Profielfoto van

Steve Mertens

Frans / Spaans

Instructeur

0

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Steve

Hallo

Ik ben Steve Mertens, 37 jaar en woonachtig in België.

Na mijn universitaire studies koos ik meteen voor een carrière in het onderwijs. Zoals vele jonge leerkrachten ervaren, was dit met vallen en opstaan: veel tijdelijke opdrachten in het begin, soms in vier scholen en meerdere onderwijsniveaus tegelijk. Na enkele jaren doorzetten vond ik dan mijn plekje in het Sint-Jan Berchmanscollege Diest (nu Katholieke Scholen Diest na fusie met Onderwijsinrichtingen Voorzienigheid). Ik geef er het vak Frans en Spaans in de tweede en derde graad van het ASO.

 

Het onderwijs geeft me de ruimte om verder te groeien, nieuwe competenties te leren en over de muren van de school heen te kijken. Zo ben ik me verder gaan specialiseren in de Franstalige communicatie. Het Frans wordt door onze jongeren nogal eens chaotisch, onlogisch of totaal nutteloos genoemd. Moeilijke windmolens om tegen te vechten. Maar ze hebben wel een punt. Het Frans is een moeilijke taal, maar ook een mooie, één met een rijke geschiedenis én een toekomst.

 

Als freelancer plaats ik de Franse en Spaanse taal centraal. Ik ondersteun elke dag gedreven mensen die het Frans en Spaans, dikwijls uit beroepsoverwegingen, willen verbeteren en beheersen. Ik begeleid jongeren en volwassenen die achterstand hebben opgelopen of even de boot gemist hebben. De gemeenschappelijke deler voor mezelf en de leerder: motivatie en voldoening.

 

Momenteel schrijf ik op mijn eigen en klein beetje eigenwijze manier content voor latere cursussen en hopelijk boeken. Ik focus mij op iedereen die de Franse taal opnieuw wil begrijpen zonder daarvoor stappen te moeten overslaan. Ik doe dat in mijn eigen woorden, zoals ik voor de klas sta.

Steve geeft les over deze onderwerpen

Cursussen

Deze instructeur heeft nog geen cursussen.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.