In deze korte online training ga ik je leren:

Ontdek hoe je met jouw passie geld kan verdienen

Leg de basis voor jouw eigen online cursus

Vind het juiste onderwerp

Ontdek hoe je het beste te werk kan gaan.

 

Na deze cursus heb je de basis gelegd om zelf aan de slag te gaan met een eigen online cursus en van jouw passie jouw inkomen te maken.

Nog meer te weten komen over het maken van een online cursus?

Mijn naam is Ferdy Korpershoek. Ik ben sinds 2011 bezig met ‘geld verdienen via het internet’. Ik heb de eerste jaren wat leuke momenten gehad maar vooral veel geld verkwist. Totdat ik ging doen wat ik echt leuk vind en niet mijn focus had op rijk worden. Ondertussen zijn we alweer een paar jaar verder en nu leef ik van mijn online inkomsten en kan ik leuk sparen. Maar je hoort mij zeker niet zeggen dat je in no-time miljonair kan worden.

Ik geef je eerlijk en betrouwbaar onderwijs en laat je zien hoe ik het doe en hoe jij hetzelfde kunt doen. Weet dat online geld verdienen niet iets is wat even aan komt waaien. Zeker niet als je het eerlijk doet. Maar voor wie doorzet is de sky the limit. In mijn complete cursus vertel ik je aan de hand van 8 uur aan video alles wat je moet weten om van jouw passie je passieve inkomen te maken!

 

Bekijk hier een preview van de complete cursus:

 

Bekijk de volledige cursus →

Over de Instructeur

Profielfoto
Ferdy Korpershoek
Ferdy heeft er altijd al van gedroomd om kennis over te dragen op andere mensen. Hij is zo leergierig dat wanneer hij iemand iets ziet doen wat hij niet kan, hij dit direct ook wil leren. Het heeft er voor gezorgd dat Ferdy nu o.a. giaar en piano speelt, 3D animaties kan maken, websites kan bouwen en verschillende Design programma's onder de knie heeft. Nu is het zijn grootste passie om alle deze kennis op jou over te dragen. Benieuwd wat je van Ferdy kan leren? Bekijk dan een van zijn cursussen op Soofos.

Bekijk meer cursussen van Ferdy Korpershoek →

Cursusoverzicht

Starten met het maken van een online cursus
1.1 Introductie PROEFLES 00:05:14
1.2 Marktonderzoek 00:10:32
1.3 Inspiratie voor je Cursus Opdoen 00:10:31
1.4 Equipment voor Cursus 00:05:34

Reviews

5

5
1 beoordelingen
  • 5 Sterren1
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0
  1. Helder en duidelijke taal.

    5

    Vond de uitleg erg goed en de inhoud kort maar toch krachtig.

  © 2019 Soofos B.V.