Meer halen uit online leren dankzij Soofos Plus

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Streamen is het nieuwe tv kijken geworden. Als we nu niet meer onbeperkt iets kunnen luisteren of kijken, zijn we vaak teleurgesteld. Maar dit principe van onbeperkt ging vooral op voor vormen van entertainment. Nu is er gelukkig op het gebied van educatie een ontwikkeling gekomen, waardoor je ongelimiteerd kan leren. Bij ons heet dit Soofos Plus en vandaag vertellen we je hoe je online leren nóg waardevoller kan maken voor jezelf.

Onbeperkt leren in elke manier

Wanneer we ongelimiteerd zeggen, dan menen we dat ook. We hebben ervoor gezorgd dat het grootste gedeelte van de cursussen op Soofos onderdeel zijn geworden van Soofos Plus, in overleg met de instructeurs van de cursussen natuurlijk. Deze kun je dus onbeperkt gaan volgen, tijdens de volledige duur van jouw actieve abonnement. De term onbeperkt is trouwens niet alleen van toepassing op ons aanbod, maar bijvoorbeeld ook voor het aantal weergaven, de flexibiliteit en de diversiteit van het aanbod.

Geen limieten op tijd of aantal

Wanneer je normaal een cursus koopt, dan heb je hier levenslang toegang toe en kan je deze onbeperkt terugkijken. Met het onbeperkte leren van Soofos Plus is dat net zo. Je kan de cursus enkele, tientallen of honderden keren kijken. Ook heb je altijd toegang tot alle cursussen, zolang je abonnement loopt. Wil je starten met alle cursussen binnen het abonnement? Dat kan, wij houden je niet tegen.

De flexibiliteit van online leren

Ook bij ons abonnement op onbeperkt leren heb je de volledige flexibiliteit van e-learning tot je beschikking. Zo kan je dus waar en wanneer je wilt leren én kan je nu dus ook echt alles leren wat je wil. Leren in de trein, een café of in het park? Het kan allemaal. Geen excuses meer om de tijd die je tussendoor overhebt te gebruiken op een productieve en leerzame manier.

Serieuze skills en leuke extra’s

De diversiteit van de cursussen binnen Soofos Plus laten de kracht en de vrijheid van onbeperkt leren zien. Je kan namelijk nuttige vaardigheden leren die je op school of in je carrière nodig hebt, maar je kan ook aan de slag gaan met hobby’s of het ontdekken van een nieuwe passie. Van Photoshop en Excel, tot het doen van yoga en het maken van kunst, de keuze loopt volledig uiteen. Zo kan hoef je niet altijd té serieus aan de slag te gaan en hou je online leren leuk voor jezelf.

Ga aan de slag met Soofos Plus

Ben je nou benieuwd naar Soofos Plus of heb je al een actief abonnement en wil je weten wat je wil leren? Bekijk dan zeker even de Soofos Plus-pagina of bekijk het overzicht van alle cursussen in Plus!

Ga aan de slag met onbeperkt leren!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Artikel uit de categorie:

Ontdek onze cursussen, gratis.

Ben je nog niet uitgeleerd? Maak kennis met onze instructeurs. Echte mensen die hun passies met jou delen. Maak een gratis account en begin direct.

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.