Er zijn dagelijks meer dan 1.000.000 treinreizigers (gegevens van de NS). De kans is dus groot dat ook jij wel eens in de trein zit. In de trein kun je natuurlijk op je telefoon zitten, een boek lezen of muziek luisteren. Maar wist je ook dat je in de trein nieuwe skills kunt leren? Een gemiddelde treinreis duurt 38 minuten, wat perfect is om even een lesje te volgen!

 

Leer nieuwe skills terwijl je met de trein aan het reizen bent

Een online cursus helpt jou bij het leren van nieuwe skills en kennis. Een gemiddelde video les op Soofos duurt tussen de 5 – 15 minuten. Tijdens je treinreis kun je dus precies even een lesje volgen over bijvoorbeeld online marketing of Photoshop. In de tijd die jij dus aan het reizen bent kun je nu jezelf verder ontwikkelen.

 

De cursussen op Soofos kun je ook mobiel volgen

Natuurlijk heb je niet altijd zin om je laptop te pakken. Gelukkig is de site van Soofos volledig responsive, ook het cursus gedeelte. Je kunt een cursus dus ook makkelijk via je mobiel volgen. De video’s worden afhankelijk van het apparaat op verschillende kwaliteiten gestreamd, waardoor je data gelukkig niet direct op is. Daarnaast heeft de NS tegenwoordig ook Wifi in de trein, waardoor het je al helemaal geen data meer kost. Ook als je dus niet je laptop bij je hebt kun je rustig de cursus volgen.

 

Zet je nieuwe skills gelijk in op je werk of thuis!

Zodra je uit de trein stapt en je kantoor binnen loopt kun je gelijk aan je collega’s je nieuwe skills laten zien. Misschien heb je nét in de trein geleerd hoe jij je marketing campagne verder kunt optimaliseren. De online cursussen op Soofos zijn vaak praktisch ingericht waardoor je gelijk nuttige tips hebt.

Vul je tijd in de trein dus nuttig in, en volg een online cursus. Benieuwd naar het aanbod? Klik op de button hieronder een cursus te vinden die bij jou past.

ZOEK EEN CURSUS >

2 januari 2019

0 Reacties op "Wil jij in de trein nieuwe skills leren zoals online marketing of Photoshop?"

Geef een reactie op dit artikel

  © 2019 Soofos B.V.