Jouw talent is jouw toekomst

Leer honderden nieuwe vaardigheden op het gebied van tech, design en meer in jouw eigen academie.

Online leren waar jouw organisatie echt iets aan heeft

Goed voorbeeld doet goed volgen

Leer nieuwe vaardigheden van experts op alle vakgebieden. De cursussen zijn met zorg samengesteld door professionals en zijn van de hoogste kwaliteit. Ze bestaan voornamelijk uit video's en opdrachten. Jouw mensen zien wat er gebeurd en krijgen de beste voorbeelden.

 

Flexibel en aanpasbaar

Laat jouw werknemers zelf bepalen wat, wanneer en waar ze willen leren. De cursussen van Soofos zijn 24/7 beschikbaar, het hele jaar door. Door de flexibiliteit kan jouw werknemer zichzelf ontwikkelen op momenten dat het uitkomt. Met de ruime selectie aan cursussen is er altijd een onderwerp waar jouw werknemer zich in kan verdiepen.

 

Eigen interne academie

Versnel de inwerktrajecten van jouw mensen. Voeg eigen trainingen toe die uitleg geven over specifieke handelingen binnen jouw organisatie. Ontwikkel jouw eigen trainingen en trajecten, zodat jouw personeel altijd opgeleid is volgens jullie eigen standaarden.

 

Vraag demo aan  

 

duizenden cursisten volgen met succes online cursussen op soofos

Persoonlijke leertrajecten

Creëer eigen leertrajecten binnen jouw organisatie. Maak gebruik van onze trainingen en geef er een eigen twist aan. Maak trajecten voor elke afdeling om jouw nieuwe mensen te verzekeren van de kennis die ze nodig hebben.

alle online cursussen zijn volledig in het Nederlands

Monitor groei

Rapportages over het gebruik laten zien hoeveel jouw team gebruik maakt van Soofos Plus. Zo kun je er voor zorgen dat jouw mensen zich continu blijven ontwikkelen door op het juiste moment bij te sturen.

online cursussen bestaan uit hoge kwaliteit video's en opdrachten

Altijd nieuwe content

Onze instructeurs brengen regelmatig updates uit voor hun cursussen. Daarnaast komen er maandelijks nieuwe cursussen bij, zodat je verzekerd bent van kennis over de nieuwste onderwerpen.

Leer echte skills van Nederlandse experts

Onze instructeurs staan klaar om jouw organisatie te helpen en jouw werknemers zich verder te laten ontwikkelen. Met meer dan 150 online trainingen van experts, designers, marketeers, ondernemers, programmeurs en artiesten kun je altijd iets nieuws leren.
 
Door de grote diversiteit aan cursussen kan je op elk vlak jouw talenten verder ontwikkelen.
 

"Ik heb mijn eigen ontwikkeling altijd belangrijk gevonden. Niet alleen op zakelijke vaardigheden, maar ook persoonlijke skills vind ik van belang. Om dit voor iedereen beschikbaar te maken ben ik begonnen met Soofos. Met Soofos is het nu makkelijker en effectiever dan ook om jezelf verder te ontwikkelen."

Anton Verkooijen, Oprichter Soofos

Vraag demo aan  

 

Onbeperkt leren in jouw organisatie?

Groei met jouw organisatie met onbeperkte toegang tot de beste online cursussen van Nederland
  © 2019 Soofos B.V.