Soofos Summer School: De voordelen van cursussen volgen in je vakantie

Vicky Frissen
  | 
4 augustus 2020

Je klapt je laptop en boeken dicht en bent er even klaar mee, altijd wat doen. Maar echte bazen zijn de verveling voor, en gebruiken de zomervakantie niet alleen om op te laden. Spijker deze zomer je kennis bij. Welkom bij Soofos Summer School! De vakken en je rooster, dat bepaal je zelf. Wij motiveren je alvast met een aantal voordelen.

Werk aan je zelfvertrouwen

De keuze om in de zomervakantie cursussen te volgen, is de jouwe. En eentje waar je trots op mag zijn. Je zult gaandeweg merken dat je kennis toeneemt, je vaardigheden aangescherpt worden, en je zult na de zomer met enorm veel zelfvertrouwen alles weer kunnen toepassen in je werk. Laat zien wat je kunt!

Krijg een voorsprong

Wil je je carrière of bedrijf naar het volgende niveau tillen? Dan zul je jezelf naar het volgende niveau moeten tillen. De zomervakantie geeft je de tijd om dat te doen. Loop je altijd achter de feiten aan en heb je nooit tijd om iets nieuws te leren? Maak gebruik van je extra vrije tijd en energie!

Minder afleiding, meer focus

Natuurlijk is het fijn om een cursus meteen in je werk te kunnen toepassen. Maar wanneer je weet dat deadlines eraan zitten te komen, kun je je toch beter focussen op nieuwe dingen die je wilt leren. Door je op één ding tegelijk te focussen, haal je sneller en betere resultaten. Wie weet kun je zelfs meer dan een cursus doen deze zomervakantie! Al van Soofos Plus gehoord? Daarmee volg je onbeperkt cursussen, voor maar 19 euro per maand. Eerst zien, dan geloven? Probeer het 7 dagen gratis uit.

Nieuwe kansen

Neem deze zomervakantie als een moment om nieuwe kansen voor jezelf te creëren. Door nieuwe vaardigheden te leren, gaan nieuwe deuren voor je open. Wil je op je werk meer verantwoordelijkheid of helemaal wat anders doen? Dan is dit het moment om te ontdekken welke skills je daarvoor nodig hebt! Van social media marketing tot Photoshop en van sprekersvaardigheden tot fotografie: er valt enorm veel nieuws te leren. Ontdek jouw nieuwe passie, en misschien wel je nieuwe carrière. 

Te volgen waar en wanneer je wilt

Het schema van jouw summer school? Dat bepaal je lekker zelf. Of je je cursus nou meeneemt op vakantie, in plaats van die sappige roman, of je vanuit je tuinstoel de concurrentie voorbijstreeft wat betreft kennis: je hebt alle vrijheid om te leren op momenten die jou het beste uitkomen. Wanneer heb je de beste focus, de minste afleiding en de meeste tijd? Onze online cursussen passen zich aan jou aan!

Weten welke cursussen we voor deze zomervakantie aanbevelen? Ook daar schreven we een blog over. Ontdek welke vijf vaardigheden je onder de knie moet krijgen om succesvol aan de slag te gaan na je vakantie.

Artikel uit de categorie:
Persoonlijke Ontwikkeling

0 Reacties op "Soofos Summer School: De voordelen van cursussen volgen in je vakantie"

  Geef een reactie op dit artikel

  Leer onbeperkt met Soofos Plus

  • Onbeperkte toegang tot 200+ Nederlandse cursussen
  • Probeer 7 dagen volledig gratis
  • Maandabonnement vanaf €19 per maand
  Probeer 7 dagen gratis Meer informatie over Soofos Plus
  soofos plus cursussen op laptop
  © 2020 - Soofos B.V.