Jouw talent is jouw toekomst

Leer honderden nieuwe vaardigheden op het gebied van tech, design en meer... in jouw eigen bedrijfsacademie.

Zet een academie op, waaraan jouw organisatie echt iets heeft

Leer van de experts binnen het vakgebied

Leer nieuwe vaardigheden van experts op alle vakgebieden. De cursussen zijn met zorg samengesteld door professionals en zijn van de hoogste kwaliteit. Ze bestaan voornamelijk uit video's en opdrachten. Jouw mensen zien wat er gebeurt en krijgen alleen het beste.

 

Flexibel en aanpasbaar

Laat jouw werknemers zelf bepalen wat, wanneer en waar ze willen leren. De cursussen in de academie zijn 24/7 beschikbaar, het hele jaar door. Door de flexibiliteit van ons leersysteem kan jouw werknemer zichzelf ontwikkelen op de momenten dat het hem of haar uitkomt. Met een ruime selectie aan cursussen is er altijd een onderwerp, waarin jouw werknemer zich kan verdiepen.

 

Een eigen corporate academy

Versnel de inwerktrajecten van jouw mensen. Voeg eigen trainingen toe die uitleg geven over specifieke handelingen, werkwijzen of protocollen binnen jouw organisatie. Ontwikkel jouw eigen trainingen en trajecten, zodat jouw personeel altijd opgeleid is naar jullie eigen standaarden.

 

Vraag gratis een demo aan  

 

duizenden cursisten volgen met succes online cursussen op soofos

Persoonlijke leertrajecten

Creëer eigen leertrajecten binnen jouw organisatie. Maak gebruik van onze trainingen en geef er een eigen twist aan. Maak trajecten voor elke afdeling, zodat je nieuwe werknemers kan verzekeren van de kennis die ze nodig hebben.

alle online cursussen zijn volledig in het Nederlands

Monitor groei

Rapportages over het gebruik laten zien hoeveel jouw team gebruikmaakt van de academie. Zo kun je er voor zorgen dat jouw mensen zich continu blijven ontwikkelen door op het juiste moment bij te sturen.

online cursussen bestaan uit hoge kwaliteit video's en opdrachten

Altijd nieuwe content

Onze instructeurs brengen regelmatig updates uit voor hun cursussen. Daarnaast komen er maandelijks nieuwe cursussen bij, zodat je verzekerd bent van kennis over de nieuwste onderwerpen.

Leer echte skills van Nederlandse experts

Onze instructeurs staan klaar om jouw organisatie te helpen en jouw werknemers zich verder te laten ontwikkelen. Met meer dan 150 online trainingen van experts, designers, marketeers, ondernemers, programmeurs en artiesten kun je altijd iets nieuws leren.
 
Door de grote diversiteit aan cursussen kun je op elk vlak jouw talenten verder ontwikkelen.
 

 

"Ik heb mijn eigen ontwikkeling altijd belangrijk gevonden. Niet alleen van de zakelijke vaardigheden, maar ook de persoonlijke skills vind ik belangrijk. Om dit voor iedereen beschikbaar te maken ben ik begonnen met Soofos. Met Soofos is het nu makkelijker en effectiever dan ooit om jezelf verder te ontwikkelen."

Anton Verkooijen, oprichter van Soofos

Vraag gratis een demo aan  

 

Een eigen academie voor jouw organisatie?

Groei met jouw organisatie, dankzij onbeperkte toegang tot de beste online cursussen van Nederland.
© 2019 - Soofos B.V.