Ongeveer 1 jaar geleden hebben wij de eerste versie van Soofos gelanceerd. We merkten dat we uit dit jasje aan het groeien waren en het tijd werd om voor jullie, de curisten van Soofos, een nieuwe versie van de website te ontwikkelen. Afgelopen weekend was dat dan eindelijk zo ver! Na veel development uren, lange nachten en kopjes koffie hebben wij de tweede versie van ons online cursusplatform gelanceerd. In deze blog lees je wat er allemaal veranderd is.

 

Wat is er nieuw?

De wijziging die het snelst opvallen zijn die in het design en snelheid van de website. We hebben voor een frisse strakke stijl gekozen die past bij de steeds hipper wordende online cursussen industrie. Daarnaast hebben we meer structuur in de website gebouwd (bijvoorbeeld bij het bladeren door cursussen) zodat hij sneller laadt en beter inspeelt op wat jij zoekt. Daarnaast is het maken van een online cursus volledig op de schop genomen en vernieuwd. Als instructeur kun je nu dus nóg makkelijker een eigen online cursus aanbieden op Soofos. Benieuwd hoe dat allemaal precies in zijn werk gaat? Klik dan hier om naar onze volledig vernieuwde word instructeur pagina te gaan.

 

De focus van ons vernieuwde online cursusplatform

Ook hebben we met de live-gang van de nieuwe website een strategische verandering doorgevoerd. Vanaf nu focust Soofos zich erop om het online cursusplatform te worden van Nederlandstalige online cursussen. Op dit moment hebben al we meer dan 100 Nederlandstalige online cursussen beschikbaar via ons platform. We blijven natuurlijk bezig met het verbreden van het aanbod zodat jij voor alles wat jij wil leren bij ons terecht kunt!

 

Troubleshoot

Helaas gaat het vernieuwen van een website niet alleen maar over rozen. Het kan namelijk zo zijn dat er een paar dingen niet helemaal lukken, dit ligt vaak aan de cookies of cache van je computer als je eerder op onze site bent geweest. Hieronder staan een aantal dingen die je kunt doen om de problemen te verhelpen.

 

– Ik kan niet inloggen / wachtwoord is niet goed

Verwijder de cache en cookies van je browser. Klik daarna op “wachtwoord vergeten” en volg de instructies die je krijgt per mail.

 

– Ik vind mijn cursus niet terug bij “Mijn cursussen”

Het kan zijn dat je de cursus de eerste keer niet terugvindt. Ga even naar de cursuspagina van jouw aangekochte cursus, en druk op “Start cursus” (je komt hier door naar de cursus te zoeken via de homepage, header of “blader door curussen” pagina). Je kunt dan gewoon verder gaan met de cursus. Als het goed is is hij vervolgens ook weer te zien bij jouw persoonlijke overzicht.

 

– Ik heb een ander probleem en weet niet wat ik hier aan kan doen.

Geen probleem, wij lossen dit graag voor je op. Neem in dat geval even contact met ons op. Door op deze link te klikken kom je op onze contactpagina.

 

Tot slot

Wij zijn zelf erg blij met het resultaat, en presenteren je met vol trots de vernieuwde site van Soofos: www.soofos.nl. Wij hopen je nog beter van dienst te zijn met onze nieuwe site. Als je nog vragen hebt, of ons feedback wil geven op de site dan horen we dat graag!

 

Met vriendelijke groet,

 

Het Soofos team

27 november 2018

0 Reacties op "Update: Online cursusplatform Soofos volledig vernieuwd!"

Geef een reactie op dit artikel

  © 2019 Soofos B.V.