Eigen systeem met eigen stijl.

Een eigen omgeving

De omgeving wordt volledig ingericht aan de wensen en eisen van jouw school.

Altijd en overal kunnen leren met flexibele e-elearning.

Altijd up-to-date

De 200+ cursussen zijn voorzien van kennis die nú relevant is, gegeven door vak-experts.

Uitgebreide statistieken over leerlingen.

Uitgebreide statistieken

Krijg inzicht in de studievoortgang, zodat je kan bijsturen waar nodig.

Geef jouw leerlingen de mogelijkheid te leren zoals zij dat willen

Bij Soofos hebben we ondertussen al meerdere onderwijsinstellingen mogen helpen met een op-maat-gemaakte leeromgeving. Zo hebben we enkele beroepsopleidingen mogen voorzien van de meest recente cursussen die perfect aansluiten op de opleiding en hebben middelbare scholieren toegang gekregen om zichzelf te ontwikkelen op nieuwe vlakken. Ervaar zelf welke mogelijkheden e-learning te bieden heeft voor jouw onderwijsinstelling.

Stimuleer een leven lang leren

Kennis en vaardigheden van professionals uit het werkveld

Als onderwijsinstelling is het belangrijk om de aansluiting met het werkveld te houden. Een van de beste manieren om jouw leerlingen en studenten voor te bereiden op de toekomst is door ze de mogelijkheid te geven om zichzelf praktische vaardigheden aan te leren. Maak gerichte trajecten, gebruikmakende van onze krachtige trainingen en geef de mogelijkheid om te ontwikkelen op nieuwe vlakken.

 

Leren door te doen

De online cursussen van Soofos bestaan voornamelijk uit krachtige video's. Zo leer je door voorbeelden te zien en door het zelf na te doen. Vooral de huidige generatie ervaart deze manier van leren als een prettige methode, prettiger dan het lezen van boeken. Daarnaast zijn de materialen 24/7 toegankelijk en beschikbaar, zowel binnen de onderwijsinstelling als vanuit huis. Zo kan er geleerd worden op het moment dat het de leerling of student uitkomt.

Lees meer

soofos zakelijk cursussen voor scholen

Afgestemd op de wensen en eisen van de onderwijsinstelling

leeromgeving voor scholen en onderwijs

Een eigen omgeving in eigen stijl

De leeromgeving kan volledig opgemaakt worden naar de wensen van de onderwijsinstelling. Dit geeft niet alleen een herkenbare leeromgeving, maar zorgt er ook voor dat er getoond wordt dat de onderwijsinstelling met zijn tijd meegaat. Dit is de ideale manier om het leren in het klaslokaal te mixen met de laatste technologische ontwikkelingen. Vul de eigen academie aan met eigen gemaakte cursussen, materialen en trajecten. Op deze manier geef je een volledige ervaring voor jouw leerlingen en studenten.

Flexibel voor de hele onderwijsinstelling

Het leersysteem is volledig in te richten volgens de eisen van de onderwijsinstelling. Van het maken van eigen trajecten en cursussen tot het monitoren van groepen. Verplicht bepaalde groepen om trajecten te volgen, scherm bepaalde onderdelen af en kies zelf welke trainingen wel en niet beschikbaar zijn. Beheerders kunnen zelf de verschillende mogelijkheden beheren.

 

Veilig en afgeschermd

Bij Soofos nemen we privacy en de veiligheid serieus. We voldoen dan ook aan alle voorwaarden om jouw gebruikers een veilige en afgeschermde leeromgeving te bieden. Alleen de mensen die jij toegang geeft kunnen statistieken inzien en de omgeving gebruiken.

Lees meer

Veelgestelde Vragen

Ja. De academie wordt aangeleverd in de huisstijl van de school. Je deelt het systeem niet met andere scholen, dus alleen leerlingen en docenten van de school kunnen erin.

Ja, dat kan! In de leeromgeving is het, naast het volgen van onze cursussen, mogelijk om zelf cursussen te maken. Niet alleen voor docenten, maar ook voor studenten.

Dat is niet nodig. Het is mogelijk gebruik te maken van een eigen leersysteem, vanaf 20 gebruikers. Het is dus niet nodig een abonnement af te sluiten voor de gehele school.

E-learning, ofwel online leren, is minstens even effectief als het klassieke leren. Wetenschappelijk onderzoek heeft dit uitgewezen. Wil je hier meer over lezen? Lees dan deze blog over de effectiviteit van e-learning.

Plan een belafspraak

Liever het eerste contact via e-mail? Klik hier om naar het contactformulier te gaan.


Gemaakt met in NL © 2020 - Soofos B.V.