Affiliate Marketing Meesterschap

Robert · 21 Juli 2023
Dit is dé meest complete videocursus over affiliate marketing in NL/BE, waarin je precies ziet hoe ik maandelijks een royaal inkomen verdien met het internet (incl. case studies). In mijn optiek is dit de tofste manier om geld te maken met je laptop.
 • Beginner
 • 79 Lessen
 • 15u 41min
 • Incl. Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Mijn winstgevende affiliate marketing methode kunnen toepassen.
 • Zonder voorkennis of ervaring een winstgevende site opzetten.
 • Meekijken over mijn schouders.
 • Mijn manier van geld verdienen op het internet, zonder gebruik van social media.

Cursus inhoud

Vouw uit
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen

Let op: tijdelijk kun je het eerste hoofdstuk nu GRATIS volgen! Hiermee ga je direct al de eerste stappen zetten en maak je kennis met het verdienmodel. Zo kun jij voor jezelf bepalen of dit iets voor je is!

Herken jij jezelf hierin:

✅ Je wilt (meer) financiële vrijheid
✅ Je hebt al eens geprobeerd online geld te verdienen alleen loopt het nog onvoldoende
✅ Je wilt eigen baas zijn
✅ Het idee van een passief inkomen genereren staat je aan
✅ Het idee van locatie-onafhankelijk werken staat je ook aan
✅ Je zoekt een bewezen affiliate marketing methode

Als jij op 1 of meerdere “JA” kan antwoorden:

Dan heb je misschien wel de parel gevonden waar je naar op zoek bent. De Affiliate Marketing Meesterschap videocursus is het ultieme programma om vanuit het niets een winstgevende online business neer te zetten. Voor zowel de totale beginner als mensen die al wat verder zijn en meer uit hun bestaande business willen halen.

Ben jij ook klaar voor:

In Affiliate Marketing Meesterschap:

Neem ik je van A-Z mee. Mijn methode die ik in de loop der jaren heb doorgeoptimaliseerd (ik doe dit zelf al vanaf 2016) en keer op keer bewezen is, is nu beschikbaar voor jou.

Je krijgt direct toegang tot:

✅ Overview: In het begin neem ik je mee in hoe het werkt en hoe je geld verdient als affiliate marketeer.

✅ Bedenken & Plannen: “Falen in de voorbereiding is een voorbereiding op falen.” heeft een wijs mens ooit eens gezegd. Daarom gaan we alles tot in de puntjes voorbereiden voordat je écht van start gaat.

✅ Launch: Je website maken en instellen (kan zonder enige kennis of ervaring) zodat deze later geld voor je gaat verdienen.

✅ SEO strategie: Hoe kom je met jouw website hoog in Google en YouTube (zonder dat je daar voor betaalt)? Dat leer je in het SEO hoofdstuk.

✅ Content maken: “Content is King.” want daarmee ga je daadwerkelijk het geld maken. Door waardevolle content te maken, bezoekers te krijgen en commissies te verdienen.

En niet te vergeten:

BONUS 1 – Onepage Geldmachine. Mijn methode werkt het best voor als je een website gaat vullen met content, maar je kunt het principe ook toepassen op een website met maar 1 enkele pagina. Hoe dat werkt, inclusief voorbeelden, laat ik in deze bonus zien.

BONUS 2 – Case study follow-along. In deze 12 delige videoserie laat ik je meekijken over mijn schouders. Je ziet hoe ik een nieuwe website opzet, binnen welke niche en met welke producten, hoe ik dit uitbreid en welke resultaten ik ermee behaal. Je kijkt letterlijk mee in mijn scherm waarin ik alles deel.

BONUS 3 – Zakelijke lessen. Aanvullende video’s die je wegwijs maken in hoe je je bedrijf kunt starten (NL/BE), Belasting zaken, boekhouding, jezelf juridisch beschermen m.b.v. een disclaimer enz.

BONUS 4 – Google Ads quickstart. In de cursus ligt de nadruk op gratis traffic uit zoekmachines, maar voor snel resultaat kun je ook met advertenties aan de slag.

BONUS 5 – Levenslange updates. De prijs die je nu gaat betalen is de laagste prijs die je ooit nog gaat betalen. Als je nu instapt profiteer je gratis van alle toekomstige updates.

En natuurlijk…

Mijn support en antwoorden op vragen. Kom je ergens niet uit of wil je ergens meer over weten, dan ben ik er voor je. Cursus-gerelateerde vragen kunnen direct bij de betreffende les gevraagd worden. Voor andere vragen zoals betalingen enz. kun je mij direct een mail sturen op [email protected]

Belangrijke mededeling!

Je kunt nu tijdelijk het eerste hoofdstuk GRATIS volgen. Je leert kennismaken met het verdienmodel en ontdekt of dit bij je past en ermee door wilt gaan. Niets te verliezen en alles te winnen!

Wat ik er wel graag bij wil vermelden is dat geld verdienen met het internet niet van de één op de andere dag een realiteit is. Het is een kwestie van beginnen en hier vooral in het begin de nodige uurtjes in te stoppen. Vooral als alles nog nieuw voor je is. Verwacht geen snel rijk methode.

Als jij bereid bent om jezelf toe te wijden en hier echt voor te gaan; begin dan direct met het gratis hoofdstuk. Dan zie ik je zo!

Over de instructeur

Robert

1 Cursus

"Je bent één beslissing verwijderd van een compleet ander leven."

Je kunt vandaag die ene beslissing nemen om het leven zo te vormen zoals jij dat wil.
 

Beste lezer,

Het is Robert hier! Over beslissingen gesproken... "die ene" levensveranderende beslissing heb ik zelf eind 2016 genomen.

Ik besloot werk te maken van dat wat ik zelf zo ontzettend belangrijk vind in het leven; vrijheid.

Op dat moment voelde ik me absoluut niet vrij. Van loonstrook naar loonstrook leven in een baan waar ik allesbehalve happy was.

Ondertussen zag ik steeds meer mensen grof geld verdienen met het internet. En ook al was ik wantrouwend, het trok me aan de andere kant ook weer aan.

Mijn aller, allerbelangrijkste goed is mijn vrijheid. En dat is wat ik bij die mensen terugzag. Ze doen wat ze tof vinden. Elke dag opnieuw. Zonder zich iets aan te trekken van anderen.

Toen zag ik de kans schoon om met affiliate marketing te beginnen. Sceptisch en vol ongeloof als ik was, toch had ik zoiets van dit MOET ik doen.

In het begin ging het langzaam. Ik verdiende wel wat geld online, maar nog niet heel veel. Zeker nog niet genoeg om van te kunnen leven.

Pak en beet anderhalf - twee jaar nadat ik ben begonnen verdiende ik met het internet maandelijks ruim voldoende om van te leven. En dat was het moment dat ik tegen mijn vriendin zei, ik ga mijn vaste baan opzeggen en me volledig richten op mijn online business.

Aan de ene kant was ik angstig, want "je weet maar nooit hoe het loopt". Aan de andere kant was ik super gemotiveerd en ontzettend blij dat het moment daar was. Dit was het moment waar ik naartoe had geleefd en waar ik zo hard voor heb gewerkt.

Ik belde mijn baas op en heb sindsdien nooit meer een dag in loondienst gewerkt. Buiten dat het fantastisch voelt, is het voor mij ook heel belangrijk. Ik ben namelijk gelukkiger dan ooit en daar is de (financiële) vrijheid een zeer belangrijke schakel in.

Elke dag weer ben ik dankbaar voor het werk wat ik er toen in heb gestoken. Die ene beslissing om hier mee aan de slag te gaan is letterlijk life-changing geweest voor mij.

Wel heb ik altijd de missie gehad om andere mensen ook te helpen. Met iets waar ik zelf goed in ben en wat ik anderen ook gun. En daarom ben ik vanaf 2020 mijn eigen videocursus gestart; hoe je je online business bouwt met affiliate marketing en daar een extra of zelfs volledig inkomen mee verdient.

Waarom alles voor jezelf houden als je ook kan delen? Daar haal ik persoonlijk heel veel voldoening uit. Een aantal leden hebben al lovende woorden over de cursus uitgesproken op Trustpilot

Per 2022 is de cursus volledig over naar Soofos, om zo nog meer mensen te kunnen bereiken. Het is geweldig om dit te mogen doen.

Als je zelf een inkomen met het internet wilt verdienen en je wilt weten of affiliate marketing iets voor je is, begin dan met het gratis hoofdstuk. Zo ontdek je meer over het verdienmodel en leer je mij een beetje meer kennen!

Op jouw succes & geluk,

Robert

P.S. Vragen mag je altijd mailen naar [email protected]

Ratings and Reviews

5 Gemiddelde beoordeling

4 Beoordelingen

 • 5
  4
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Een cursus die duidelijk laat zien hoe je een winstgevende website opbouwt. De bonussen zijn zeker zeer waardevolle extra’s waar je als startende ondernemer zeker wat aan zult hebben.

 2. Super cursus! Na twee maanden zijn mijn eerste commissies al binnen.

 3. Robert heeft mij de fijne kneepjes geleert op het gebied van Affiliate Marketing! Dankzij zijn cursus met ontzettend veel lessen van A tot Z over affiliate marketing en case studies kon ik zijn succes zo overnemen en zelf toepassen om er ook een succes van te maken. Robert houd niks voor je verborgen en doet er alles aan dat je succesvol gaat zijn met affiliate marketing. Aanrader!

97Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 123 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →