Ontmoet de instructeurs op Soofos: Diane van Beek

Rick de Bie
  | 
12 november 2019

Wij vertellen graag over de instructeurs op Soofos. Zelf vinden we het namelijk reuze interessant wat de instructeurs op Soofos te vertellen hebben. Hopelijk kunnen we je met dit interview wat meer diepte geven over de instructrice van de cursus: “Succesvol je huis verkopen doe je zo”. Diane van Beek ging graag met ons in gesprek over haar cursus, dus laten we er snel induiken!

 

De instructeur

Stel jezelf en je cursus even kort voor

Mijn naam is Diane van Beek, makelaar en taxateur van beroep. Sinds 1999 ben ik werkzaam in de vastgoedbranche. De cursus is gebaseerd op de jarenlange ervaringen die ik heb opgedaan. Ik hoorde het steeds vaker: “Ik ga mijn huis verkopen zonder makelaar, dat lukt toch wel”. Deze cursus is perfect voor je als je je hierin herkent. Ik leer je hoe je het huis snel verkoopt en de beste prijs krijgt. Daarnaast zie ik veel huiseigenaren die heel lang met een huis blijven zitten en daar heel veel stress aan ondervinden. De cursus is dan ook zinvol voor zowel huizen die al te koop staan of als je gaat beginnen met de verkoop.

 

Waar heb je geleerd wat je nu kan?

Naast de makelaardij heb ik in de vastgoedbranche meerdere functies bekleed. Ik ben bijvoorbeeld projectmanager en aankoopbegeleider geweest, maar heb ik ook bij de gemeente op de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling gewerkt. Die diversiteit komt mij nu als begeleider van huiseigenaren goed van pas. Nu werk ik als taxateur en heb ik dit lesprogramma ontwikkeld. . Als behulpzame en doortastende dame kan ik mensen echt helpen en dat is dan ook mijn intentie met de cursussen die ik op Soofos geef.

 

huis verkopen zonder makelaar

 

Waarom ben je de makelaardij in gegaan?

Mijn hart gaat sneller kloppen van bouwkunde, wonen en huizen. Als ik kijk naar de praktijk, zie ik veel fout gaan. Dan gaat het vooral fout bij het te koop zetten van een woning. Ik wil de mensen die zelf een huis willen verkopen dan ook laten zien dat ze het zichzelf makkelijker kunnen maken. Op deze manier, door Soofos, kan ik dat op landelijke schaal doen. Zo draag ik toch in heel Nederland mijn steentje bij.

 

Wat vind je van lesgeven?

Ik heb nog niet veel ervaring in het lesgeven, maar ik heb vroeger wel volleybal les gegeven, dat telt ook wel toch? Het begeleiden van huiseigenaren doe ik natuurlijk al wel veel langer dan vandaag en daar heb ik dan ook heel veel plezier in.

 

De cursus

Wat houdt de cursus in en wat is het doel voor de cursisten?

Met de cursus leer ik cursisten hoe ze zelf een huis kunnen verkopen, zo snel mogelijk en voor een zo goed mogelijke prijs. Voor eigenaren die al langer bezig zijn hun huis te verkopen wil ik een verkoop dichterbij brengen. Meestal zijn ze dichtbij het vinden van een koper, zonder dat ze dat zelf weten. Ik leer ze dan ook de fijne kneepjes van het vak.

 

Waarom een online cursus bij Soofos?

Ik heb gekozen voor Soofos, omdat het platform het mij makkelijk maakt een cursus te uploaden en hier een groot bereik mee te behalen. Het uploaden en de samenwerking met het team van Soofos is erg prettig. Het maken van de cursus was erg leuk. Ik ben nogal kritisch voor mezelf, dus er zullen constant verbeteringen doorgevoerd worden. Ook denk ik dat ik de volgende keer de voorbereidingen voor video beter ga doen, zodat ik sneller aan één stuk door kan filmen. Hopelijk kan ik samen met Soofos veel mensen bereiken via de website en door sociale media, dus kijk zeker ook even op de Facebook-pagina.

 

Welk advies heb je voor nieuwe cursisten of instructeurs?

Als je zelf een cursus wilt maken, neem dan de tijd om over een onderwerp waar je zelf erg enthousiast een cursus te maken. Zorg er voor dat je veel te vertellen hebt en wees niet bang om met overtuiging te praten. Tegen mensen die willen starten aan het deelnemen van een cursus zou ik zeggen:

 

“Het vraagt een kleine investering, maar wat kost het je als je het niet doet? Misschien wel veel meer.”

 

Facebook groep

Word lid van de Online Instructeurs Nederland groep. Leer alles over het maken en verkopen van online cursussen en kom in contact met andere online instructeurs.

Artikel uit de categorie:
Instructeurs

0 Reacties op "Ontmoet de instructeurs op Soofos: Diane van Beek"

  Geef een reactie op dit artikel

  Leer onbeperkt met Soofos Plus

  • Onbeperkte toegang tot 200+ Nederlandse cursussen
  • Probeer 7 dagen volledig gratis
  • Maandabonnement vanaf €19 per maand
  Probeer 7 dagen gratis Meer informatie over Soofos Plus
  soofos plus cursussen op laptop
  © 2020 - Soofos B.V.