Ontmoet jouw docenten

Derek Westra

Derek vindt niks zo fascinerend als de psychologie achter onze economie. Mede dankzij een master in Gedragseconomie & Speltheorie voelde hij in 2013, bij zijn eerste aanraking met crypto, meteen aan dat dit een ware revolutie zou gaan betekenen. Hoe kan de waarde van een virtueel muntje van 1 cent uitgroeien tot meer dan 1000 dollar? Wat ontstond als fascinatie, resulteerde in een bijna verontrustende obsessie. “De wereld van crypto is echt een droom voor elke gedragseconoom.” Sinds 2013 is hij fulltime bezig gegaan met blockchain en cryptocurrency’s en zijn opgedane kennis wil hij nu graag overbrengen op jou!

“Ik vind het ontzettend leuk om mezelf helemaal op een nieuw onderwerp te storten. Dit nieuwe onderwerp was vijf jaar geleden voor mij Bitcoin. Ge-wel-dig vond ik het om alle lastige materie voor mezelf te vertalen naar begrijpbaar Nederlands. Ik vind dan ook niets leukers om deze vertaling te publiceren op AllesOverCrypto.nl. Om deze woorden kracht bij te zetten hebben we deze cursus gemaakt. Een foto zegt meer dan 1000 woorden, een video zegt meer dan 1000 foto’s. Met deze online cursus stomen we jou helemaal klaar voor de wereld van cryptocurrency’s. Hierna kan jij met een gerust hart de beurs op en succesvol worden in het handelen van cryptomunten.”

Patrick Suiker

Patrick is een geboren ondernemer en een handelaar in hart en nieren. Deze passie heeft hij omgezet in een master Entrepeneurship. In 2013 is hij dankzij Litecoin tot over zijn oren verliefd geraakt op crypto en sindsdien heeft hij geen droom meer gehad waar crypto niet in voorkwam. Met AllesOverCrypto wil hij zijn liefde voor crypto overbrengen op de rest van Nederland. Zijn missie is dan ook dat Nederland voorop gaat lopen in de blockchainrevolutie en deze website is een eerste mooie stap.

“Ik ben al jaren bezig met cryptocurrency’s en het duurde best lang voordat ik het écht onder de knie had. Destijds was bijna niemand ermee bezig en een cursus zoals deze ontbrak. Wat ik in vijf jaar mezelf heb aangeleerd, zou je nu door middel van een cursus binnen een maand kunnen weten. Om deze reden hebben wij deze e-learning voor jou gemaakt. We willen jou als cursist een kickstart geven om direct van start te kunnen gaan in de cryptowereld. Door het volgen van deze cursus weet ik zeker dat je jezelf een hoop tijd bespaard en niet de fouten zal maken die wij reeds hebben gemaakt.”

BEKIJK ALLEVoeg notitie toe
JIJ
Voeg een reactie toe
 
© 2020 - Soofos B.V.