Profielfoto van

Vera

Kunst en DIY projecten

Instructeur

0

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Vera

Hallo, mijn naam is Vera Nievelstein en ik ben beeldend kunstenaar tekenen en schilderen. In 2010 studeerde ik af aan de kunstacademie in Enschede.

Het is echt geweldig als je kan doen waar je passie ligt en dat gun ik iedereen. Graag help ik anderen om ook hun (creatieve) passie te ontdekken, te volgen en te ontwikkelen. Je op weg te helpen een begin te maken, stappen te zetten richting jouw passie. Het gaat er niet om of je goed kan tekenen. Iedereen kan leren tekenen, maar zonder passie, zonder verlangen kom je er niet. Er plezier in hebben dat is de sleutel en dan gewoon gaan doen. Stap voor stap word je steeds beter en ontdek je steeds meer. Kijken wat anderen doen, je laten inspireren door anderen, door je interesses, ook hier gaat het om ontdekken.

Kunst is fantastisch, maar ik houd er ook erg van om steeds nieuwe dingen te ontdekken en te leren en het internet staat vol met super leuke ideeën die ik graag uitprobeer. Wat ik doe deel ik vervolgens op Instagram, Facebook en Pinterest en het blog van mijn website. De cursussen en de kunstlessen kun je hier bij Soofos vinden; ik ben bezig om ze online te zetten en je zal hier steeds meer cursussen van mij vinden.

Mijn brede interesse omvat de natuur, wetenschap, kunst, design en (digitale) techniek die ik combineer in mijn kunstpraktijk. In mijn kunst vind je veel wiskunde. Ik ben wat je noemt een generalist en geen specialist. Er zijn zoveel dingen die ik interessant vind en ook in mijn kunst maak ik gebruik van verschillende technieken. Zo ook in mijn cursussen, je kan van alles proeven zodat je kan ontdekken wat jou raakt, boeit of naar meer laat verlangen. Daarna kun je de diepte in gaan of net als ik de breedte.

Ik hoop dat je veel plezier beleeft aan de cursussen en ik wens je veel succes en plezier met creëren.

Vera geeft les over deze onderwerpen

Cursussen

Deze instructeur heeft nog geen cursussen.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.