Op Soofos kunnen vele verschillende cursussen gevolgd worden. Deze zijn leuk voor jezelf, maar kunnen ook leuk zijn voor anderen! Heb jij bijvoorbeeld een blog over fotografie? Dan is misschien een cursus photoshop relevant voor jouw bezoekers. Of misschien heb jij vrienden die graag willen leren pianospelen. Vanaf nu kun je, als affiliate partner van Soofos, hun helpen aan het vinden van deze cursussen.

 

Verdien er zelf geld mee!

Niet alleen degene die een cursus gaat volgen heeft een voordeel, als iemand via jou komt verdien jij er ook nog aan! Jij krijgt tot 10% van de verkoopprijs als iemand een cursus gaat volgen via jou. Dit geldt ook voor cursussen waar al korting op gegeven wordt. Het totale bedrag dat je kunt verdienen door anderen te helpen loopt dus snel op!

 

Spread the word!

Je kunt op verschillende manieren de cursussen van Soofos verspreiden. Zo kun je ons op Facebook, twitter en andere social media promoten, maar bijvoorbeeld ook via je eigen website of blog. Je krijgt een unieke link die je kunt gebruiken om cursussen van Soofos te promoten. Met deze link kun je naar alle pagina’s en cursussen op Soofos verwijzen. Het maakt vervolgens niet uit welke cursus iemand gaat volgen. Koopt jouw doorverwijzing binnen vijf dagen een cursus op Soofos dan krijg jij er een vergoeding voor! Om je link mooi te verpakken hebben wij een aantal promotie materialen gemaakt die je vrij kunt gebruiken. Gebruik je liever eigen afbeeldingen? Dat mag ook, laat het ons alleen even weten.

 

Voorbeelden van promotie materiaal:

Schoolbord met daarop symbolen van online cursussen en de tekst wat wil jij nog leren?

Bureaublad met daarop een computer en andere leer benodigdheden

 

Wil jij affiliate partner worden?

Door je nu aan te melden als affiliate partner van Soofos kun je direct beginnen met het promoten van Soofos en de online cursussen. Je kunt je vrienden, kennissen en bezoekers goed helpen aan nieuwe kennis en skills. Daarbij help jij Soofos met groeien, en verdien je er zelf geld mee!

Klik hier om naar onze affiliate pagina te gaan en meer te weten te komen over wat het inhoudt om een affiliate partner van Soofos te zijn.

17 december 2018

0 Reacties op "Word affiliate partner van Soofos!"

Geef een reactie op dit artikel

  © 2019 Soofos B.V.