Profielfoto van

Wanda

Persoonlijke en spirituele ontwikkeling, yoga, meditatie en natuurwandelingen

Instructeur

0

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Wanda

Als intuïtieve innovator en gids ondersteun en begeleid ik bewuste, duurzame ondernemers en teams op hun pad tot zelfrealisatie en een optimale energie en gezondheid.

Ervaar je regelmatig dat het leven aan je voorbij raast en je energie vrij snel op is? Heb je moeite met het aangeven van je grenzen, zit je al snel in een reactieve, ‘aan’, stand?Of merk je dat je jezelf aan het vergelijken bent met collega’s uit het vak en niet het maximale haalt uit jouw ware potentie of dat van je teamleden én wil je je eigen unieke talenten of die van de mensen uit je team optimaal inzetten?

Ik bied strategiesessies aan om te onderzoeken op welke manier ik jou kan bijstaan om meer flow in het leven en een betere energie te ervaren.

Voor teams organiseer en begeleid ik een of meerdaagse bewustwording programma’s en retraites in een inspirerende en natuurrijke omgeving, zowel in Nederland als in het buitenland.

Door op toegankelijke wijze een gezonde verbinding te maken met zowel het lichaam als de geest, ontstaat er voor ieder individu een beter begrip en omgang van en met de eigen energie op emotioneel, spiritueel en sociaal niveau.

Door dit meer en meer eigen te maken, kan een individu optimaal floreren in het leven, binnen de bedrijfscultuur en in onderling contact met collega’s.

Daarnaast word ik met grote regelmaat gevraagd als dagvoorzitter, presentatrice of trainer voor on- en offline events in de natuurlijke cosmetica en gezondheidsbranche. Zo heel af en toe sta ik met veel plezier ook nog eens model voor diverse merken.

Wanda geeft les over deze onderwerpen

Cursussen

Deze instructeur heeft nog geen cursussen.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.