Korte introductie en wat jij gaat leren

 

VIDEO TRANSCRIPT

Hey! Mijn naam is Shorombo en ik ben de maker van deze onlinecursus. Ik zal je kort vertellen waar deze cursus over gaat.

In deze online cursus ga je in 3 modules leren hoe jij controle kunt nemen over je gemoedstoestand én deze situatie kunt gaan omzetten in persoonlijke groei! In elke crisis schuilen namelijk kansen voor groei maar je moet ze wel kunnen zien. Daar ga ik je mee helpen!

Ik ga je meenemen in mijn wereld. Ik ga je leren wat ik elke dag doe om te zorgen dat ik een optimale en constructieve mindset houdt en hoe jij ervoor kunt zorgen dat zodra deze crisis voorbij is jij op elk vlak ben gegroeid!

Ik creëer en schrijf dagelijks content die mensen helpt in een positieve mindset te blijven maar wat ik met jou ga doen gaat veel dieper. Ik ga je helpen alles wat ik schrijf en zeg meteen te integreren in je dagelijks leven.

Eén ding is zeker: De komende tijd zul je meer tijd en minder afleiding hebben maar de vraag is nu:

“ Wat ga jij met die tijd doen.”

Nu is de perfecte tijd om te investeren in je persoonlijke ontwikkeling, nu is de tijd om aan de slag te gaan met je gezondheid, nu is de tijd om jezelf te leren kennen. Als jij deze kans grijpt dan zul je meer inzicht in jezelf krijgen, een lifestyle ontwikkelen die je optimaal ondersteund en sterker en wijzer dan ooit uit deze crisis tevoorschijn komen. En het weet je wat het mooie is?

De crisis heb je misschien niet in eigen hand maar dit heb je allemaal in eigen hand hebt!

BEKIJK ALLEVoeg notitie toe
JIJ
Voeg een reactie toe
 
Gemaakt met in NL © 2021 - Soofos B.V.