Profielfoto van

The red Road

Sjamanisme

Instructeur

0

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met The

Mijn naam is Diana (45). Ik ben getrouwd en moeder van 2 lieve jongens.

Het gevoel van anders te zijn heb ik al van kleins af aan ervaren. Het gevoel dat ik bij mensen naar binnen kon kijken was voor mij niet vreemd. Ik ben in het leven erg zoekende geweest, zoekende naar wie ik eigenlijk ben, en wat ik hier op aarde mag doen.

 

Het heldervoelend heeft het mij niet makkelijk gemaakt. Ik deed alles met gevoel. Alles waar ik aan terug denk van toen, kan ik uitdrukken in gevoel.

 

Ik ben geboren in Zeeland en met mijn derde jaar verhuisd naar Amersfoort. Je zou denken dat ik me niks meer kan herinneren van de eerste 3 jaar van mijn leven, maar het tegendeel is waar. Het grote verlangen om terug te gaan ligt zo diep.  Ik ben niet voor niks daar geboren. De rust die ik daar ervaar, is het gevoel van thuis zijn. En dat gevoel ervaar ik tot nu toe ook alleen echt daar.

 

Ik ben opgegroeid in een warm gezin met 3 kinderen, waarvan ik de jongste ben. Ik heb het altijd als fijn ervaren. Ook heb ik altijd geweten dat ik niet alleen was, en heb altijd een "soort" van bescherming bij me gevoelt. Ik voel me als een soort bewaard geheim, die iets moois heeft mogen beschermen. En waarvan het nu de tijd is om het uit te pakken. Iets waardevols waar de hele wereld wat aan heeft, iets wat moet worden voort gezet en zeker niet verloren mag gaan.

 

In mijn zoektocht kwamen de woorden Geduld en Vertrouwen steeds weer naar voren, en nu begrijp ik ook waarom. Vanuit dit geduld heb ik mijn hart kunnen openen en gezien wat nodig is, voor mezelf en voor de mensen om me heen. Het mooie van het geduld & vertrouwen is dat ik nu de wijsheid in me mezelf heb ontdekt en dat het geen kennis uit een boekje is,  maar dat het mijn eigen kennis en wijsheid is, die ik al in me draag. en nu ook kan en mag gaan gebruiken.

 

In 2005 ben ik me gaan ontwikkelen. Ik heb de opleiding Paranormaal genezer gevolgd, en ben gediplomeerd. Heb daar kennis opgedaan van de aura- en chakra's en geleerd deze te helen en weer in balans te brengen, zodat ik op professionele wijze blokkades en trauma’s kan behandelen. in 2010 heb ik een aantal cursussen gevolgd om me te specialiseren in het Engelse mediumschap. Ik heb ook een weektrainingen gehad bij het Arthur Findlay College in Stansted (Engeland). Cursussen die ik o.a gevolgd heb zijn Munay Ki, Trance Mediumschap,  Mindfulness, Soul Body Fusion enz..  ik heb leiding gehad van Ahamkara een Siberische sjamaan. Bij Ahamkara heb ik mijn sjamaanse talenten ontdekt, en werk hier ook graag mee in mijn praktijk.

 

In mijn praktijk werk ik altijd vanuit pure liefde.

 

Graag leer ik andere mensen om zich zelf weer "opnieuw" te ontdekken. Hun eigen goddelijkheid te gaan herinneren, en in te zien dat ieder mens uniek is. En dat iedereen zijn eigen taak heeft op deze prachtige Moeder Aarde, er is niks mooiers dan dat.

 

Ik ontmoet je graag!

The geeft les over deze onderwerpen

Cursussen

Deze instructeur heeft nog geen cursussen.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.