PHP is een van de meest gebruikte programmeer talen op het internet. Bedrijven zoals Facebook, Baidu en Wikipedia zijn gebouwd op de basis van PHP. Nog sterker zelfs: meer dan 69% van de websites is gebouwd op PHP [bron]. Als jij een eigen website wilt bouwen is het dan ook goed om te beginnen met PHP en de basisprincipes er van. Ook als je bijvoorbeeld een website op basis van WordPress hebt kan het handig zijn om meer te weten over PHP. Een online cursus PHP kan jou snel en makkelijk de basis leren over PHP.

De Server side programmeer taal PHP

Server side scripting is de technologie die gebruikt wordt om dynamische webpagina’s te genereren. Op basis van verschillende parameters kunnen webpagina’s een andere inhoud of een ander design krijgen. Op deze manier kan er dus informatie getoond worden die afhankelijk is van degene die de informatie opvraagt. Denk bijvoorbeeld aan het weergeven van een bestelling in een webshop.

Leer PHP begrijpen, leer het lezen

Natuurlijk kun je na het volgen van een online cursus PHP niet in één keer zelf een website bouwen zoals Facebook. Toch is het goed om alvast de basis begrippen van PHP te leren. Zo krijg je een beter begrip van de werking van websites en hoe ze opgebouwd zijn. Je leert met de Online cursus PHP op Soofos de benodigde basis om PHP te begrijpen. Zo worden verschillende basisprincipes en termen behandeld die je nodig hebt bij het programmeren in PHP.

Voordelen van het volgen van een online cursus PHP

De basis van PHP is goed via een online cursus te leren. Doordat in instructie video’s voorgedaan wordt welke wijzigingen je kunt doen, en duidelijk wordt uitgelegd wat er gebeurt leer jij veel meer over PHP. Daarnaast zijn bij de cursus de bron-bestanden beschikbaar, dus kun je de PHP code kopiëren en zelf uitproberen. Daarnaast worden een aantal praktische tips gegeven waarmee jij zelf een vliegende start kunt maken.

Bekijk hieronder waarom jij moet beginnen met het leren van PHP

De Online Cursus Essentiële basis van PHP leert je precies wat je nodig hebt om zelf te kunnen starten met programmeren. De cursus is ontwikkeld door een zeer ervaren instructeur en PHP’er. Hij heeft al meer dan 150.000 cursisten geholpen om de basisbeginselen van programmeren te leren. Benieuwd naar de cursus klik dan hieronder om meer te leren.

Leer programmeren in PHP met deze online cursus

Online Cursus PHP

Leer in de online cursus HTML en CSS hoe je zelf een website bouwt en vormgeeft

Cursus HTML en CSS

Bekijk de programmeercategorie en laat je verassen door alle programmeercursussen op Soofos.

8 januari 2019

0 Reacties op "Leer de basis van PHP met een Online cursus PHP"

Geef een reactie op dit artikel

  © 2019 Soofos B.V.