Hands-on React

Leer applicaties maken in React, één van de meest gebruikte frameworks ter wereld dat gebruikt wordt door o.a. Facebook, Instagram en Airbnb.

Volledig traject €995 (te volgen met STAP-budget)

In dit traject leer je applicaties maken met React
Een hands-on traject over React, te volgen met het stap budget
Leer alles over React, het programma waarmee je user interfaces kunt bouwen zoals Facebook en Instagram

Dit ga je leren 👨‍🎓

We gaan React vanaf de bodem tot aan de top doornemen en vrijwel alles wat het te bieden heeft bekijken. Ook ga je werken met TypeScript zodat je sneller bugs uit je code vist. Je rondt het traject af door een applicatie te bouwen met open-source libraries. Hierdoor krijg je een goed beeld van hoe een echte React applicatie eruit ziet.

Zo zit het traject in elkaar

Video afspelen

Krijg les van Maarten Hus

Mijn naam is Maarten Hus en ik ben gespecialiseerd in front-end development. Als front-ender heb ik vele stylen van front-end meegemaakt: van HTML en CSS met een snufje jQuery, tot serieuze applicaties geschreven in Ember.js en Angular.js.

Toen verscheen React op het toneel en verwierf het ook direct een plek in mijn hart. Een user interface framework dat goed samenwerkt met TypeScript, waardoor mijn code beter onderhouden werd. Ook lijkt het op JavaScript, en hoef ik dus niet de 100ste template language te leren.

Ik was meteen verkocht.

Graag deel ik met jouw mijn React ervaring, en hoop dat je er net als ik, veel plezier in hebt.

Dit kun je na afloop van het traject 💪

Zo werkt het registreren met STAP 🚀

Vanaf 2022 maakt de Nederlandse overheid het STAP budget beschikbaar. Hiermee heb jij een budget van €1000,- beschikbaar om nieuwe skills te leren. Lees hier meer over STAP & Soofos.

Stap 1 Registreren
Registreer je voor het traject door het formulier in te vullen. Vervolgens ontvang je een bevestiging.
Stap 2 Bevestig jouw aanmelding
Wij zetten de aanvraag binnen 2 werkdagen door. Bevestig jouw aanvraag bij het UWV.
Stap 3 Begin met leren
Jij kunt je nu focussen op het volgen van het traject. Het UWV handelt de betaling af en jij kunt snel beginnen.
Stap 4 Behaal jouw certificaat
Zodra je het traject afrondt ontvang je het certificaat - en belangrijker, jij weet alles over React!

Dit zijn alle onderdelen

Voordat we beginnen aan de cursus moeten we eerst je ontwikkelomgeving opzetten, daarna kunnen we aan de slag.

Setup

Voordat we beginnen aan de cursus moeten we eerst je ontwikkelomgeving opzetten, daarna kunnen we aan de slag.

Moderne React applicaties schrijft men steeds meer in je in de taal TypeScript. In dit onderdeel leren we genoeg TypeScript om het effectief in combinatie met React te gebruiken.

TypeScript

Moderne React applicaties schrijft men steeds meer in je in de taal TypeScript. In dit onderdeel leren we genoeg TypeScript om het effectief
in combinatie met React te gebruiken.

We gaan stap voor stap leren hoe React werkt. Hoe werken componenten? Wat is JSX? Vragen waar dit onderdeel antwoord op geeft.

React

We gaan stap voor stap leren hoe React werkt. Hoe werken componenten? Wat is JSX? Vragen waar dit onderdeel antwoord op geeft.

In dit onderdeel gaan we leren hoe we dynamische componenten kunnen maken. Je weet hierna hoe je React kan gebruiken om herhaling te voorkomen, nooit meer zul je HTML tot in den treure herhalen.

Props en children

In dit onderdeel gaan we leren hoe we dynamische componenten kunnen
maken. Je weet hierna hoe je React kan gebruiken om herhaling te voorkomen. Nooit meer zul je HTML tot in den treuren hoeven herhalen.

Dit onderdeel focust zich op hooks, een kenmerk van modern React. Met hooks kunnen we reageren op user input, maar ook kunnen we netwerk request maken.

Hooks

Dit onderdeel focust zich op hooks, een kenmerk van modern React. Met hooks kunnen we reageren op user input, maar ook kunnen we
netwerk request maken.

Met alle React kennis die je hebt vergaard ga je nu een echt applicatie maken namelijk een Pokedex!

Applicatie maken

Met alle React kennis die je hebt vergaard ga je nu een echt applicatie maken, namelijk een Pokedex!

Volg live sessies om je te verdiepen en stel al je vragen live!

Bonus: Live-sessies

Tijdens het traject zijn er meerdere interactieve live sessies over de verschillende onderdelen. Duik verder de diepte in en stel al jouw vragen live!

Volledig traject €995 (te volgen met STAP-budget)

Dit maakt een traject zo uniek

Live sessies en feedback

Bij een traject zijn er meer mogelijkheden om vragen te stellen en om begeleiding te krijgen. Naast de online live sessies is er ook een groep waar je jouw vragen kunt stellen.

Krijg les van echte experts

Trajecten gaan nog een stapje verder dan cursussen. Je krijgt les van alleen de allerbeste instructeurs, De instructeurs worden gecontroleerd op kwaliteit, ervaring en behaalde kwalificeringen.

Recht op jouw doel af

Aan de hand van opdrachten en videolessen leer je alles wat je moet weten. Je werkt stapsgewijs toe naar een eindopdracht waarmee je al je kennis in de praktijk gaat brengen. 

Veelgestelde vragen

Het STAP-budget is een subsidie van de overheid die je kan inzetten om cursussen en trainingen te volgen. Het is maximaal €1000 per persoon per jaar. Meer informatie hier over vind je op: stap-budget.nl.

Het traject duurt 6 maanden vanaf jouw startdatum. Binnen deze termijn dien je een voldoende voor de eindopdracht te halen om het traject succesvol af te ronden.

Mocht het door omstandigheden je toch niet lukken om het traject binnen 6 maanden af te ronden, dan kun je het best contact met ons opnemen via [email protected] We zullen dan samen kijken naar de beste oplossing.

💡 Tip: Ben je in tijdnood? Probeer je dan echt te richten op de eindopdracht. De eindopdracht is verplicht en moet voldoende worden afgesloten om het traject succesvol te kunnen afronden. 

📣 Let op! Lukt het je niet om het traject succesvol af te ronden, dan kan dit gevolgen hebben voor jouw STAP uitkering en is het mogelijk dat je het bedrag aan STAP moet terugbetalen.

Is jouw STAP-budget toegekend, maar wil je eerder of later starten? Neem dan eerst contact met ons op (via [email protected]) om te bespreken of dit mogelijk is.

Vervolgens dien je zelf bij het UWV een nieuwe startdatum door te geven, en een schermafbeelding hiervan naar ons te sturen.

Ben je al gestart met het traject, of is de startdatum al geweest? Dan is het niet meer mogelijk om dit te verzetten.

Het traject duurt 6 maanden. Het ligt grotendeels aan jezelf hoe snel je er doorheen gaat, en wanneer je er aan werkt.

Houd er rekening mee dat je, naast het kijken van de video’s en het bijwonen van live-sessies, ook bezig bent het maken van de eindopdracht of -toets. Neem hier dus voldoende de tijd voor.

Als je ervoor kiest het traject met het STAP-budget te volgen dan betaalt de overheid namens jou. Jij hoeft dus niets meer te betalen. De voorwaarde hierbij is wel dat je het traject volledig doorloopt en het certificaat van deelname behaalt.

Je behaalt het certificaat van deelname door een voldoende voor eindopdracht te halen.

📣 Let op! Lukt het je niet om het traject succesvol af te ronden, dan kan dit gevolgen hebben voor jouw STAP uitkering en is het mogelijk dat je het bedrag aan STAP moet terugbetalen.

Er is een aantal belangrijke verschillen met losse online cursussen op Soofos:

  1. De videolessen van een traject zijn gemaakt door de allerbeste instructeurs op Soofos, met relevante werkervaring of certificeringen. De trajecten zijn dus van de hoogste kwaliteit.
  2. In het traject worden meermaal live sessies gegeven waar je aan deel kunt nemen.
  3. Een traject werkt toe naar een einddoel met een afrondende opdracht, waar je ook een speciaal certificaat voor krijgt.
  4. Tijdens het traject heb je de mogelijkheid om feedback te krijgen van echte professionals in het vakgebied.

Wij zullen je aanvraag doorgeven bij het UWV. Jij kunt deze vervolgens op de dag dat het budget wordt verdeeld bevestigen met jouw DigiD.

Je kunt eventueel ook zelf direct naar het UWV gaan en daar de aanvraag voortzetten met de bevestigingsmail die je van ons hebt ontvangen.

Als jouw aanvraag is goedgekeurd door het UWV, krijg je op de startdatum die in jouw aanmeldbewijs staat toegang tot het traject. Je vindt deze als je bent ingelogd op Soofos, bij het tabblad ‘Groepen’.

Wil jij meedoen aan het Hands-on React traject en dit leren:

€995 (te volgen met STAP budget)

Meer weten over het traject?
Vraag de brochure aan 📘

Brochure react

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →