Module 15: Cultuurshock en strategie

“Wat praten ze toch snel en onverstaanbaar, die Fransen! Ik heb op school Franse les gehad en ben er verschillende keren geweest, maar ik kan het nog steeds niet goed volgen. Het is druk in Parijs, het verkeer raast om me heen en ik loop een beetje als een kip zonder kop rond”.

Bovenstaand stukje is natuurlijk wat aangedikt, maar het illustreert mogelijk hoe jij je een beetje zou kunnen voelen nadat je je avontuur gestart bent. Alles is anders, je bent hartstikke druk en het loopt gewoon nog niet zoals je dacht dat het zou lopen. De klanten komen maar niet, je krijgt allerlei lastige vragen van je websitebuilder waar je niet zoveel raad mee weet en voordat je het weet sta je voor je eerste btw-aangifte.

HELP!

Je kunt die ‘cultuurshock’ de baas zijn en je bedrijf laten groeien door ervoor te zorgen dat je een strategie hebt. Op die manier hou je de regie over je bedrijf en zorg je ervoor dat je op Koers blijft naar je doel. Ik reik je in deze module drie cruciale strategieën aan, waarmee jij als zelfstandig ondernemer niet zonder kunt!

De film is gemaakt in Parijs.

 

Download hieronder het E-book: module 15 Cultuurshock & Strategie

BEKIJK ALLEVoeg notitie toe
JIJ
Voeg een reactie toe
 
Gemaakt met in NL © 2021 - Soofos B.V.