1. PROEFLES – Accounts aanmaken

1. PROEFLES – Accounts aanmaken

In deze cursus richt ik me op het automatiseren van je marketing-inspanningen. Minder werk met meer resultaat. Je dagelijkse handelingen automatiseren.

Er zijn voldoende online trainingen te vinden die ingaan op een specifiek programma. Ook ik gebruik tools, maar het is mijn doel om juist een eindproduct op te leveren, in plaats van je meer te leren over een specifiek programma. 

Mijn doel is dus niet om het mailprogramma Active Campaign van A tot Z te behandelen, maar met een aantal tools (waaronder wel Active Campaign) te laten zien hoe je bepaalde handelingen gemakkelijker te maken in je website. Ik wil je onafhankelijk van een webbouwer maken, zodat jij zelf gemakkelijk die setup kan doen. En heb je vragen? Stuur een mailtje naar [email protected]

Voordat we starten met de cursus, is het daarom belangrijk om je aan te melden voor een aantal programma’s. Deze zijn allemaal volledig gratis. De programma’s die ik gebruik en koppel zijn veel voorkomend en werken voor mij het prettigste. 

Hier vind je de links naar de desbetreffende programma’s om jezelf aan te melden:

Wil je eerst meer weten over deze programma’s en waar ze precies voor dienen? Download dan mijn gratis whitepaper op deze pagina. Geef aan dat je via de online training komt, dan heb ik een leuk cadeau voor je!

BEKIJK ALLEVoeg notitie toe
JIJ
Voeg een reactie toe
 
© 2020 - Soofos B.V.