0.4 – Soofos versus een eigen systeem


 
Met Soofos maak je gebruik van alle marketingkracht die wij hebben. Je wordt onderdeel van ons platform, en profiteert van het bereik dat wij al hebben. Dagelijks komen er duizenden mensen op Soofos op zoek naar cursussen en trainingen.

Daarnaast ontzorgen we bij Soofos zoveel mogelijk, én helpen we met nieuwe inspiratie, ideeën en tips voor het verbeteren van jouw cursus. We zijn de eerste lijn support, verzorgen alle administratie, je kunt je dus echt focussen op jouw cursus. Naast de ondersteuning en support, hanteren we ook eisen en verplichtingen. We verwachten van onze instructeurs o.a. dat de cursussen voornamelijk uit video’s bestaan en kunnen we klantgegevens niet delen.

Echter weten we dat het niet voor iedereen geschikt is om onderdeel te worden van ons platform. Voor iedereen die op zoek is naar een geheel eigen systeem hebben we dan ook een andere mogelijkheid, Maatos.

 

Wat is Maatos?

Op Maatos kun je eenvoudig zelf een eigen cursus site maken. Je gebruikt dezelfde software als Soofos om cursussen te maken maar je hebt volledige vrijheid over hoe je de rest van de website wil inrichten. Eigenlijk krijg je dus je eigen Soofos site. Op Maatos ben je volledig vrij om jouw eigen cursus in te richten op de manier die je zelf wilt. Je hebt een eigen systeem, in eigen kleuren, look-en-feel. We vragen ook geen commissie over elke verkochte cursus in plaats daarvan bieden we abonnementen om gebruik te maken van onze software.

 

In het kort zijn dit de verschillen tussen Maatos & Soofos:

  • Gebruik maken van Soofos is geheel gratis – daar rekenen we pas zodra wij jouw cursus ook daadwerkelijk verkopen.
  • Bij Maatos rekenen we een maandelijks tarief, maar pak jij zelf alle opbrengsten.
  • Als instructeur bij Soofos krijg je support & voorzien we in een eerstegraads supportlijn voor cursisten. Bij Maatos zul je dit zelf moeten regelen en ben je zelf verantwoordelijk voor de afhandeling met cursisten.
  • Bij Maatos heb je alle vrijheid in het ontwerpen van jouw cursus én cursusomgeving. Binnen Soofos hanteren we bepaalde richtlijnen.
  • Op Soofos kun je alleen een cursus verkopen, op Maatos kun je nog veel meer! Zo kun je er jouw eigen blogs schrijven, andere producten verkopen en gebruik maken van een geheel eigen omgeving.

 

Probeer Maatos 30 dagen gratis uit

Onder deze video vind je een link om zelf te starten met het Maatos systeem. Uiteraard bieden we ook een gratis synchronisatie service tussen Soofos en Maatos. Neem met ons contact op en we kunnen je meer vertellen over de mogelijkheden!

Probeer Maatos vrijblijvend  

BEKIJK ALLEVoeg notitie toe
JIJ
Voeg een reactie toe
 
Gemaakt met in NL © 2021 - Soofos B.V.