Welkom

Welkom bij de cursus salsa niveau 2.

Wij hebben deze cursus ontwikkeld om jou verder op weg te helpen met de salsa. Wij leren je een nieuwe draai, diverse nieuwe shines en we gaan nog dieper in op de salsa muziek.

Voordat je begint aan de cursus willen we je graag iets meer vertellen over ons verhaal. Zo krijg je een goed beeld van ons en wat onze visie op online leren is.

Wat is U Can Dance?

U Can Dance is een dansschool opgericht door Yvonne Budding-Karbodin en Samantha van Doorn. De dansschool heeft een vestiging in Almere stad en staat bekend om de gestructureerde lessen waarbij veel aandacht is voor de technieken. Door deze manier van lesgeven kunnen onze cursisten al snel zelf dansen op de maat van de muziek.

Filosofie

Aan de basis van U Can Dance staan twee zeer leergierige ondernemers.  Dit zorgt er voor dat wij altijd op zoek zijn naar nieuwe kennis, welke wij opdoen in het buitenland. Deze technieken nemen wij mee in onze lessen. Door de juiste technieken met onze cursisten te delen zorgen wij ervoor dat de dans soepel verloopt en je niet beperkt wordt door één vaste danspartner. Doordat wij vanaf de eerste les de focus hebben op de technieken en van daaruit de dans maken zal ‘het kwartje’ sneller gaan vallen bij de cursisten. Wij nemen jullie mee in de danswereld!

Onze missie:

Iedereen kan leren dansen.

 

Succes en veel plezier bij het volgen van deze cursus!

BEKIJK ALLEVoeg notitie toe
JIJ
Voeg een reactie toe
 
Gemaakt met in NL © 2021 - Soofos B.V.