Bij Soofos hebben we ondertussen al meerdere jaren ervaring met het inzetten van e-learning en online leren. Zo hebben we verschillende bedrijven geholpen met een eigen online academie en met leertrajecten waar medewerkers echt wat aan hebben. Wil je blijven groeien? Dan is praktische kennis en training van de medewerkers wat je nodig hebt!

Krijg inzicht in de leertrajecten van medewerkers.

Inzicht in leertrajecten

Krijg overzichtelijk te zien hoe e-learning gebruikt wordt en waar er te winnen valt.

Altijd en overal kunnen leren met flexibele e-elearning.

Altijd en overal beschikbaar

Jouw eigen academy kan overal en op elk device worden gebruikt.

Je hebt de mogelijkheid om eigen cursussen op te bouwen.

Eigen cursussen

Voeg eenvoudig eigen cursussen toe, naast de 200+ cursussen van Soofos.

Voorzie in de leerbehoeften van jouw organisatie

Kennis en vaardigheden van professionals uit het werkveld

Door het enorme netwerk aan instructeurs ben je altijd verzekert van de nieuwste kennis en skills, gegeven door vak-experts. Verlies geen tijd en geld meer aan opleidingen en train jouw werknemers naar het gewenste niveau. Met onze cursussen, opdrachten en video’s geef je jouw medewerkers alleen het beste van het beste.

 

Meer dan alleen (nood)zakelijke trainingen

De groei van jouw werknemers gebeurt niet alleen met zakelijke vaardigheden. Ook gezondheidstrainingen, burn-outpreventie, mindfulness en persoonlijke vaardigheden zijn een belangrijk onderdeel van de groei van jouw werknemers. Daarnaast heb je de mogelijkheid om ook hobbymatige cursussen ter ontspanning toe te voegen. Met meer dan 200 cursussen zit er voor iedereen een cursus bij.

 

Haal meer uit de ontwikkeling van jouw werknemers

Haal het meeste uit jouw inspanningen om de ontwikkeling van jouw werknemers te bevorderen. Monitor de voortgang van jouw gebruikers, stuur bij waar nodig en verzeker jezelf van het gewenste resultaat.

Lees meer


soofos zakelijk academie voor bedrijven

Een leeromgeving afgestemd op jouw wensen

zakelijke omgeving voor ondernemingen

Afgeschermd en alleen voor jouw organisatie

Het systeem wordt volledig ingericht in de huisstijl van je bedrijf. De medewerkers zullen jouw bedrijf herkennen en jouw logo en kleuren bepalen hoe het systeem eruitziet. Daarnaast is jouw academy afgeschermd van de rest van de wereld. Alleen mensen die jij toegang geeft hebben toegang tot de academy. Je ziet welke mensen toegang hebben, zodat je kunt controleren wie er bij kan.

 

Focus op datgene wat belangrijk is binnen jouw organisatie

Kies zelf welke trainingen beschikbaar zijn, verplicht zijn en aan welk onderwerp er meer aandacht aan besteed wordt. Voldoe aan de leerbehoeften binnen jouw organisatie en focus op datgene wat van belang is om de groei van jouw mensen te stimuleren. Voeg daarnaast eigen trainingen en trajecten toe die alleen toegankelijk zijn voor de mensen die jij toegang geeft.

Lees meer

Plan een belafspraak

Liever het eerste contact via e-mail? Klik hier om naar het contactformulier te gaan.


© 2020 - Soofos B.V.