Module 14: De start van het avontuur!

De cursus start met module 14, omdat het een vervolg is op de cursus Succesvol je eigen bedrijf starten. Je hoeft die cursus niet gevolgd te hebben om aan deze deel te nemen (maar dat adviseren we wel als je nog niet gestart bent met je bedrijf en je nog geen krachtig ondernemingsplan hebt).

Je bent minimaal enkele maanden bezig geweest met je de voorbereiding, maar nu is het zover: de dag van vertrek. In het geval van de filmreis over het ondernemersavontuur is het een letterlijk vertrek, per auto richting Frankrijk. Deze reis staat symbool voor jou en alles wat je tegen gaat komen bij het begin van je ondernemersavontuur.

Jouw startpunt kan zijn dat je je hebt ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (als je dat nog niet gedaan had), het kan zijn dat je een nu die mailing hebt verstuurd voor je workshop, je website lanceert of je brochure/folder verspreid in de wijk. Wat het ook is, dit is een duidelijk punt: je bent gestart aan je avontuur als ondernemer! Spannend!  🙂

Om je avontuur goed van start te laten gaan, deel ik in deze module 3 belangrijke inzichten met je, die mij tot nu toe altijd zeer goed hebben geholpen. Vertaal die inzichten naar je eigen situatie. Aan het eind van het e-book bij deze module heb ik daar ook nog een aantal krachtige opdrachten voor.

De film is gemaakt op weg naar Parijs.

 

Download hier Ebook: module 14 De start van het avontuur

BEKIJK ALLEVoeg notitie toe
JIJ
Voeg een reactie toe
 
Gemaakt met in NL © 2021 - Soofos B.V.