Online leren op Soofos is een leuke manier om jouw skills te verbeteren en meer kennis te krijgen. Op het platform staan meer dan 100 Nederlandse online cursussen over uiteenlopende onderwerpen als Excel, Marketing en Photoshop. Het volgen van een online cursus geeft jou veel voordelen. Zo kun je hem op je eigen tempo, in je eigen tijd en vanaf een locatie volgen die jij prettig vindt. Ook online Photoshop leren heeft veel voordelen.

 

Breng oefeningen gelijk in de praktijk

Een online cursus volg je vanaf je computer. Je kunt dan ook direct de oefeningen in de praktijk uitvoeren. Door bijvoorbeeld op een tablet de video’s af te spelen, kun je op je computer direct oefenen. Binnen no-time leer je Photoshop te gebruiken door het te doen. Je bent minder lang bezig met zoeken naar bepaalde functionaliteiten, ze worden gewoon voorgedaan.

 

Je hebt de beschikking over oefenbestanden

Oefening baart kunst – hoe meer je oefent hoe beter! Bij de online cursus Photoshop op Soofos zijn verschillende oefenbestanden beschikbaar. Bijna elk hoofdstuk heeft zijn eigen oefenbestanden. Je hoeft dan ook niet op zoek te gaan naar afbeeldingen om te bewerken. Om Photoshop goed te beheersen is het erg goed om te oefenen met de oefenbestanden.

 

Onderwerpen die je al beheerst kun je gelijk overslaan

Sommige onderdelen van Photoshop zul je snel begrijpen of kun je misschien al. Deze kun je gewoon overslaan. Over elk onderdeel is een aparte video. Je hoeft dus niet een onderdeel te volgen dat jij al beheerst, of niet gaat gebruiken. Ook kun je onderdelen vaker terugkijken als je er iets meer tijd voor nodig hebt. Het volgen van de cursus kun je volledig op je eigen tempo doen.

 

Gebruik het als een naslagwerk

Het programma Photoshop CC is enorm uitgebreid. Alleen de cursus over Photoshop duurt al meer dan 14 uur! Het is dan ook niet gek dat je niet alles zal onthouden. Gelukkig blijf je op Soofos altijd toegang houden tot de cursus. Na het volgen van de cursus kun je gerust dus nog eens nakijken hoe het ook alweer werkte.

 

Online Photoshop leren is enorm leuk!

Het online leren van Photoshop is vooral heel erg leuk. Je ziet direct resultaat en je kan jouw nieuwe skills direct gebruiken in de praktijk. Ook kun je aan jouw mede-cursisten vragen stellen, of jouw creaties tonen. Dit kan makkelijk via het achterliggende forum of via de les-units zelf. Na het volgen van de cursus beheers jij Photoshop als een pro, en weet jij de mooiste afbeeldingen te maken en bewerken.

Wil jij een online cursus Photoshop volgen? Kijk dan snel bij de cursus op Soofos.

21 mei 2019

0 Reacties op "Wil jij online Photoshop leren?"

    Geef een reactie op dit artikel

    © 2019 - Soofos B.V.