag is hetzelfde!

 

Ik heb inmiddels veel content geschreven en dat is een van de dingen die ik het leukst vind. Door hier op Soofos instructeur te zijn, kan ik mijn liefde voor schrijven, content marketing, bloggen en webredactie delen met jullie.

 

Als je vragen hebt over mijn cursus (sen), je ziet een fout (heel goed mogelijk) of wil meer van een bepaald onderwerp in mijn cursus (sen) zien ... laat het me weten en neem contact met me op via dit platform.

 

Ik hoop je hier te zien. Schrijf je in voor een cursus en deel de liefde voor schrijven, bloggen of content marketing.

Ratings and Reviews

5 Gemiddelde beoordeling

7 Beoordelingen

 • 5
  7
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Dag Francine,

  Keer op keer maak je super goede cursussen.
  Ik wil wel graag dat je bij iedere cursus dat je maakt een samenvatting wat je hebt besproken in de video’s als een soort eBookje zou super zijn

  Met vriendelijke groet
  Stephane

 2. Ik vind het een super cursus. Het duizelt mij nog wel omdat er zoveel is om rekening te houden. Dat ga ik nu voor mezelf in kaart brengen en daarbij helpen de tips en overzichten die bij deze cursus horen ook heel erg mee. Samen met mijn boek vol aantekeningen ga ik ervan uit dat het in de toekomst ‘gesneden koek’ wordt. Dank voor de cursus, hartelijke groet, Stephanie

 3. Na het volgen van deze cursus begrijp je de basis van copywriting en kun je dit makkelijk zelf toepassen. Verder krijg je een inkijkje in de andere cursus van Francine, ‘Praktische storytelling voor je bedrijf’. Allebei de cursussen zijn echte aanraders!

 4. Deze cursus is zeker een aanrader voor iedere ondernemer of wie zich met schrijven van teksten bezig houd. In haar haar 25 slimme copywriting hacks legt ze nauwkeurig uit hoe, wat en waneer je het best aanpakt. Ook zijn er handige downloads en bonustips die je zomaar gratis krijgt. Bovendien geeft ze op het laatste nog gratis een kleine mini cursus over storytelling. Bedankt Francine van den Brink ik ben blij dat ik deze cursus heb gevolgd.

 5. De cursus is duidelijk gestructureerd rondom concrete leerdoelen. Na het volgen van de cursus van Francine was ik in staat om verbeterpunten in mijn eigen content op te sporen en te verbeteren. Het implementeren van deze punten heeft geleidt tot beter converterende teksten die goed scoren in zoekmachines en makkelijk te lezen zijn. Mijn teksten converteren beter dan ooit! De geluidskwaliteit is goed en de de video’s zijn leuk om naar te kijken.

  Bedankt Francine!

54,95Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen gratis met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 62 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →