Dit gebeurde er in 2019 op Soofos!

Rick de Bie
  | 
11 maart 2020

Het is weer het einde van het jaar, en dat betekent eerst een kleine reflectie op het afgelopen jaar! Er is weer een hoop gebeurd, veel nieuwe cursussen en we hebben een hoop nieuwe cursisten mogen verwelkomen. Daarom eerst een momentje om te kijken wat er dit jaar gebeurd is op Soofos. Naast een groei op het platform zijn we ook verder gegroeid binnen het team. We hebben zelf veel nieuws geleerd en nieuwe mensen mogen verwelkomen.

Cursussen en instructeurs

Alle cursussen op Soofos worden aangeboden door externe professionals. Het aantal instructeurs op Soofos is ook dit jaar weer enorm gegroeid. Er zijn ondertussen meer dan 500 mensen die zich hebben ingeschreven als instructeur. Nog lang niet iedereen heeft een cursus geplaatst, er zijn ongeveer 200 instructeurs die momenteel een actieve cursus hebben op Soofos. Samen zijn ze verantwoordelijk voor 350 cursussen! De meest populaire cursus is de cursus Excel van Martijn van Weeghel, waaraan bijna 2000 mensen hebben deelgenomen!

Cursisten

We hebben dit jaar een hoop (meer dan 10.000) nieuwe cursisten mogen verwelkomen. Momenteel zijn er ruim 25.000 actieve cursisten! Samen volgen ze een hoop cursussen en lessen én komen ze vaak terug op Soofos. Dagelijks komen er gemiddeld meer dan 1.000 bezoekers op de website, dat betekend dus meer dan 350.000 bezoeken door het hele jaar!

En bij een bezoek houden de cursisten het niet bij maar één les of cursus. In het afgelopen jaar zijn er dagelijks gemiddeld 1.000 videolessen per dag bekeken! Een enorme prestatie van alle cursisten.

Onbeperkt leren

De sterkste groei die we hebben gezien is geweest op Soofos Plus. Ondertussen wordt dit een steeds betere optie en mogelijkheid voor cursisten, en wordt het ook voor veel instructeurs een belangrijke bron van de inkomsten. Dit jaar verwachten we een nóg sterkere groei te behalen met Soofos Plus.

Vernieuwingen en lancering

De grootste lancering die we dit jaar hebben gedaan is Maatos geweest, een geheel nieuw platform waar je je eigen cursus website kunt bouwen. Daarnaast zijn er op Soofos een hoop onderliggende verbeteringen gedaan. Zo is gewerkt aan design, gebruikerservaring, stabiliteit, zoekfuncties en een hoop meer. Ook hebben we Soofos Plus Family gelanceerd, die de mogelijkheid geeft om samen met je team, familie of vrienden onbeperkt cursussen te volgen.

Bedankt!

We willen graag alle instructeurs bedanken voor het vertrouwen in ons, alle partners die met ons samenwerken, iedereen die bijdraagt aan onze groei en natuurlijk de cursisten voor het enthousiasme tijdens het volgen van de cursussen. Voor 2020 hebben we weer grootse plannen om Soofos verder op de kaart te zetten. Op het gebied van techniek, cursussen en bekendheid zullen we dan ook een hoop vernieuwingen gaan zien aankomend jaar!

Artikel uit de categorie:
Nieuws en Updates

0 Reacties op "Dit gebeurde er in 2019 op Soofos!"

  Geef een reactie op dit artikel

  Leer onbeperkt met Soofos Plus

  • Onbeperkte toegang tot 200+ Nederlandse cursussen
  • Probeer 7 dagen volledig gratis
  • Maandabonnement vanaf €19 per maand
  Probeer 7 dagen gratis Meer informatie over Soofos Plus
  soofos plus cursussen op laptop
  © 2020 - Soofos B.V.